Senin de maasim var sen de harcayacaksin demesi

handegunerler

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2023
168
-124
13
38
Kizlar esimin maasi benim maasimin 2 kati.Ona rağmen cocuklara eve vs cogu zaman benim para harcamayı istiyor.faturalari sen öde diyor.biz bir ara ayrılmıştır sonra tekrar birleştik.Ilk evlendiğimde de benim için para harcamak istemiyordu.bosanip ayrı eve çıkmıştım
Sonra tekrar onun evine dondum.evini de benle ilk evlenmeden önce almisti.yani hicbir şekilde evde hakkim yoktu.
Simdi diyor ki sen evde oturuyon.bu evi kiraya versem 20 bin yapar aylik diyor.aylik sana 20 bin veriyormusum gibi düşün diyor.ben karışmam masraflara diyor
Bu zamana kadar direndim evim yok arabam yok kendisinin her şeyi var ama cocuklar ici benim harcama yapmamı istiyor neden? Cunku evinde oturuyorum..

24 Ekim 2023 konunuzdan :

Eşinizle yeniden resmi olarak evlendiniz mi ? Sizin 4,5 yaşında ve 2 aylık çocuklarınız vardı. Siz şu an halen gelir elde edebildiğiniz, maaşlı bir işte çalışıyorsanız; çocuklarınıza kim bakıyor ?

Yani sevmediğinden mi yapiyor yoksa huyu mu böyle sizce

Yani seviyor gibi mi sizce? Sizi sevip ailesi olarak görse kiracisiymişsiniz gibi davranip konuşur mu?
Hiç cimri erkekle tecrubem olmadi ama cimrilik karakteri bile seviyor olsa en azindan kiraci muhabbeti bari yapmazdi diye dusunuyorum en fazla şunu alma bunu alma, şuna harcamayalim fln diye darlardi herhalde. Sizin ki gibisi az duydum gordum ama sevgi ve aile anlayisi barindirmadigi kesin.

E bu evlilik değil ev arkadaşlığı.Bu nasil alçakça bir tutum .Tabi ki BOSANIN.

Senin kocan zaten vukuatlıymış bacım. Sen buna hala koca mı diyorsun?

Bu kadar cimrisini daha önce hiç görmedim sanırım, pislik

kocanız tam bir hödük o ayrı ama siz de neden katkı yapmak istemiyorsunuz anlamadım faturalar gayet makul bir kalem yüksek tutmaz ki yani bir arkadaşım vardı ben kocama asla para vermem benim alacağım 1 kova yoğurttur 2 ekmektir 1 koladır en fazla derdi kocası da söylenirdi hep katkı sağlamıyorsan niye haftasonları birlikte temizlik yapıyoruz diye

Cocuklar, ortak cocuklariniz degil mi?

Simdi diyor ki sen evde oturuyon.bu evi kiraya versem 20 bin yapar aylik diyor.aylik sana 20 bin veriyormusum gibi düşün diyor

Hey Allahım bu nasıl bir adamdır böyle. Bununla nasıl devam edilir gerçekten bilmiyorum. Yerinizde olsam boşanma davası açar iyi bir avukat bulup iyi bir nafakada bağladım. yok öyle hazır evlat babası olmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…