SENI SEVMIYORUM KESKE SENINLE EVLENMESEYDIM

trankobuskasss

Ne çiçeği? Aptal olma!
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2022
273
319
23
30
Neredeyse her gün alkol alan eşim eve gelme saatlerini 2,3, 3 buçuk olarak yavaş yavaş geciktirmeye başlamıştı. Dün akşam da yine arkadaşlarıyla içmeye gitti sabah 10 buçuk oldu gelmedi. Aradım konuşmamız lazım dedim. Ona bir daha böyle bir şey yapmamasını güzel bir dille söyleyecektim ki sen hala eve gelmedin dememle başladı "Eee gidecek misin? S.. git defol yoksa gelir seni kapıya atarim" dedi. Ben neye uğradığımı şaşırdım kapattım telefonu. Sonra mesaj attı bana seni sevmiyorum SENI SEVMIYORUM sevmediğim bir insanla evli kalıp ömrümü çürütemem kaybol git benim hayatımdan keşke seninle evlenmeseydim yazdı. Ben de cevap vermeden engelledim ve birkaç parça eşya alıp evi terk ettim.. Çok garip şu an hiçbir şey hissetmiyorum belki sonradan üzülürüm ya da üzülmeye bile değmeyeceğini anlarım belki artık bilemiyorum sabahtan beri kendimde değilim sanki. Ayrıca ben bu kişiye şiddetten dolayı boşanma davası açmıştım davaya 3 gün kala yalvar yakar beni vazgeçirmisti 7 8 ay önce falan. Ah salak kafam seven insan zaten şiddet uygulamazdi düşünememişim de şimdi sevmiyorum demesi mi zoruma gitmiş diyorum kendi kendime boğuluyorum sanki içinden çıkamıyorum.. Ben ondan önce böyle biri değildim bana değil şiddet hakaret eden kişi en yakınım da olsa silerdim bu ben ben değilim sanki kendim bile anlam veremiyorum. Bıktım yoruldum yenildim..

Başlığa istinaden yazıyorum,kavga da söylenmez.
Ayrıca zaten şiddet gördüğünüz icin dava açtıktan sonra vazcayip adama dönerseniz bunları yaşamaniz da normal bana kalırsa.
O ayrı kaldığınız süreçte adamın ne kan gurubu ne zihniyeti ne de tiyneti değişir.

Kendinizi güvene alın. Etrafınızda aileniz ya da size yakın güveneceğiniz kişiler olsun. Şayet kafayı bulup gelip rahatsız edip şiddet uygulayabilir Allah korusun. Aslında tüm bu olaylar üzülmemeniz şükretmeniz için büyük sebepler, “kurtuluyorum çok şükür” bunu diyin.

Bu adam bosanma davasi acmazsa sizde pek o isigi goremedim ben. Hayirlisi artik.

Artık sizin de sevginiz bitmiş demek ki. Elinizdeki mesajla gidip rahatça dava açabilirsiniz. Silkelenin kendinize gelin ve haketmediğiniz bu tavırdan kurtulun. Bence içinizdeki boşluk olması gerekenin vakti geldiği için.inşallah tez zamanda gerçek kimliğinizin hakkını verirsiniz.

Keşke ilk dava açtığınızda kararinizdan dönmeseydiniz.Ağir karaktersiz,şerefsiz biriymiş,üzülmek yerine şükür etmeniz gerekiyor çünkü çocuğunuz yok.

Zaten isminiz bana çok şey anlattı,maalesef eşinizin zaten hali ortadaymış ,az buçuk nasil evlendiginizi tahmin ediyorum. Erkekler çok aşık oldukları kadınlara bile zaman içinde odunlaşıyor.Bekarlara tavsiyem çok aşık, cok seven erkekler dışındakilerle evlenmeyin.Ha tek kriter aşk mı kesinlikle hayır, ama erkek çok aşık degilse bu gemi yürümüyor. Şiddet uygulanmış bu zaten seni sevmiyorum demek ama bu sefer de sözel söylemiş. Adam zaten alkolik ,size ,aileye de saygısı yok...

ayrılmak istiyorsanız evi terk eden siz olmayın. lütfen bir avukata danışın, zira ortak konutu terk etmek de kusurlu bir hareket sayılır. verin eline çantasını ve kendisini gönderin

Sakin geri donmeyin ve acilen dava acin. Ne kadar yalvarsa da barismayin

ayrılmak istiyorsanız evi terk eden siz olmayın. lütfen bir avukata danışın, zira ortak konutu terk etmek de kusurlu bir hareket sayılır. verin eline çantasını ve kendisini gönderin
Siddet goruyor, sozlu siddet. Evde kalmasi beklenmez bu durumda

Adam sizi sevmiyor, evliliğinde mutlu değil. Alkolün ona verdiği yetkiye dayanarak gerçekleri itiraf etmiş. Bence kaçış yolu olarak alkole sığınıyor. Sizi yalvar yakar döndürmesinin sebebi de sevdiğinden değil; donunu yıkayan, yemeğini hazırlayan biri var işte, dava nafaka ne uğraşacak. Şiddet gördüğünüz hâlde boşanmaktan vazgeçip kendinizi kovdurana kadar beklemeseymişsiniz keşke, siz tekmeyi bassaymışsınız. Adi herif.

İnsanlar değişmez ,
Şimdi de sarhosken soyledım o sözleri gel aşığım ölüp bitiyorum da demeyeceği ne belli .
Umarım bir daha inanmazsınız o adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…