• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seni seviyorum ama aşık değilim

Aşk ve sevgi kelimesi kişiye göre çok değişir buna takılma bence.
Mesela eşim de bana sevgiliyken şunu demişti. Şimdi 15 yaşında ergen aşkım aşkım diye geziyor bir kelime bu kadar çok kullanılınca herkes tarafından o anlamını kaybediyor ve ben anlamını kaybetmiş bir şeyle sana hitap etmek istemiyorum. Aşk ne bilmiyorum ama sana karşı yoğun bir sevgi hissediyorum demişti. Şimdi bu adam aşka inanmıyor ama seviyor her şekliyle de belli ediyor.
Eşimin bir arkadaşı var. Biraz şıpsevdi. Üç buçuk yılda abartmıyorum 15 kızla sevgili oldu ve hepsine aşık oldu hepsine aşkım dedi aşk aşk aşk... Ama sıkılıveriyor beyefendi üç günde..
Yani kiminin aşkı kiminin sevgisi etmez.
Burada sevgilinin sevgisi önemli.
Benim yakın bir arkadaşım her sevgilisine aşkım dedi telefonda isim kaldı numaralar değişti durdu.
Zaten aşkım kelimesi liseli ergenden tut yasak aşklara kadar söyleniyor artık.
Burada sevgiline bakacaksı, adamı sevgisine güveniyorsan, sevildiğini hissediyorsan güveniyorsan aşk gibi klişeleşmiş bir kelimeye takılmamanı öneririm. Belki senin aşkından daha yoğun bir sevgi duyuyor sadece aşk tanımı kullanmayı sevmiyor

Mesela eşim de bana sevgiliyken şunu demişti. Şimdi 15 yaşında ergen aşkım aşkım diye geziyor bir kelime bu kadar çok kullanılınca herkes tarafından o anlamını kaybediyor ve ben anlamını kaybetmiş bir şeyle sana hitap etmek istemiyorum. Aşk ne bilmiyorum ama sana karşı yoğun bir sevgi hissediyorum demişti. Şimdi bu adam aşka inanmıyor ama seviyor her şekliyle de belli ediyor.
Eşimin bir arkadaşı var. Biraz şıpsevdi. Üç buçuk yılda abartmıyorum 15 kızla sevgili oldu ve hepsine aşık oldu hepsine aşkım dedi aşk aşk aşk... Ama sıkılıveriyor beyefendi üç günde..
Benim yakın bir arkadaşım her sevgilisine aşkım dedi telefonda isim kaldı numaralar değişti durdu.
Burada sevgiline bakacaksı, adamı sevgisine güveniyorsan, sevildiğini hissediyorsan güveniyorsan aşk gibi klişeleşmiş bir kelimeye takılmamanı öneririm. Belki senin aşkından daha yoğun bir sevgi duyuyor sadece aşk tanımı kullanmayı sevmiyor
+1 :KK9::KK9::KK9::KK9:

Evlenmeden asik degilim ama seviyorum

Evlenince sevmiyorum ama evliyim

Sansliysaniz evlenince birbirine guven saygi oturur aliskanlikla sevgi saygi pekisir de... siz asik adam ariyorsunuz nasil olacak

Ask denen sey aniden olusan kisa zamanli etkilesim hani ayaklarin titrek karsisinda yemek yiyemezsin ya ilk heyecan gibi balon misali o ask eger sonmez sevgiye donerse hele de aliskanlik olur uzun surerse bu sevgi savdalanir iste insan ask ile baslar kara sevdaya doner

Bosuna sarki sozlerinda karasevda denmemistir. Kimse karaask demez fark edersen onemli olan saygi sevgi uyum anlayis bunlar olunca inan askta oluyor sevdada zaten sevdali iliskileri arada bir ask yukselisi etkiler bunu da hasretler yasanan olumsuzluklatda ozlemden sonra bir araya gelince ya da en mutlu anlarda dugum gibi ese bir anda ask olma gibi ama altinda temeli saglam sevgi varsa sevdalaniyor insan sonra alisiyor ve bir butun oluyor onsuz olamiyorsun

Ask balondor savda ise yurege isleyen askin devami karabelasidir.

Askindan cabuk gecersin cabuk unutursun ya karasevdandan aslaaaaaaa.... Yillar gecsede unutamazsin

Ben de eski sevgilime aşık değildim ama seviyordum. Belki o bu denli odun olmasaydı aşık olabilirdim. Bilemiyorum. o_O

Dediklerin o kadar çok sevgilimin dediklerine benziyor ki, diyorum belki de ben inat yapıyorum illa aşk diye. Yazdıklarını kafamda yordayacagim. Teşekkür ederim canım

Dediklerin o kadar çok sevgilimin dediklerine benziyor ki, diyorum belki de ben inat yapıyorum illa aşk diye. Yazdıklarını kafamda yordayacagim. Teşekkür ederim canım

Şu çiftlerin yarıştığı bir yarışma var ya izle onu aşkım kelimesinden soğursun. Aşkım aşkım. Benim 11 yaşında yeğenim var sevgili yapmış o da aşkım diyor. Bu akdar çoluk çocuğun diline düşen bir kelime için ben kavga etmem. Çünkü ben de üç buçuk yıllık sevgilime hala aşkım demedim demiyorum çok klişe ve bayağı geliyor artık. Seviyorum seviliyorum ama aşk adı altına almıyoruz herkesten farklı ve yoğun bir sevgim var ve ola bir ömür düşünüyorum adını kimin ne dediğini umursamıyorum.

Ask denen sey aniden olusan kisa zamanli etkilesim hani ayaklarin titrek karsisinda yemek yiyemezsin ya ilk heyecan gibi balon misali o ask eger sonmez sevgiye donerse hele de aliskanlik olur uzun surerse bu sevgi savdalanir iste insan ask ile baslar kara sevdaya doner

Bosuna sarki sozlerinda karasevda denmemistir. Kimse karaask demez fark edersen onemli olan saygi sevgi uyum anlayis bunlar olunca inan askta oluyor sevdada zaten sevdali iliskileri arada bir ask yukselisi etkiler bunu da hasretler yasanan olumsuzluklatda ozlemden sonra bir araya gelince ya da en mutlu anlarda dugum gibi ese bir anda ask olma gibi ama altinda temeli saglam sevgi varsa sevdalaniyor insan sonra alisiyor ve bir butun oluyor onsuz olamiyorsun

Ask balondor savda ise yurege isleyen askin devami karabelasidir.

Askindan cabuk gecersin cabuk unutursun ya karasevdandan aslaaaaaaa.... Yillar gecsede unutamazsin

Valla ne güzel anlatmissin. Ağzına sağlık canım :KK52:

Kaybetmek istemediğini bensiz yapamayacağını ozledigini heyecanlandigini biliyorum ama adam seviyorum aşık değilim deyince çok mutsuz oldum.
Bana göre insan bir çok ilişki yaşayabilir sevebilir, ama birine asiktir özeldir kiyamaz. İşte ben o insan olmak istiyorum belki de derdim bu. Öylesine bir sevgi için evlenmem mümkün değil, doğru insan benim diye evlenmek istemem . Çok sevmeli bensiz yapamadığı için evlenmel i, biraz seviyorum iyi de biri yaşım da geldi evleneyim diye değil.
Dipnot: aşık olmayan adam her türlü siz olmadan da yapar. yüzde yüz emin olmayın insan kendinden bile emin olamıyor bazen..

Kızlar Merhaba, Erkek arkadaşım ile daha önce büyük bir kavgamiz olmuştu yazmıştım da buraya. Ben çok sevdiğim ve hatalı olduğum için baya uğraştım ve barıştık. Baristiktan sonra çok çok da iyi gidiyor ilişkimiz. Hatta tam teklif etmese de evlenelim mi diye ciddi ciddi de sordu. Ama bir gün konuşurken bana aşık mısın diye sordum seviyorum ama aşık değilim dedi. Aşk ilişkinin başında olurmuş falan. Ben bana aşık olmayan biriyle bir ömür gecirmek istemiyorum ama dört senelik de ilişkim ne yapayım ben.

doğru söylüyor.ilişki dinginleşmiş ilk başlardaki heyecan kalmamış onun yerinde derin sevgi ve baglılık almış.no problem başka sorun yoksa evlenilir ben onaylıyorum :KK69:.ayrıca iyi cocuk eskisi kadar heyecan duymuyorum evlenemem dememiş.duygularınından emin

doğru söylüyor.ilişki dinginleşmiş ilk başlardaki heyecan kalmamış onun yerinde derin sevgi ve baglılık almış.no problem başka sorun yoksa evlenilir ben onaylıyorum :KK69:.ayrıca iyi cocuk eskisi kadar heyecan duymuyorum evlenemem dememiş.duygularınından emin

Seninle nasip olmaz da evlenemezsem artık evlenmem diyor bir de. Buraya yazarken fark ediyorum ki sanırım pek ne dediğini bilmiyor :KK51:

Kızlar Merhaba, Erkek arkadaşım ile daha önce büyük bir kavgamiz olmuştu yazmıştım da buraya. Ben çok sevdiğim ve hatalı olduğum için baya uğraştım ve barıştık. Baristiktan sonra çok çok da iyi gidiyor ilişkimiz. Hatta tam teklif etmese de evlenelim mi diye ciddi ciddi de sordu. Ama bir gün konuşurken bana aşık mısın diye sordum seviyorum ama aşık değilim dedi. Aşk ilişkinin başında olurmuş falan. Ben bana aşık olmayan biriyle bir ömür gecirmek istemiyorum ama dört senelik de ilişkim ne yapayım ben.
adam dogruyu demiş sende begenmemişsin. sevgi ile aşk farklı şeylerdir. aşk ilk başlarda olur sonra durulur sevgiye dönüşür.
mesela bazı aşk vardır saatlikğ veya gunluıktur :D dua et adam günlük saatlik veya dk lık aşık olanlardan degilmiş..

İlişkilerinin başında ağbimin kız arkadaşı da "seviyorum ama aşık değilim" demişti.

Şimdi sorsanız ne der; sanırım "aşığım, çok seviyorum" yanıtını alırız.

Ama zamanla mı aşık olunur, yoksa zamanla aşk sevgiye mi dönüşür bilemiyorum.

Şoyle bir sey olmuş kalbim esrada aklım zehrada nefsim xxx te yemin bunlar sadece bahane 4 senede sana aşık olmamışsa artk devamı gelmez
Benimde aklima kuzey geldi ya. Beyaz showda yapmışlardım cemreye aşığım zeyneple sevgiliyim bilmem kimlede evliyim diye :-) Konu sahibi şunu anlamadim yada kaçırdım; sana hic mi asik olmamis yoksa aşki 4 sene de sevgiye mi dönüşmüş

çok haklı. mantıkla söylenmiş bir cümle. kadın duygusallığı kaldırmaz bunu. ama kesinlikle çok haklı.

Benimde aklima kuzey geldi ya. Beyaz showda yapmışlardım cemreye aşığım zeyneple sevgiliyim bilmem kimlede evliyim diye :-) Konu sahibi şunu anlamadim yada kaçırdım; sana hic mi asik olmamis yoksa aşki 4 sene de sevgiye mi dönüşmüş

Aşık olmuş tabi ki ama şunu söylüyor aşk ilişkinin başında olur, sonra sevgi oluyormuş. Yani dört sene sonunda beni seviyormus olay bağlanan biri olmadığı halde bana gerçekten bağlanmış hatta artık nasipse evlilik konuşuyor yaz için. Ama bana aşık degil :KK53:

Ben 4 sene oldu ona aşığım ama. Olur yani neden olmasın. Aşk ilk başta olurmuş e sonra. E hadi içinde aşk yok ben ki dünyanın aşk üzerine kurulduguna inanırım ilahi Aşk beşeri aşk vs tabi. Ya ayrıl ya da söyleme.
Şimdi kendimden empati kuruyorum
Bi buçuk sene olduk hala öyle bişey söylüyor hemen heyecanlanıyorum böyle bi şapşallaşıyorum.bi buçuk senede bitmiyor demek ki dört sene sonra yine merak ediyorum.. Ama sanki ileride de heyecanlandırabilir gibi geliyor düşününce ne bileyim

Şimdi kendimden empati kuruyorum
Bi buçuk sene olduk hala öyle bişey söylüyor hemen heyecanlanıyorum böyle bi şapşallaşıyorum.bi buçuk senede bitmiyor demek ki dört sene sonra yine merak ediyorum.. Ama sanki ileride de heyecanlandırabilir gibi geliyor düşününce ne bileyim

Her gördüğümde olmasa da ben de heyecanlaniyorum ne bileyim kişiye gore mi değişir bilemedim

Back
X