• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seni seviyorum ama aşık değilim

Ben de az önce merakımdan sordum aşık mısın seviyor musun diye. Seviyorum dedi. Ben çok bozuldum sonra konuştukça baktım benim aşk diye tanımladığım şeyi o sevgi olarak düşünüyor. Yani belki böyle bir şeydir

Ben de az önce merakımdan sordum aşık mısın seviyor musun diye. Seviyorum dedi. Ben çok bozuldum sonra konuştukça baktım benim aşk diye tanımladığım şeyi o sevgi olarak düşünüyor. Yani belki böyle bir şeydir

Sanirim sevgi ona göre alışmak kabullenmek güvenmek ki kolayca yapamaz bunları, aşk da hoslanma belki de bir arkadaşın yazdığı gibi cinsel çekimin güçlü olduğu zamanlar aşk onun için. Bilemiyorum ama ben de bana aşık benden kolay vezgecmeyen biriyle evlenmek istiyorum.

Aklıma şu takılıyor bir de, ben onu çok seviyorum fedakatliklar yapıyorum diye beni seviyorsa ben bir şeyi eksik yapınca sevgisi de biter. Aşk böyle değil işte çıkarsız , beni sevmeyi lutfetmis gibi kalkıp onunla evlenmek de benim agirima gidecek yapamam sanırım.
aynen katılıyorum aşk hesapsız kitapsız çıkarsız birşeydir, karşılık görmezsen bile bitmez.

Ne gerizekalı adamlar var ya.İnsan sevgilisine aşık değilim sadece seviyorum dermi.Vallahi gerizekalı bunlar.Ama yüzde sekseni böyle yani çokta şey yapma. Densiz dengesiz boş herif.

:KK70: birlikte iyiyiz yani bir sıkıntı yok normalde de duygularını söylemez zaten söylediği duygu da seni seviyorum ama aşık değilim oldu :KK70: seni seviyorum der mesela ama öyle ağız alışkanlığı olarak değil arada ortamı olunca hissedince söyler, bana aşık mı diye hiç düşünmemiştim düşündüm ve yanıtı bu oldu

Fazla düşünmemek fazla sormamak lazım böyle şeyleri. Gereksiz yere büyüsünü bozuyorsunuz olayın bence.

İşim zor o Allahın emri, kendi de söyler zaten ben zor bir adamım o yüzden kimse tahammül edemedi diye :KK70: işte burda aşk devreye giriyor sadece sevse,M 4 yıl değil 4 gün bile geçirmezdim
Anladım ki iliskinizde aşkın olduğunu biliyorsun. Çok fazla debelenme şu durumda. Olumlama yap kendi kendine çünkü bence evlilik için ask belki yetmeyebilir. Zaten ilişkinin suresi boyunca aşkın bir kalıp olmadığını türlü türlü hallere girebildigini gormussundur. :KK66:

Aslinda erkekler kadın ruhundan anlamiyo güya dürüst olacakya ama nasıl incittiginin farkinda değil aşk derken hani ilk gunlerdeki o kalbin yerinden firlayacak kadar duyulan heycan varya o artik yerini büyük bi sevgiye birakti demek istemiş ama kırıcı olmuş bence direk onunla paylaş ac içini evlenmeden kafanda soru isaretleri kalmasın bosyere kendini yeme aciklama hakkı tani yanlış anlaşılmış yoksa sadece aliskanlik oldu veya doğru insan diye seninle evlenmez yani

Ask herkes icin farkli anlamlar tasir.kimi sevgili gibi sevdigine ask der,kimisi aci cektiren karsiliksiz iliskiye.bunlar insandan insana degisir bence.bende esime evlenmeden once asik olmadigimi soylemistim oda bana ayni sekilde. Bize göre sevmek asktan daha büyük bi duygu ve ask gelip geçici gibi geliyo.bence cokta kirilma ne dusundugunu ogren derim...

sana aşık değilim diyerek dürüst olduğu için takdir ettim.
asla kızma ona.
bu hayatta aşığım deyip aslında olmayan ayakta uyutan o kadar çok ki.
ben bana aşık olmayan insanla yapamaz, ayrılırdım.
saygılı bir biçimde tabi ki.

çünkü aşk yoksa; heyecan yoktur, her hissi dorukta yaşamak yoktur. Öptüğünde kalbi atmaz, kaybetmekten delice korkmaz. ben yapamazdım, bana aşık olmadığını bile bile.

Kızlar Merhaba, Erkek arkadaşım ile daha önce büyük bir kavgamiz olmuştu yazmıştım da buraya. Ben çok sevdiğim ve hatalı olduğum için baya uğraştım ve barıştık. Baristiktan sonra çok çok da iyi gidiyor ilişkimiz. Hatta tam teklif etmese de evlenelim mi diye ciddi ciddi de sordu. Ama bir gün konuşurken bana aşık mısın diye sordum seviyorum ama aşık değilim dedi. Aşk ilişkinin başında olurmuş falan. Ben bana aşık olmayan biriyle bir ömür gecirmek istemiyorum ama dört senelik de ilişkim ne yapayım ben.
Duyguların isimlerine değil de niteliklerine odaklanın bence.. aşk size göre başkadır belki ona göre başkadır.. Sizin aşk dediğiniz ona göre sevgidir belki.. Ne yani şimdi siz 4 yıldır her gördüğünüzde karnınızda kelebekler mi uçuyo?? Mesela yani?? Bu da bi fikir ;) Size nasıl davranıyo gözlerinize nasıl bakıyo onu gözlemleyin ;)

Duyguların isimlerine değil de niteliklerine odaklanın bence.. aşk size göre başkadır belki ona göre başkadır.. Sizin aşk dediğiniz ona göre sevgidir belki.. Ne yani şimdi siz 4 yıldır her gördüğünüzde karnınızda kelebekler mi uçuyo?? Mesela yani?? Bu da bi fikir :KK66: Size nasıl davranıyo gözlerinize nasıl bakıyo onu gözlemleyin :KK66:

Yani tabi ki ilk heyecan bende de olmuyor, ama mesela iki üç ay tatilden sonra görünce dizlerimin bağı çözülüyor. Sasirdigim şu ben de onu bana aşık zannediyordum çünkü benim aşk dediğim şeyleri onda gördüğümü sanıyordum. Ama öyle deyince üzüldüm kırıldım gerçekten

sana aşık değilim diyerek dürüst olduğu için takdir ettim.
asla kızma ona.
bu hayatta aşığım deyip aslında olmayan ayakta uyutan o kadar çok ki.
ben bana aşık olmayan insanla yapamaz, ayrılırdım.
saygılı bir biçimde tabi ki.

çünkü aşk yoksa; heyecan yoktur, her hissi dorukta yaşamak yoktur. Öptüğünde kalbi atmaz, kaybetmekten delice korkmaz. ben yapamazdım, bana aşık olmadığını bile bile.

Kaybetmek istemediğini bensiz yapamayacağını ozledigini heyecanlandigini biliyorum ama adam seviyorum aşık değilim deyince çok mutsuz oldum.
Bana göre insan bir çok ilişki yaşayabilir sevebilir, ama birine asiktir özeldir kiyamaz. İşte ben o insan olmak istiyorum belki de derdim bu. Öylesine bir sevgi için evlenmem mümkün değil, doğru insan benim diye evlenmek istemem . Çok sevmeli bensiz yapamadığı için evlenmel i, biraz seviyorum iyi de biri yaşım da geldi evleneyim diye değil.

Kızlar Merhaba, Erkek arkadaşım ile daha önce büyük bir kavgamiz olmuştu yazmıştım da buraya. Ben çok sevdiğim ve hatalı olduğum için baya uğraştım ve barıştık. Baristiktan sonra çok çok da iyi gidiyor ilişkimiz. Hatta tam teklif etmese de evlenelim mi diye ciddi ciddi de sordu. Ama bir gün konuşurken bana aşık mısın diye sordum seviyorum ama aşık değilim dedi. Aşk ilişkinin başında olurmuş falan. Ben bana aşık olmayan biriyle bir ömür gecirmek istemiyorum ama dört senelik de ilişkim ne yapayım ben.
Bu kişiyle evlenmemeni tavsiye ederim. Ya sana aşık olmayan biriyle evlenmek çok kotu . bunun düşüncesi bile kotu. Yapma

Back
X