- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
En iyisi görüşmemek bir ara görüşmedik çok iyiydim şuan gördükçe sinirim bozuluyorAcikca sen kapiya konacak kadinsin demis. Bana dese kavga cikardi, ne diyorsun sen der evden kovardim. Ki benzer bir seyi de yasadim. Gorusmuyoruz artik kafamiz rahat huzurlu misss...
Resmen gerdikçe gerdi beni yok o temiz olabilir kimse pis değil zaten don ütülemedim 3 çeşit yemek yok diye ben eşya gibi dışarı atacaklar çok ayıp birde bunu kadın söylüyorYanlış anlama diye lafa başlayan biri varsa kesin yanlış anlanabilecek bir şey söyleyecektir
Laf dokundurma yapmak istiyorsan söze yanlış anlama diye başlıyorsun kavganın önünü kesiyorsun nitekim sizde de böyle olmuş
Görümceniz bayağı size ben dört dörtlük temizlik yapıyorum ev hanımının dibiyim benim el üstünde tutulmam getekirken sen gibisi tutuluyor demiş
Esinizle konuştunuz mu konuyu gelisme var mi? Gorumcenizle de mesafeyi koyun bence gorusmeyin. Yanlis okumadiysam bu cümleyi 1 hafta icinde 3 kere kurmus. 1 haftada 3 kere görüşmek cok cok fazla hele ki böyle bi insan icin. Esinizle de konusun bu durumu. Ayrica gorumcenizin o cumlesinin kendinizi kucuk dusurdugunu rencide ettigini cok cirkin bi cumle olduğunu, kotu niyetle söyledigini dusundugunuzu de soyleyin esinize. Kirginim ve kizginim onunla eskisi gibi olmayi dusunmuyorum deyin. Ben kapiya konacak kadin degilim sen de oyle düşünüyorsan ona göre hareket edelim, yok oyle dusunmuyorsan bana yeni yeni huylarla gelme deyin.Ya çok teşekkür ederim cidden normal bulup birde bana laf söyleyenler var şaka gibi. Buarada takdir beklemiyorum kimseye ben ne yapayım temizlik yemek vs demiyorum aynı konuyu açıp soruyorsun diyorlar ben hayatımda böyle ağır laf işitmedim koydu günlerdir aklımda eşimde bir garipleşince iyice takıldım ama birçok kadın temizlik sözlerime takılmış kim ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmez ki öyle mutlu veya mutsuz olsun ben bana söylenene çok takıldım ve görüyorum ki çoğu kişi takılmış teşekkür ediyorum
Eşimle açık açık konuştum. Rahatsız olduğumu onunda sil yap demesine takılıp üzüldüğümü söyledim. O da kaçamak cevaplar verdi. Alakası yok. İşte amacı üzmek değilmiş vs nemde peki ablanın dediğine ne diyeceksin dedim ben o an kötü niyet olduğunu düşünmedim ama şuan düşünüyorum haklısın hoş olmadı dedi ama verdiği cevaplar beni tatmin etmedi konuyu hemen kapatmak istedi gibi bende şuan üstüne gitmedim. Görümcem eşinden ayrılma sürecine girdi bu yüzden bu hafta 3 kez görüştük hepsinde de söylediEsinizle konuştunuz mu konuyu gelisme var mi? Gorumcenizle de mesafeyi koyun bence gorusmeyin. Yanlis okumadiysam bu cümleyi 1 hafta icinde 3 kere kurmus. 1 haftada 3 kere görüşmek cok cok fazla hele ki böyle bi insan icin. Esinizle de konusun bu durumu. Ayrica gorumcenizin o cumlesinin kendinizi kucuk dusurdugunu rencide ettigini cok cirkin bi cumle olduğunu, kotu niyetle söyledigini dusundugunuzu de soyleyin esinize. Kirginim ve kizginim onunla eskisi gibi olmayi dusunmuyorum deyin. Ben kapiya konacak kadin degilim sen de oyle düşünüyorsan ona göre hareket edelim, yok oyle dusunmuyorsan bana yeni yeni huylarla gelme deyin.
Bence böyle düşünüyorum her şey ortak değil mi zaten ben hem çalışıp hem her şeyi yapan kişi olacağım beklenti bu mu he öyle gerekir yapılır ama ortak olmadı daha mantıklı bana bu kapı konma çok daha kötü imalar içerdi ondan da çok kızdımeger hizmetçi olsanız her seyı utulemeseniz kötü yemek yapsanız kapının onune konulurdunuz tamam da siz onun hizmetçisi diilsiniz ki, eşisiniz, gün gelir o yapar yemegi siz tv basında oturursunuz, gün gelir o issiz kalır siz calısırsınız. ne olacak ki
Bu cevapları bile yeterli hicbi erkek esiyle oturup kardeşini cekistirmez söylemeniz iyi olmus gorumceyle de cok gorusmemeue çalışın gorustugunuzde de ayni lafi ederse bi onceki mesajımda dedigim gibi haddini bildirinEşimle açık açık konuştum. Rahatsız olduğumu onunda sil yap demesine takılıp üzüldüğümü söyledim. O da kaçamak cevaplar verdi. Alakası yok. İşte amacı üzmek değilmiş vs nemde peki ablanın dediğine ne diyeceksin dedim ben o an kötü niyet olduğunu düşünmedim ama şuan düşünüyorum haklısın hoş olmadı dedi ama verdiği cevaplar beni tatmin etmedi konuyu hemen kapatmak istedi gibi bende şuan üstüne gitmedim. Görümcem eşinden ayrılma sürecine girdi bu yüzden bu hafta 3 kez görüştük hepsinde de söyledi
Benim size ne kastım olacakta sizi vurmaya çalışacağım? Kimsiniz siz, arkadaşım, akrabam mı? Ne geçmişim var sizinle?Alıntı yaptığınız mesaj eşimin ailesi için söyleniyor ayrıca neden üstünüze aldınız ki eşimin ailrsnşn kendi söylediklerini dile getirdim hep iş yapıyorum yoruluyorum vs deyip surat yapıyorlar. Bence siz benim konuları a fazla takılmışsınız nereden vururum dediniz ama buna gerek yok takılmam.
yalnız ben hiç konu sahibinin böyle şeyler dediğini görmedim tam tersi hergün tarhana yapıyorum diye suçlu hissederek konu açmıştı. bu konuda da temizlik konusunda eksik kadın olarak görüldüğü için konu açmış. kendini övme nerdeBenim size ne kastım olacakta sizi vurmaya çalışacağım? Kimsiniz siz, arkadaşım, akrabam mı? Ne geçmişim var sizinle?
Evet aynen de bütün konularınızın ana teması bu; siz çocuklarınızla ilgilendiğiniz için iş dahi yapmayan çok iyi örnek anne, kitap okuduğu için kültürlü ve çok mutlu bir kadın, temizlik ve yemek yapan diğer kadınlar ise; çocuklarının zamanından çalan, annelikleri eksik, çocuğuyla eşiyle ilgilenmeyen, kahve eşliğinde iki kitap okumayan cahil, mutsuz. Tüm konularınızın alt metini işte bu yazdıklarım.
Ben övünmek isteseydim, açardım bir konu tıpkı sizin gibi, yazar dururdum. Üstelik o mesajıma da, bu saydıklarım olağanüstü şeyler değil, her kadının yaptığı şeyler, diye de yazdım. Ama size yapılamaz geliyor ki övünülecek şey olduğunu düşünmüşsünüz.
Burada istediğinizi yazın, bana ne? Ama tüm konularınızda kendi anneliğinizi övüp, diğer kadınları yeremezsiniz. Benim takıldığım nokta bu. Yoksa bana ne sizin çocuklarınıza her gün tarhana içirip, makarna yedirmenizden.
yalnız ben hiç konu sahibinin böyle şeyler dediğini görmedim tam tersi hergün tarhana yapıyorum diye suçlu hissederek konu açmıştı. bu konuda da temizlik konusunda eksik kadın olarak görüldüğü için konu açmış. kendini övme nerde
Konu sahibi açtığı konuların girişlerinde sizin dediğiniz gibi yazıyor. Ama verdiği cevaplar öyle değil işte. Konularının devamında , ben böyle mutluyum, iş yapacağıma kahve içer kitap okurum, iş, yemek yapıp çocuklarımın vaktinden çalamam, görümcem çok titiz ama hep mutsuz, eşiyle arası bozuk, evi temiz, çeşitli yemek yapanlar yeterince çocuklarıyla eşiyle ilgilenemez vs gibi ithamları oluyor.yalnız ben hiç konu sahibinin böyle şeyler dediğini görmedim tam tersi hergün tarhana yapıyorum diye suçlu hissederek konu açmıştı. bu konuda da temizlik konusunda eksik kadın olarak görüldüğü için konu açmış. kendini övme nerde
Yani kardeşler sonuçta bence de onun hakkında kötü konuşmak istemedi görümceme daha sonra böyle bir şey yaparsa cevabım net olacakBu cevapları bile yeterli hicbi erkek esiyle oturup kardeşini cekistirmez söylemeniz iyi olmus gorumceyle de cok gorusmemeue çalışın gorustugunuzde de ayni lafi ederse bi onceki mesajımda dedigim gibi haddini bildirin
İstediğiniz gibi düşünebilirsiniz demek ki kendimi yanlış ifade etmişim ya da beni yanlış anlamışsınız amacım ondan kötü ben iyiyim demek değildi ama madem böyle hissedildi kusura bakmayın amacım kimseyi yermek kendimi üste çıkarmak değil ki kimsenin kadınlığını anneliğini eleştirmek haddime değil. Böyle kötü bir imaj verdiğim için çok üzüldüm. İyi akşamlarBenim size ne kastım olacakta sizi vurmaya çalışacağım? Kimsiniz siz, arkadaşım, akrabam mı? Ne geçmişim var sizinle?
Evet aynen de bütün konularınızın ana teması bu; siz çocuklarınızla ilgilendiğiniz için iş dahi yapmayan çok iyi örnek anne, kitap okuduğu için kültürlü ve çok mutlu bir kadın, temizlik ve yemek yapan diğer kadınlar ise; çocuklarının zamanından çalan, annelikleri eksik, çocuğuyla eşiyle ilgilenmeyen, kahve eşliğinde iki kitap okumayan cahil, mutsuz. Tüm konularınızın alt metini işte bu yazdıklarım.
Ben övünmek isteseydim, açardım bir konu tıpkı sizin gibi, yazar dururdum. Üstelik o mesajıma da, bu saydıklarım olağanüstü şeyler değil, her kadının yaptığı şeyler, diye de yazdım. Ama size yapılamaz geliyor ki övünülecek şey olduğunu düşünmüşsünüz.
Burada istediğinizi yazın, bana ne? Ama tüm konularınızda kendi anneliğinizi övüp, diğer kadınları yeremezsiniz. Benim takıldığım nokta bu. Yoksa bana ne sizin çocuklarınıza her gün tarhana içirip, makarna yedirmenizden.
Peki ya düşündüğünüzün tersiyse hiç düşündünüz mü bunu? Mesela amacım belkide buradan bir şeyler öğrenmekse ya da en basit şu açtığım konuda destek almaksa amacım. Kadınlığa bir laf söylemiş ve ağır gelmişse bunu anlatmak istemişsem olamaz mı? Keşke farklı bakmış olsaydınız olaya. Tanımadığım insanlara kırılmak onların beni üzmesi pek mümkün değildir fakat buarada birkaç kez sohbet ettiğim nicklerini tanıdığım birkaç arkadaşın bu şekilde ön yargılı yaklaşması beni üzdü. Belki bir bağ kurdum yazılanlara bu ağır geldi bilmiyorum dikkate alıyordum çünkü. Neyse yazdıklarınız için teşekkür ederim.Bence konu sahibi o konuyu suçlu hissettiğinden değil onaylanmak istediğinden açmıştı. Sadece tarhana yapmasını eleştirenlere benim çorbam kötü oluyor, annem yapıp getiriyor çocuklar eksik kalmıyor yazıyordu, eşi de şikayetçi değilmiş o yüzden suçlu hissettiğini düşünmüyorum. Kendini övme sürekli alt metinde verilen benim önceliğim farklı, çocuklarımın zamanından çalmıyorum, çocuklarımla ilgileniyorum ev işleri ikinci planda, çocuğumun gelişimi daha önemli bu yüzden vaktim kalmıyor kısmında. Açtığı konular da hep birbirine benziyor. Ana tema hep ben ev işinde iyi değilim, insanlar nasıl dört dörtlük ev işi yapıyor anlamıyorum, benim önceliğim çocuklarımda, mükemmel anneyim şeklinde. Dolayısıyla böyle yazarak ev işiyle ilgilenen kadınları çocuklarının zamanından çalmakla suçlamış oluyor.
Eşinizle sakin bir zamanda konuşun. Etkilenmiş de olabilir. Ama böyle titiz olmanın, dört dörtlük olmanın, mutluluğu garantilemediğini söyleyin ki en yakın örnek de görümceniz.Eşimi alıp harbi silkeleyesim geliyor bana lavanoyu sil bak buralar tozlu dedi şok oldum normalde kendi siler. Kalktı şu düşmüş bunu al şunu yıka bunu dür yok ben düreceğim defterini o olacak. Umarım etkilenmemiştir yok normalde demeyen adam şimdi deyince bana etkilendi gibi geldi ama bakalım umarım değildir
O zaman ablasindan ornek alip onun ederinde birini bulup senin de hayatini mesgul isgal etmeseymis beyefendiKızlar geçen hafta görümcem eşi ile problem yaşamış ve ayrılma durumundan döndü falan. Görümcem 3 kızı olan, maddi olarak sorunu olmayan bir kadın. Biraz konu ayrıntısına da şunlar var büyük bi evde oturuyorlar eve ayda bir ya da çok sıkıştığında temizlemeye bayan geliyor. Evde her akşam 3 çeşit yemek çorba salata tatlı vs varmıl falan ve görümcem çok yorulmuş evdekilere kızmış kavga etmiş falan falan yani eşiyle la ga sebebini anlamadım tam konu bu değil zaten not olsun. Bu görümcem eşiyle ilgili konuşurken bu hafta 3 kez bana dönüp " x beni yanlış anlama ama ben senin gibi bir kadın olsam kocam beni kapı önüne koyardı" dedi. Hatta bunu bir kez eşimin yanında dedi. Ben tabi şok dedim ki bende " iyi de abla sen zaten böyle bir kadın olduğun için bunalıp kavga ettin bak ben rahatım hayatımda bir sorun yok. " eşime dönüp işte ben atletle kadar ütü yapıyorum her şeyi kusursuz koyuyorum falan diye anlatmaya başladı. Eşim ablasına " ben takılmam makarna da yeriz az da giyeriz yeterki çocuklar iyi olsun x iyi olsun biz idare ederiz " dedi ama ama ama eşim sanırım bu konuşmadan etkilendi ki bana evde sürekli bunu neden yapmadın şunu yapmadın burayı silsen demeye başladı. Çok kızgınım mı yani bir garip hissediyorum kendimi.
Ben nasıl bir bayanım daha rahatım yani haftada bir dip bucak temizlik 2 günde bir süpürge yapıyorum yemek konusunda yalan değil çok iyi değilim ama elimden geleni yapıyorum eşim hiç şikayet etmedi yani. Öyle atletle kadar her şeyi ütülemem. Şimdi ben kapı dışarı edilecek bayan mı oluyorum hem bu ne demek yaa kapı dışarı edilmek ben ne yaptım da kapı dışarı edilecek bayan oldum sinir oldum ben mi yanlış anladım eşimde bir hallendi onun yüzünden zaten
Anlayışınız ve yanlışınızı kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. İyi akşamlar sizede.İstediğiniz gibi düşünebilirsiniz demek ki kendimi yanlış ifade etmişim ya da beni yanlış anlamışsınız amacım ondan kötü ben iyiyim demek değildi ama madem böyle hissedildi kusura bakmayın amacım kimseyi yermek kendimi üste çıkarmak değil ki kimsenin kadınlığını anneliğini eleştirmek haddime değil. Böyle kötü bir imaj verdiğim için çok üzüldüm. İyi akşamlar
Kardeşini dolduruşa getirmek için söylemiş hem sana tavır alsın hemde eniştesine ayar versin diye demiş gibime geldiKızlar geçen hafta görümcem eşi ile problem yaşamış ve ayrılma durumundan döndü falan. Görümcem 3 kızı olan, maddi olarak sorunu olmayan bir kadın. Biraz konu ayrıntısına da şunlar var büyük bi evde oturuyorlar eve ayda bir ya da çok sıkıştığında temizlemeye bayan geliyor. Evde her akşam 3 çeşit yemek çorba salata tatlı vs varmıl falan ve görümcem çok yorulmuş evdekilere kızmış kavga etmiş falan falan yani eşiyle la ga sebebini anlamadım tam konu bu değil zaten not olsun. Bu görümcem eşiyle ilgili konuşurken bu hafta 3 kez bana dönüp " x beni yanlış anlama ama ben senin gibi bir kadın olsam kocam beni kapı önüne koyardı" dedi. Hatta bunu bir kez eşimin yanında dedi. Ben tabi şok dedim ki bende " iyi de abla sen zaten böyle bir kadın olduğun için bunalıp kavga ettin bak ben rahatım hayatımda bir sorun yok. " eşime dönüp işte ben atletle kadar ütü yapıyorum her şeyi kusursuz koyuyorum falan diye anlatmaya başladı. Eşim ablasına " ben takılmam makarna da yeriz az da giyeriz yeterki çocuklar iyi olsun x iyi olsun biz idare ederiz " dedi ama ama ama eşim sanırım bu konuşmadan etkilendi ki bana evde sürekli bunu neden yapmadın şunu yapmadın burayı silsen demeye başladı. Çok kızgınım mı yani bir garip hissediyorum kendimi.
Ben nasıl bir bayanım daha rahatım yani haftada bir dip bucak temizlik 2 günde bir süpürge yapıyorum yemek konusunda yalan değil çok iyi değilim ama elimden geleni yapıyorum eşim hiç şikayet etmedi yani. Öyle atletle kadar her şeyi ütülemem. Şimdi ben kapı dışarı edilecek bayan mı oluyorum hem bu ne demek yaa kapı dışarı edilmek ben ne yaptım da kapı dışarı edilecek bayan oldum sinir oldum ben mi yanlış anladım eşimde bir hallendi onun yüzünden zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?