Senin de maasim var sen de harcayacaksin demesi

kuru ekmek yeseydin bu öküzün yanına dönmeseydin beş para etmez hiç bişey yapamazsın ya alıp çantanı evlatlarınla devam edeceksin yoluna yada bu zulme devam

Evliliğe devam edecekseniz siz de yaptığınız her temizlik ve yemek için para isteyin. Seksi isteyen taraf o olursa yine isteyin. Gerçi siz başlatırsaniz o da sizden ister gibi ama bilemedim :)

Ahahahah ay bedevi mi bu amacına ulaşmış sonunda.

Daha sadece konuyu okuyunca anladim ve raporladim. Gecen sene acmisti konular beraber yasamaya basladik, hamileyim vs.diye. Sebebini bilmiyorum ama her uyeligi engelleniyor, onun icin de istediginiz kadar engelleyin geri gelecegim diyor ve geliyor

Daha sadece konuyu okuyunca anladim ve raporladim. Gecen sene acmisti konular beraber yasamaya basladik, hamileyim vs.diye. Sebebini bilmiyorum ama her uyeligi engelleniyor, onun icin de istediginiz kadar engelleyin geri gelecegim diyor ve geliyor
83727282937 tane üyelik açtığı için moderatörler gelme artık dediler ama kadında nasıl bir inat varsa asla vazgeçmiyor

Boşanmış kurtulmuşsunuz ne diye tekrar başınızı yaktınız?
İkinci çocuk bu barışmadan sonra mı oldu?
Tek çocuk varken boşandınızsa arkanıza hiç bakmayacaktınız.
Şimdi de geç değil boşanın nafaka alın kendinizde çalışıyormuşsunuz çocuklarınıza bakın. Böyle bir hödük çekilmez.
Sizi zerre sevmiyor sorunuz buysa.

Yani sevmediğinden mi yapiyor yoksa huyu mu böyle sizce
Her iki türlüsü de huzursuzluk. Adam dayak atsa ay huyu böyle diye susup oturacak mısınız ? Bir adam ancak öylesine takıldığı kadınla malını parasını paylaşmak istemez. Evlilikte olduğunu ilk kez görüyorum.

Ay şimdi baktım eski konularına sen kocası eski sevgilisine hayır diyemeyen üyesin. Koy şu adamı kapının önüne. Hiç sevmiyor seni hem de hiç.

12 sene calistim. Evlenirken ailemede yuk olmadim oyle alistim evlendim dedimki erkek eline bakmayayim kendi param olsun guclu durayim ayakta durayim.adam alisti zamaninda şunuda sen al bunuda sen al.kendi masraflarim tamamen bana aitti zaten hep oyle oldu. Babamin bana aldigi montlarla cizmelerle ablamin aldigi cantayla arabayla kocamin evinde kocama yemek yapiyordum evi temizliyordum. Hem parami kendim kazaniyorum hem evde hizmetclik yapiyorum adamda eve para veriyor ama yemege temizlige karismiyor. Aldim karsima dedimki ben su sartlarda ailemin evine donsem calismaya devam etsem ailem hem evde destek olur bana paramda cebim kalir vede ozgur olurum dedim. Bilmem anlatabildimmi dedim. Bir ay sonra isi biraktim 4 senedir calismiyorum.hep ogullarini melek sanarlardi ailesi. hemen aradim acik acik soyledim.hani siz islama uygun yasiyorsunuz ya oglunuz o kafada degil dedim
Sizde madem kadinlar calismiyor bende isi birakiyorum baksin oglunuz simdi dedim. Aynende oyle yapiyorum karti cuzdanindan aliyorum gram acimiyorum. Tavsiyede ederim. Madem esitiz oda yemek yapip ev temizleseydi ben calisirken dimi

Siz eve ne kadar masraf yapıyorsunuz? Neler sizde mesela? Neyi ortak ödüyorsunuz?
Neyi sadece o ödüyor?

Sen bugün boşansan, adam evlilik öncesi alındı der ve sen avucunu yalarsın bu paradan. Adamın evi var elinde. Bu bir !

Adam o eve istinaden masraf yapmak istemiyor.
Fatura- çocuk masrafı- evin mutfak harcı- evin temizlenmesi vsvs yani çöpe gidecek herşey için senin para ödemeni istiyor.
Yani onun parası yatırım işlerine, senin paran çöpe/gündelik hayata gidiyor
Sen boşansan, adam bu ev benimdi deyip çekilecek
Ama sen o kadar para/masraf yapmana rağmen ödediğinle kalacaksın. Günün sonunda elde avuçta sıfır olacak senin..
Sence bu mantıklı mı? Hakkaniyetli mi sence?

O zaman kredi çek , ev al. Taksit ödüyorum de.
Çocukların masrafı mıtfak harcı faturalar vs sende olsun de
Sen ev sahibi ol bu sefer de.. kocan bunu kabul eder mi? Tabi ki hayırrrrr ! Salak mı o ?
Kendini ne diye kullandırtıyorsun

Sizinki evlilik değil, ev arkadaşlığı…
Evim var diye herşeyi hak görüyor, bencillik bu.
Sen bu şartlarda birikim bile yapamazsın, adam adam cebini doldurmaya devam ediyor.
Senin paran benim param olmamalı evlilikte, kim gücü neye yetiyorsa onu yapmalı.
Maaşını paranı pulunu beğenmiyorsa da senle evlenmeseydi o zaman.

Bence,
yemek yaptığında yemek ücreti
Kıyafet yıkadığında yıkama ücreti
Ütü yaptığında parça başı ütü ücreti
Bulaşık yıkama ücreti
Ev temizlik ücreti
Çocuk bakım ücreti
Ev idaresi ücreti
Kadınlık hizmet ücreti
……
Al da, bunlar da hizmet deyip ücretini tahsil et de görsün paşa bey !!
Böyle bir bencillik görmedim, evim var diye
Suya sabuna dokunmadan adam birikim yapacak
Bir de seni beğenmeyecek
Oldu!

Eşin cimri mi bilmem ama bence anasının gözü, uyanık ! O hesabını kitabını çok iyi yapıyor, hayrına olmayan şeye zerre para vermez o adam.
Ve aşırı bencil
Evlenmeseydiniz daha iyi olurmuş
Çıkar işi olursa nası güveneceksin ki..
Karşındaki eşin, hayat arkadaşın..
Valla ben olsam yolumu ayırırdım şimdiye…

Evlilikte senin benim olmaz ki ..

Hanımefendi bizi çıldırtmak mı istiyorsunuz? Sizin kocanızın evi var ama kişiliği, karakteri yok ki?!?!?!

Evli kalmak için motivasyonunuz ne?

Bu adam size bakmak istemiyor , kaç yaşındasınız ? Dayak istiyor

83727282937 tane üyelik açtığı için moderatörler gelme artık dediler ama kadında nasıl bir inat varsa asla vazgeçmiyor
Keşke bu inadını kendi için kullanıp adamı sepetleyip çocuklarıyla inadına mutlu yaşasaydı.İnadın bile kendi iyiliği için olanı güzel,dert çekmeye ve burda paylaşmaya inadı var yazık .......
( Ne kadar çok inat yazmışım:):):)

ayy kafaya bak nasıl bir düşünce yapısı o zaman sizde her temizlik yapınca her yemek pişirince tabak servis ücreti mi alacaksınız yada geceleri fazla mesainize böyle adamla ömür geçmez kendinde çalışıyorsun bence bunun kahrını çekme boşaan

Alsın evini başına çalsın salak herif. O ne halta yarayacakmış şam babası. Çok sinirlendim boşanın nasıl bu lafları yutuyorsunuz gözünüzü seveyim

Eviniz için 20 bin tl fiyat biçmesi ve ciddi ciddi bu fikrini sizinle paylaşması şaka gibi gerçekten. Yakında sizden kira isterse şaşırmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…