Seni seviyorum ama aşık değilim

2 aydır birliktesiniz son zamanlarda sürekli tartışıyorsunuz heyecanda yok aşk yok sevgi var.
Ne bitirmesi başlamamış zaten. Hiç yorma güzel kafanı yarın birine aşık olur gider dahada şaşarsın. Salla gitsin

sevgi bağlar insanı birbirine tabiki aşk çok güzel birşey

Henüz 2 aylık ilişkimiz.
Kabul ediyorum hoşlantıyla başladık deli divane aşık başlamadık.Ama 2 ay geçti sonucta heyecankı degilim demesi üzdü ayrılmayı düşünüyorum açıkçası..

2 aylık ilişkide heyecanlı değilse sonrası daha kötü demektir. İlk başta heyecan olmıycak da ne zaman olucak..

Bu usluptaki bi kadin bi adami heyecanlandiramaz zaten ya. Adami bu kadar darlarsan agzindan cimbizla laf almaya calisirsan savsaklamaya baslar

Benim eşim bunu biraz daha farklı yorumlamisti.
Aşk geçici sevgi kalcidir o yüzden sana aşık değil seni seviyorum demişti :)
Ama seninki heyecan yok aşk yok vs demiş kaçarak uzaklas.

Süre önemli
Atıyorum 7 yıldır beraberseniz aşk yerini sevgiye bırakmışsa normaldir
Ama en başından beri böyleyse onla evlenme, evlilik zor iş kocaman yürek lazım

Bana eşim söyledi bunu. Kötü bişey değilmiş seviyoruMuş ana evliyken aşkmi olurmuş. Çok kırıldım. Sonra bigün seni sevmiyorum. Eşim ve cocugumun babası olduğun için saygı duyuyorum dedim. Bide alışkanlık var dedim. Nasıl yani nasıl diyor. Ben seni seviyorum dedi. Ben seni sevginin bir üstünlük yaşıyordum aşıktım madem sen aşık değilsin ben seni neden seveyim dedim bir kala kaldı. Bence aşk sevgi arasındaki fark ı. Ortaliktan duyduğu ile yorumlayan kişiler böyle şeyler söylüyor. Aşk ı şevhet, acı çekmek kavusamamak, aşırı heyecan sananlar. Halbuki ben komsumu arkadaşımı da seviyorum eşimle aramızdaki sevginin bir farkı olmalı aslında var hepsine olan sevgiden farklisini yaşıyoruz. Aşk için düşündük lerimiz farkli birbirinden. Ona göre yada sana göre aşk ne demek bununla alakalı. Mesela bir arastirma. Aşkın ilk görüşte olup 4 saniyede bittiğini o ilk carpintinin aşk olduğunu söylemiş. Yani ilk tutulmaya aşk denirmis.

eşine aşık olmadığını, sadece onu sevdiğini söyleyip onu başka başka kadınlarla aldatan birisini tanımıştım. bence kendinizi riske atmayın yolun başındayken dönün ve sizi gerçekten sevip size aşık olacak biriyle birlikte olun.

bende esımı sevıyorum ama asık degılım ama bız yaklasık 6 yıldır bırlıkteyız, onun ıcınde aynı hısler gecerlı.. bırbırımızden hıc vazgecedık-cokta maddı manevı badıreler atlattık ama biz olduk, biz olmayı basarmak zor olsada bunu basardık...
gozlerındekı sevgıyı gorebılıyorum, dokunusları benı cezbedıyor, onu koklamak hıssetmek bambaska bır duygu benım ıcın ama asla vazgecılmezım degıl ki bu dunyada kımse vazgecılmez degıldır benım ıcın...
aşk desenız onu da yasadım zamanında ama sımdı bakıyorumda aşk mı sevgı mı desenız emek verılen sevgıyı tercıh ederım..
yanı elım ayagım tıtremesın, kalbım delı gıbı atmasın ama huzurum ve mutlulugum olsun benım tercıhım bundan yana zaten heyecanı kaybetmemek kısılerın elınde, yeterkı yenılıklere acık olun, arada tatıle cıkın, bırbırınıze sakalar yapın, bazen cocuk gıbı bazen yetıskın ıkı ınsan gıbı dıyaloga gırın ne bılım ıste gerısını sız getırın...
bırde 2 aylık bır ılıskıden soz edıyorsun , cogu ılişki hoslantı ıle baslar , aşk hissi ile değil ; sonrası ya kalıcı sevgıdır ya da zamanla alıskanlık olur ve ılıskıler bıter... ınsan aşkı da omrumde ya bır kez yasar ya da hıc yasamaz bana göre, yanı aşık oldum dedıgınız cok ınsan olur ama aşkı gercekten sıze yasatan tek ınsan vardır.... bunun ayrımını yıllar sonra yapabılırsınız...

Vay be duygulandım, deli gibi aşık olduğum 4 senelik sevgilim, ailesini alıp gelmişti ailemle tanistirmaya, herşey gayet güzeldi eksik biseyler var seviyorum ama aşık değilim diyip beni terketmişti. Geçiyor zamanla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…