- Konu Sahibi handegunerler
-
Siz iki cocikla nasıl çalışıyorsunuz onlara kim bakıyor ve sizin maaşınız ne kadarKizlar esimin maasi benim maasimin 2 kati.Ona rağmen cocuklara eve vs cogu zaman benim para harcamayı istiyor.faturalari sen öde diyor.biz bir ara ayrılmıştır sonra tekrar birleştik.Ilk evlendiğimde de benim için para harcamak istemiyordu.bosanip ayrı eve çıkmıştım
Sonra tekrar onun evine dondum.evini de benle ilk evlenmeden önce almisti.yani hicbir şekilde evde hakkim yoktu.
Simdi diyor ki sen evde oturuyon.bu evi kiraya versem 20 bin yapar aylik diyor.aylik sana 20 bin veriyormusum gibi düşün diyor.ben karışmam masraflara diyor
Bu zamana kadar direndim evim yok arabam yok kendisinin her şeyi var ama cocuklar ici benim harcama yapmamı istiyor neden? Cunku evinde oturuyorum..
Eşinizin muhabbet zaten çok çirkin ama siz de garipsiniz. Siz hiç eve harcama yapmak istemiyorsunuz anlad8ğım kadarıyla. Çok b.ktan bir evliliğiniz var neden bar8ştınızkiKizlar esimin maasi benim maasimin 2 kati.Ona rağmen cocuklara eve vs cogu zaman benim para harcamayı istiyor.faturalari sen öde diyor.biz bir ara ayrılmıştır sonra tekrar birleştik.Ilk evlendiğimde de benim için para harcamak istemiyordu.bosanip ayrı eve çıkmıştım
Sonra tekrar onun evine dondum.evini de benle ilk evlenmeden önce almisti.yani hicbir şekilde evde hakkim yoktu.
Simdi diyor ki sen evde oturuyon.bu evi kiraya versem 20 bin yapar aylik diyor.aylik sana 20 bin veriyormusum gibi düşün diyor.ben karışmam masraflara diyor
Bu zamana kadar direndim evim yok arabam yok kendisinin her şeyi var ama cocuklar ici benim harcama yapmamı istiyor neden? Cunku evinde oturuyorum..
Zahmet olmasaymış ya beyefendi hazretlerine. Harcamalar gözüne batacaksaydı ne yapmaya evlenmiş? Ve de boşandı iseniz ne diye geri döndüğünüzü anlayamadım. Kadının parasında adamın hakkı yok, ama adamın parasında kadının hakkı var. Kadın isterse parasını harcar, istemezse harcamaz kenara koyar. Ama adam evi geçindirmek zorunda. Bu ne rahatlık? Deseydiniz anamın evinde de oturuyordum zaten madem böyle düşünüyordun ne diye baştan demedin ben ne ev geçindirebilirim, ne eşime bir şey yedirip içirebilirim, ne giydirebilirim, ne harçlık verebilirim, tam tersine bir ev vermişim ona biblo gibi otursun. Hem de çalışsın o bana baksın işi ne ben kirası 20 bin tllik ev almışım orada oturuyor daha ne deseymiş ya dobra dobra. Siz de iyi madem al kiranı otur oturduğun yere, kendine başka enayi bul derdiniz.Kizlar esimin maasi benim maasimin 2 kati.Ona rağmen cocuklara eve vs cogu zaman benim para harcamayı istiyor.faturalari sen öde diyor.biz bir ara ayrılmıştır sonra tekrar birleştik.Ilk evlendiğimde de benim için para harcamak istemiyordu.bosanip ayrı eve çıkmıştım
Bu adamı bile bile tekrar birleşirseniz böyle bir muameleyi istiyor, hak ediyorsunuz demektir. Her ay on bin verin adama. Kendinize layık gördüğünüz hayat bu çünkü.Kizlar esimin maasi benim maasimin 2 kati.Ona rağmen cocuklara eve vs cogu zaman benim para harcamayı istiyor.faturalari sen öde diyor.biz bir ara ayrılmıştır sonra tekrar birleştik.Ilk evlendiğimde de benim için para harcamak istemiyordu.bosanip ayrı eve çıkmıştım
Ben gerçekten tam anlayamıyorum.Bu adam beni sevmedigi icin mi böyle gercekten? Sevseydi böyle cimrilik yapmaz miydi bana karşı?Kocanız sizi sevmiş olsa paranın lafinı bile yapmaz. Aksine bir kere kaybettim tekrar kaybetmeyelim diye üzerinize titrer. Tekrar neden bir araya geldiniz?
Sevgiyi sorgulayıp duruyorsunuz şaka mısınız?Ben gerçekten tam anlayamıyorum.Bu adam beni sevmedigi icin mi böyle gercekten? Sevseydi böyle cimrilik yapmaz miydi bana karşı?
Ben gerçekten tam anlayamıyorum.Bu adam beni sevmedigi icin mi böyle gercekten? Sevseydi böyle cimrilik yapmaz miydi bana karşı?
sanki kocan değil gibi.Kizlar esimin maasi benim maasimin 2 kati.Ona rağmen cocuklara eve vs cogu zaman benim para harcamayı istiyor.faturalari sen öde diyor.biz bir ara ayrılmıştır sonra tekrar birleştik.Ilk evlendiğimde de benim için para harcamak istemiyordu.bosanip ayrı eve çıkmıştım
bende huyu böyle cimri,bencilYani sevmediğinden mi yapiyor yoksa huyu mu böyle sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?