- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.411
- 798
- Konu Sahibi handegunerler
-
Aynen öyle seven adam sevdiğine karşı cimri olamaz. İki maaşlı evde giderler ortak ödenmeli elbette ama sizin üstünüze yıkmış bu adam çoğunu öyle olmaz işte. Yani o değilde bir kere ağzınız yanmış bu adamdan ne diye döndünüz ki?Ben gerçekten tam anlayamıyorum.Bu adam beni sevmedigi icin mi böyle gercekten? Sevseydi böyle cimrilik yapmaz miydi bana karşı?
Ne fark eder ki? İki şekilde de iğrenç bir insanla berabersiniz.Yani sevmediğinden mi yapiyor yoksa huyu mu böyle sizce
Pinti ve bencil erkek en bi sevmediğim korku filmi gibi boşaninKizlar esimin maasi benim maasimin 2 kati.Ona rağmen cocuklara eve vs cogu zaman benim para harcamayı istiyor.faturalari sen öde diyor.biz bir ara ayrılmıştır sonra tekrar birleştik.Ilk evlendiğimde de benim için para harcamak istemiyordu.bosanip ayrı eve çıkmıştım
Sonra tekrar onun evine dondum.evini de benle ilk evlenmeden önce almisti.yani hicbir şekilde evde hakkim yoktu.
Simdi diyor ki sen evde oturuyon.bu evi kiraya versem 20 bin yapar aylik diyor.aylik sana 20 bin veriyormusum gibi düşün diyor.ben karışmam masraflara diyor
Bu zamana kadar direndim evim yok arabam yok kendisinin her şeyi var ama cocuklar ici benim harcama yapmamı istiyor neden? Cunku evinde oturuyorum..
Tabi ki sevmiyorYani sevmediğinden mi yapiyor yoksa huyu mu böyle sizce
Kizlar esimin maasi benim maasimin 2 kati.Ona rağmen cocuklara eve vs cogu zaman benim para harcamayı istiyor.faturalari sen öde diyor.biz bir ara ayrılmıştır sonra tekrar birleştik.Ilk evlendiğimde de benim için para harcamak istemiyordu.bosanip ayrı eve çıkmıştım
Sonra tekrar onun evine dondum.evini de benle ilk evlenmeden önce almisti.yani hicbir şekilde evde hakkim yoktu.
Simdi diyor ki sen evde oturuyon.bu evi kiraya versem 20 bin yapar aylik diyor.aylik sana 20 bin veriyormusum gibi düşün diyor.ben karışmam masraflara diyor
Bu zamana kadar direndim evim yok arabam yok kendisinin her şeyi var ama cocuklar ici benim harcama yapmamı istiyor neden? Cunku evinde oturuyorum..
Hala bu soruyu soruyor musunuz? Adam sizi sevmiyor maalesef birde üstüne karaktersiz çocuklarının annesisin bunun farkında bile değil.Yani sevmediğinden mi yapiyor yoksa huyu mu böyle sizce
Bu olayın değişik bir olayıda eski bir komşu vardı onun başına geldi ama nereden baksan 25 yıl olmuştur ev kadinin abisinin evlenip oraya gelin geliyorlar,evi abi kira almadan vermiş,kocası her ay kira yatırıyor kayınbiraderinin hesabına abide o parayı geri kardesinin hesabına yolluyormus ikisi arasında böyle anlaşmış karı koca ikisi çalışan insanlar yıllarca o evde oturdular çok uzun bir sure sonra bir farklı bir olaydan boşandılar boşandıktan sonra ogrenmis adamda ki kadın kendisi anlatmış komşulara.Adamın biri eşiyle anlaşıyor.
"Kirayı sen öde fatura ve diğer masraflar bende olsun." Yıllar içinde kadının maaşı artsa da, ev sahibi de zam yapıyor kadına pek birşey kalmıyor.
25 yıl sonra adam vefat ediyor. Kadın evin kocasına ait olduğunu öğreniyor
Ahahahah ay bedevi mi buEee adam seni zaten bosanalim birbirimizi daha iyi taniyarak evlenelim diye kandirarak bosamisti. 2 evliligi olan birini 3.kisi kabul eder mi diye kendini yirttin buralarda.
Her seyi bile bile tekrar barisip uzerine 2.cocugu yapmissin ne diyelim burada? Hem forumda da her yeni uyeligini iptal ediyorlar bedevi neden tekrar tekrar geliyorsun? Ben KIBledim bile konunu.
Bu olayın değişik bir olayıda eski bir komşu vardı onun başına geldi ama nereden baksan 25 yıl olmuştur ev kadinin abisinin evlenip oraya gelin geliyorlar,evi abi kira almadan vermiş,kocası her ay kira yatırıyor kayınbiraderinin hesabına abide o parayı geri kardesinin hesabına yolluyormus ikisi arasında böyle anlaşmış karı koca ikisi çalışan insanlar yıllarca o evde oturdular çok uzun bir sure sonra bir farklı bir olaydan boşandılar boşandıktan sonra ogrenmis adamda ki kadın kendisi anlatmış komşulara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?