Senin de maasim var sen de harcayacaksin demesi

Siz n
Siz iki cocikla nasıl çalışıyorsunuz onlara kim bakıyor ve sizin maaşınız ne kadar

Bu zihniyet mide bulandirici bi zihniyet benim aklima direk bi yerlere para biriktirip ilk firsatta sizden ayrilacak kafasinda bi adam gibi geldi bence sizde aynisini yapin kiyiya köşeye atabildiginiz kadar para atin ilk firsatta bu adami siz bosayim

Eşinizin muhabbet zaten çok çirkin ama siz de garipsiniz. Siz hiç eve harcama yapmak istemiyorsunuz anlad8ğım kadarıyla. Çok b.ktan bir evliliğiniz var neden bar8ştınızki

Zahmet olmasaymış ya beyefendi hazretlerine. Harcamalar gözüne batacaksaydı ne yapmaya evlenmiş? Ve de boşandı iseniz ne diye geri döndüğünüzü anlayamadım. Kadının parasında adamın hakkı yok, ama adamın parasında kadının hakkı var. Kadın isterse parasını harcar, istemezse harcamaz kenara koyar. Ama adam evi geçindirmek zorunda. Bu ne rahatlık? Deseydiniz anamın evinde de oturuyordum zaten madem böyle düşünüyordun ne diye baştan demedin ben ne ev geçindirebilirim, ne eşime bir şey yedirip içirebilirim, ne giydirebilirim, ne harçlık verebilirim, tam tersine bir ev vermişim ona biblo gibi otursun. Hem de çalışsın o bana baksın işi ne ben kirası 20 bin tllik ev almışım orada oturuyor daha ne deseymiş ya dobra dobra. Siz de iyi madem al kiranı otur oturduğun yere, kendine başka enayi bul derdiniz.

Bu adamı bile bile tekrar birleşirseniz böyle bir muameleyi istiyor, hak ediyorsunuz demektir. Her ay on bin verin adama. Kendinize layık gördüğünüz hayat bu çünkü.

Kocanız sizi sevmiş olsa paranın lafinı bile yapmaz. Aksine bir kere kaybettim tekrar kaybetmeyelim diye üzerinize titrer. Tekrar neden bir araya geldiniz?
Ben gerçekten tam anlayamıyorum.Bu adam beni sevmedigi icin mi böyle gercekten? Sevseydi böyle cimrilik yapmaz miydi bana karşı?

Ben gerçekten tam anlayamıyorum.Bu adam beni sevmedigi icin mi böyle gercekten? Sevseydi böyle cimrilik yapmaz miydi bana karşı?
Sevgiyi sorgulayıp duruyorsunuz şaka mısınız?
Dönüp dönüp aynı adamla hayat kurduğunuza göre sevgiyi tam anlamı ile biz bilmiyoruz demektir

Şunu bırakıp susuyorum

Eklentiler

• Screenshot_20231113-081012_Facebook.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 111

İyi misiniz hanımefendi, ne sevmesi yahu? Adam sizden kira talep ediyor. Hayat müşterek tabii ki. Herkes elini taşın altına koymak zorunda bu ekonomik koşullarda. Ama eşiniz bu durumu g.tunden anlamış.

Onun mantığı ile hareket edin bence. Çıkartın 10 bin lirayı verin ay başında. Sonra akşam yemeğini yedikten sonra önüne hesabı getirin. Tavuk ve patates pişirdim, bunu dışarıda yesen en az 200 lira tutardı diyerek koyun hesabı. Evi mi temizlediniz. Sanırım şu anda gündelik ücretleri 1000 liraya dayanmış durumda. Hemen yarısını isteyin. Başka şeyler de var aklımda ama sizi üzmemek için yazmıyorum.

Ben cimriliği huy olarak kabul etmiyorum. Eğer içinizi ferahlatmak için soruyorsanız da üzgünüm. Sizi ve çocuklarınızı para harcamaya değer görmüyor sadece. her halükarda tüm giderleri siz karşılıyorsanız boşanıp nafaka istemek daha mantıklı. Gerçi geri barıştım diyorsunuz nafaka ödememek için kandırmış belli ki. Zar zor bosadiginiz adamlara geri niye dönüyorsunuz? Bari bir teminat alsaydınız evin tapusu, yeni araba, hesaba para ne bileyim adamın düzelebileğine dair bir ışık. Hadi sizin canınızın kıymeti yok eyvallah da çocuklara yazık değil mi? Bu adama neden iki çocuk diye sormuyorum zaten geçtim oraları.

sanki kocan değil gibi.
sana 20.000 veriyorum ne yaa.
boşan bence.
evlilik bu değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…