Senin gibi bir kadın olsam. Dedi.

İşte ben dile getirmek istemedim ama böyle düşündüm kapıya konacak ne yaptım bu mu yani dedim içimden ama ortam çok gergindi daha ileri gidebilirdi.
Eşinle konuşsan rahatsız oldum bu lafı demesinden sende etkilendin gibi davranıyosun rahatsız oluyorum de . Ben evimin işini görüyorum yemek az çok yapıyorum çocuklarımız mutlu böyle şeyler kafana taktıysan kırılırım ama tekrar lafını ederse cevap vericem yanlış konuşuyor de yada sen cevap ver de

Konuyu niye hep aynı noktaya getiriyorsunuz? Temizlik, yemek yapan kadınlar hep mutsuz, hep cahil, çocuklarıyla hiç ilgilenmiyor, öyle mi?

Çocuğum var, temizlik yapmayı çok severim, evim dağınık olmaz, kitap okumayı, ahşap boyamayı, dikiş dikmeyi, yürüyüş yapmayı severim. Çocuğumun her şeyiyle ilgilenmeye çalışırım ( yediğine içtiğine, derslerine vs) ayaklarımı uzatıp kahvemide içerim. Ve inanmazsın ama eşimle de aram gayet iyi Ve bana yardım eden bir eş. Hayatımdan çok şükür memnunum yani.
Evlenmeden önce de, çalışırken de aynen böyleydim.

Bu yazdıklarım olağanüstü şeyler değil, her kadının rahatlıkla yapabileceği şeyler. Planlı programlı olunca her şeye yetişilebilir.

Siz yapamıyorsunuz diye yada görümceleriniz mutsuz diye, niye yapan herkesi alttan alttan kötü anne olmakla yaftalıyorsunuz?

Daha önceki konularınizda size defalarca yazıldı, öneriler sunuldu. Başka ne yazılabilir size? Bence artık aynayı kendinize tutun.

Habire aynı konuyu açtığınıza göre demekki bundan rahatsızsınız. O zaman burada yazılan önerilere kulak verin. Ha değilseniz de ben böyle gayet mutluyum diyorsanız da ki herkes istediği gibi yaşar hayatını, aynı konuları sürekli açmayın rica ediyorum.

Gorumcen dunyaya hizmet ve temizlik icin gelmis demekki. Cevabini ver zaten vermissin ama birdaha soylerse daha sert bir sekilde ver. Sen yapiyosunda ne oluyo gibi mesela. Esinle konus acikca etkilenmesin oyle her laftan

Gorumcenin lafini normal bulanlara cok şaşırdım cidden. Hic hic iyi niyetli bi laf değil. Senin gibi bi kadin olsaydim kapinin önüne konurdum ne demek. Terbiyesizlik baska bisey degil. Demekki sizin ev hanimliginizi beğenmiyor hanimefendi. Ne haddineyse. Esinizi de bu konuda aşılamaya mı çalışıyor nedir. Ben senden kat kat iyi ev hanimiyim ama gordugum muameleye bak diyor.

Eğer bidaha derse haddini bildirebilecek misiniz? Cesaretinizi toplayın bozun atın bidaha soylerse. "Niye ben nasil bi kadinmisim" diye sorun bi bakalım ne diyecek?
Sonra da "demekki mutlu evlilik don utulemekten gecmiyormus gördüğün gibi, senin önceliğin temizlik diye sen benden daha iyi kadin oluyorsun da, benim önceliğim esim.ve cocuklarim diye senden daha mi kötü ev hanimi oluyorum" de. "Ayrıca neden kapının önüne konacakmışım bu nasil cirkin ve yakışıksız bi cümle, hicte kapinin önüne konacak bi kadin değilim lutfen bidaha bana bu sekilde cümleler kurma kalbini kırmak istemiyorum" de.

Gorumceniz kotu niyetli. Ben olsam cok gorusmem bahanelerle uzak dururum dikkat edin. Resmen sizi asagilamis ayrica nifak tohumu da ekmis. Tehlikeli bir tip

Yanlış anlama diye lafa başlayan biri varsa kesin yanlış anlanabilecek bir şey söyleyecektir
Laf dokundurma yapmak istiyorsan söze yanlış anlama diye başlıyorsun kavganın önünü kesiyorsun nitekim sizde de böyle olmuş

Görümceniz bayağı size ben dört dörtlük temizlik yapıyorum ev hanımının dibiyim benim el üstünde tutulmam getekirken sen gibisi tutuluyor demiş

Benim kocamda senin kocan gibi olsaydı ben onu kapının önüne koyardım, ben çocuk bakacağım ev temizleyeceğim yemek yapacağım ve beğrnemeyecrk öyle mi buyursun kapıya o zaman derdim senin gibi oturup gelinin karlosonda ağlamak yerine deseydiniz.

Bir daha söylerse eee seninki yaptığın halde koyacak galiba diye söylerdim
Ben Temizliğe değil evin huzuruna bakarım ev temizlenir ama yanındaki adam değilse ne yapılsa boş derim

En hafifi abla aynen yetişemiyorum iki küçük bebekle keşke eniştem gibi haftada bir gün gündelikçi tutan bir kocam olsaydı daha kolay olurdu derdim

Sen defteri dür ben bi tarafına sokarım diyemedin mi ?
O ne biçim laftır ya
Bu tür saçmalıkları sineye çekmeyin
Saygı sınırı diye bir şey var
Temizlik yapmak için mi evleniyor insanlar

Gayet doğru anlamışsın. Çoğu insanda bu var, şu an kendi ev hayatı kötü olduğu için yoldaş bskınıyor. Huzur bozmaya çalışıyor. Kendisi farkında bile olmayabilir. Mesafe iyidir. Abla yerine xxx abla diyerek başlayabilirsin.

arkandan konuştugunu yanlış anlama ama diye yüzüne söylemiş ,

eşin baktın sana atarlanıyor , benım yaptıgımı begenmıyorsan ablana gidebilirsin
hem o çok temiz hem beni begenmiyor yaaa , beraber yaşar gidersiniz

Görümcene tavsiye ver bence.
Ev işlerine bu kadar kafa yormasın. Belli ki kocası ilgi istiyor. Eve olan ilgisini azaltsın kocasına ilgisini artırsın.
Sen kendini sorgulama. Görümcenin mikserlik yapmış sizde izin vermişsiniz.

Bu akşam konuşmayı düşünüyorum bir sebep olmasa da açacağım konuyu kafamda fazla büyüdü çünkü bu

Aynı konuyu açtığım yok hanımefendi bu nereden çıkıyor. Aynı paralel konular olması onlaro aynı yapmaz ç. Mesela neden bu kadar üstünüze aldınız ben kimseye bunu yapıp kötü vs demedim ki ama siz övünmek istemişsiniz anlaşılan alkış mı yapmalıyım? Ben burada açtığım konularla kendimi yeterince değiştirdim zaten gerektiği kadar değişti daha fazlasını ben zaten istemiyorum ki. Sizden bir öneri vs de istemiyorum bu konudaki amaç ben ne yapayım değil ben çok kırıldım ben mi yanlış anladım bunu sormak istedim ağır geldi laf hala sindiremiyorum. Kapı önüne konmak lafı size çok hafif geldi mi mesela bana çok koydu bir eşya gibi hissettim kend eşimde bu doğrultuda davranınca. Tekrarlıyorum buarada amacım takdir edilmek değil ya da öneri değil ben mi sözü yanlış anladım yoksa kötü bir laf mı bunu soruyorum.

Alıntı yaptığınız mesaj eşimin ailesi için söyleniyor ayrıca neden üstünüze aldınız ki eşimin ailrsnşn kendi söylediklerini dile getirdim hep iş yapıyorum yoruluyorum vs deyip surat yapıyorlar. Bence siz benim konuları a fazla takılmışsınız nereden vururum dediniz ama buna gerek yok takılmam.

Ya çok teşekkür ederim cidden normal bulup birde bana laf söyleyenler var şaka gibi. Buarada takdir beklemiyorum kimseye ben ne yapayım temizlik yemek vs demiyorum aynı konuyu açıp soruyorsun diyorlar ben hayatımda böyle ağır laf işitmedim koydu günlerdir aklımda eşimde bir garipleşince iyice takıldım ama birçok kadın temizlik sözlerime takılmış kim ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmez ki öyle mutlu veya mutsuz olsun ben bana söylenene çok takıldım ve görüyorum ki çoğu kişi takılmış teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…