Senin de maasim var sen de harcayacaksin demesi

Ben gerçekten tam anlayamıyorum.Bu adam beni sevmedigi icin mi böyle gercekten? Sevseydi böyle cimrilik yapmaz miydi bana karşı?
Aynen öyle seven adam sevdiğine karşı cimri olamaz. İki maaşlı evde giderler ortak ödenmeli elbette ama sizin üstünüze yıkmış bu adam çoğunu öyle olmaz işte. Yani o değilde bir kere ağzınız yanmış bu adamdan ne diye döndünüz ki?

Eee adam seni zaten bosanalim birbirimizi daha iyi taniyarak evlenelim diye kandirarak bosamisti. 2 evliligi olan birini 3.kisi kabul eder mi diye kendini yirttin buralarda.

Her seyi bile bile tekrar barisip uzerine 2.cocugu yapmissin ne diyelim burada? Hem forumda da her yeni uyeligini iptal ediyorlar bedevi neden tekrar tekrar geliyorsun? Ben KIBledim bile konunu.

ay herkes boşan yazmış boşanmış işte kadın bir daha nasıl boşansın?
sonra gitmiş boşandığı adamdan bir çocuk daha yapmış.
sevmiyor diyenler adamın sevmesinin önemi mi var kadın seviyor. gülü seven de dikenine katlanıversin bir zahmet.

Adamın biri eşiyle anlaşıyor.
"Kirayı sen öde fatura ve diğer masraflar bende olsun." Yıllar içinde kadının maaşı artsa da, ev sahibi de zam yapıyor kadına pek birşey kalmıyor.
25 yıl sonra adam vefat ediyor. Kadın evin kocasına ait olduğunu öğreniyor

Pinti ve bencil erkek en bi sevmediğim korku filmi gibi boşanin

Kusura bakma ama sendede hiç akıl yok.
Baştan böyle olan biriyle evlenip birde çocuklar yapmışsın şimdide çekiyorsun.

Yani sevmediğinden mi yapiyor yoksa huyu mu böyle sizce
Hala bu soruyu soruyor musunuz? Adam sizi sevmiyor maalesef birde üstüne karaktersiz çocuklarının annesisin bunun farkında bile değil.
Onca uğraş verip ayrı eve çıkmak ayrılmak hem maddi olarak kolay değil hemde psikolojik olarak siz bunu yaptıktan sonra tekrar birlesmeniz hata olmuş. İyi bir mal olsaydı zaten bırakmazdiniz.

Valla üzülmüyorum artık böyle konulara. Üzülme yeteneğimi kaybetti bdv sayesinde.

Sen adamdan belli sebepler yüzünden boşan, sonra hiç bişey düzelmediği halde tekrar evlen, aynı boktan adamdan bir çocuk daha yap. Sonra şikayet et. Yok öyle bir dünya. Herkes tercih ettiği hayatı yaşar.

Ben evlilikte senin paran benim param olayını anlamıyorum.Ne farkeder ki? Aynı sofraya oturduğun,aynı yastığa baskoydugun kisi ile böyle hesaplar mi olur.Hele ev muhabbetini okudum ya sizin yazdığınız.Hangi sürünün davari bu dedim.İnsan olan, çocuğuna para harcamaktan mutlu olur.Onun yüzünün güldüğünü görünce içi ısınır.

Bu olayın değişik bir olayıda eski bir komşu vardı onun başına geldi ama nereden baksan 25 yıl olmuştur ev kadinin abisinin evlenip oraya gelin geliyorlar,evi abi kira almadan vermiş,kocası her ay kira yatırıyor kayınbiraderinin hesabına abide o parayı geri kardesinin hesabına yolluyormus ikisi arasında böyle anlaşmış karı koca ikisi çalışan insanlar yıllarca o evde oturdular çok uzun bir sure sonra bir farklı bir olaydan boşandılar boşandıktan sonra ogrenmis adamda ki kadın kendisi anlatmış komşulara.

Bazı İnsanlar şu hayatta hak ettiğini yaşıyor.Adamin ne bok olduğunu anlamış boşanmış ama sonra aynı adamın yalanlarına inanmış tekrar evlenmiş bir de çocuk yapmışsınız.Adamin gözünde ne sevgi , saygı hiç değeriniz yok .Sizi o kadar aciz ve basit görüyorki yediğiniz lokmayı gırtlağınizdan çekip alacak .Adam size cimri, gerçekten aşık olduğu dişli bir hatun çıksaydı karşısına evi bile üstüne yapardı ......

Ahahahah ay bedevi mi bu amacına ulaşmış sonunda.

Adam terbiyesizlik yapmış evet ama siz de eve katkı sağlamalısınız. Çocuklara para harcamayacaksanız neden çalışıyorsunuz.

Adam eve baksın ben kendime biriktireyim mantığı eşinizin mantığından beter. Bu durumda karşıdaki insan kendini salak gibi hisseder.
Mutfak masrafını üstlenebilirsiniz.
Çocuklarınız yiyecek neticede. Abartmaya gerek yok.

sende evde yaptığın tüm işlerin listesini ve bedelini yaz söyle kadınlık ve analık hizmeti apayrı madem öyle kocaya böylke muamele
deli mi ne

Bu da ilginçmiş İnsanlar uzun süre nasıl başarıyorlar böyle şeyleri gizlemeyi hayret. Bu iki hikaye de aldatma var kuzu kuzu vermişler paraları. Konu sahibesi daha zor durumda gibi geliyor can sıkıcı bir mücadele içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…