- Konu Sahibi handegunerler
-
kuru ekmek yeseydin bu öküzün yanına dönmeseydin beş para etmez hiç bişey yapamazsın ya alıp çantanı evlatlarınla devam edeceksin yoluna yada bu zulme devamKizlar esimin maasi benim maasimin 2 kati.Ona rağmen cocuklara eve vs cogu zaman benim para harcamayı istiyor.faturalari sen öde diyor.biz bir ara ayrılmıştır sonra tekrar birleştik.Ilk evlendiğimde de benim için para harcamak istemiyordu.bosanip ayrı eve çıkmıştım
Sonra tekrar onun evine dondum.evini de benle ilk evlenmeden önce almisti.yani hicbir şekilde evde hakkim yoktu.
Simdi diyor ki sen evde oturuyon.bu evi kiraya versem 20 bin yapar aylik diyor.aylik sana 20 bin veriyormusum gibi düşün diyor.ben karışmam masraflara diyor
Bu zamana kadar direndim evim yok arabam yok kendisinin her şeyi var ama cocuklar ici benim harcama yapmamı istiyor neden? Cunku evinde oturuyorum..
Bu fikir çok iyisende evde yaptığın tüm işlerin listesini ve bedelini yaz söyle kadınlık ve analık hizmeti apayrı madem öyle kocaya böylke muamele
deli mi ne
Yani sevmediğinden mi yapiyor yoksa huyu mu böyle sizce
Ahahahah ay bedevi mi buamacına ulaşmış sonunda.
83727282937 tane üyelik açtığı için moderatörler gelme artık dediler ama kadında nasıl bir inat varsa asla vazgeçmiyorDaha sadece konuyu okuyunca anladim ve raporladim. Gecen sene acmisti konular beraber yasamaya basladik, hamileyim vs.diye. Sebebini bilmiyorum ama her uyeligi engelleniyor, onun icin de istediginiz kadar engelleyin geri gelecegim diyor ve geliyor
İlk ayrıldığınızda sebep neydi? Para dışında iletişiminiz nasıl? Sizinle zaman geçirir mi, ailenizle arası nasıl mesela??Yani sevmediğinden mi yapiyor yoksa huyu mu böyle sizce
Her iki türlüsü de huzursuzluk. Adam dayak atsa ay huyu böyle diye susup oturacak mısınız ? Bir adam ancak öylesine takıldığı kadınla malını parasını paylaşmak istemez. Evlilikte olduğunu ilk kez görüyorum.Yani sevmediğinden mi yapiyor yoksa huyu mu böyle sizce
12 sene calistim. Evlenirken ailemede yuk olmadim oyle alistim evlendim dedimki erkek eline bakmayayim kendi param olsun guclu durayim ayakta durayim.adam alisti zamaninda şunuda sen al bunuda sen al.kendi masraflarim tamamen bana aitti zaten hep oyle oldu. Babamin bana aldigi montlarla cizmelerle ablamin aldigi cantayla arabayla kocamin evinde kocama yemek yapiyordum evi temizliyordum. Hem parami kendim kazaniyorum hem evde hizmetclik yapiyorum adamda eve para veriyor ama yemege temizlige karismiyor. Aldim karsima dedimki ben su sartlarda ailemin evine donsem calismaya devam etsem ailem hem evde destek olur bana paramda cebim kalir vede ozgur olurum dedim. Bilmem anlatabildimmi dedim. Bir ay sonra isi biraktim 4 senedir calismiyorum.hep ogullarini melek sanarlardi ailesi. hemen aradim acik acik soyledim.hani siz islama uygun yasiyorsunuz ya oglunuz o kafada degil dedimKizlar esimin maasi benim maasimin 2 kati.Ona rağmen cocuklara eve vs cogu zaman benim para harcamayı istiyor.faturalari sen öde diyor.biz bir ara ayrılmıştır sonra tekrar birleştik.Ilk evlendiğimde de benim için para harcamak istemiyordu.bosanip ayrı eve çıkmıştım
Sonra tekrar onun evine dondum.evini de benle ilk evlenmeden önce almisti.yani hicbir şekilde evde hakkim yoktu.
Simdi diyor ki sen evde oturuyon.bu evi kiraya versem 20 bin yapar aylik diyor.aylik sana 20 bin veriyormusum gibi düşün diyor.ben karışmam masraflara diyor
Bu zamana kadar direndim evim yok arabam yok kendisinin her şeyi var ama cocuklar ici benim harcama yapmamı istiyor neden? Cunku evinde oturuyorum..
Evlilikte senin benim olmaz ki ..Kizlar esimin maasi benim maasimin 2 kati.Ona rağmen cocuklara eve vs cogu zaman benim para harcamayı istiyor.faturalari sen öde diyor.biz bir ara ayrılmıştır sonra tekrar birleştik.Ilk evlendiğimde de benim için para harcamak istemiyordu.bosanip ayrı eve çıkmıştım
Bu adam size bakmak istemiyor , kaç yaşındasınız ? Dayak istiyorKizlar esimin maasi benim maasimin 2 kati.Ona rağmen cocuklara eve vs cogu zaman benim para harcamayı istiyor.faturalari sen öde diyor.biz bir ara ayrılmıştır sonra tekrar birleştik.Ilk evlendiğimde de benim için para harcamak istemiyordu.bosanip ayrı eve çıkmıştım
Keşke bu inadını kendi için kullanıp adamı sepetleyip çocuklarıyla inadına mutlu yaşasaydı.İnadın bile kendi iyiliği için olanı güzel,dert çekmeye ve burda paylaşmaya inadı var yazık .......83727282937 tane üyelik açtığı için moderatörler gelme artık dediler ama kadında nasıl bir inat varsa asla vazgeçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?