- 6 Ağustos 2016
- 582
- 501
- 53
- Konu Sahibi Alonedark0
-
Kaç yaşındasın canım?
Küçük olduğun için yolundan çevirmeye çalışıyorlar. Belli bir yasa gelince sıkılır bırakırlar .
18 yaşındaki biriyle kimse evlenmesin zaten. Ilerde sen de düzelirsin onlar da
Hee onların evlendikleri de çok aklı başında gözü dışarı kaymayan insanlardı.
Yav he he diyip geçin bence hem 18 yaşındaymışsınız daha :)
Yaşın baya geçmiş
Seni hala çocuk görüyorlar sanırım
Herkes herkesin tercihine saygi duymalı
Ne ayıp seyler ya
Annen de hata gördüm
Annen orda herkesi susturacak bir anne olarak,bırakın o boyle mutlu şöyle boyle diyecek
Sen tabiki yaşlarına saygıdan susmussun ama annende bitiyor bence is
Annen heralde teyzene ve ananene cevap verebilir
Ya herkes keske kendi poposundaki dona baksa
Ama nerdeeeee bizim millette
Hep bir kinama hep bir eleştiri
Bende namaz kılmıyorum,esim serseri degil mesela.Butun gun evde hoppa zippa gözü disarda laylaylom birisi değil
Namazla niyazla olmuyor niyet meselesi
Mesela ahlaksızlığın adı imam nikahı olmuş. Çıkmış
Adam sozum ona namazli niyazlı vs vs baska kadina gizlice ev acıyor aldatiyor cocugunun rızkını baskasina veriyor
Ya da adam hacca gidiyor tefecilik yapıyor
Of
Bir kere muhafazakar değilsiniz diye anlattıkları insan tipiyle evlenmezsiniz.Genel olaral ne derslerse he diyip geçiyorum ama bunu sürekli söyoemelir de sıktı artık
Şuan zaten kimliğinin oturma yaşları. Hepimiz o yaşlarda uçarı kacariydik :) kendileri yasayamadiklari şeyleri sen yaşadığın için kıskanıyor olabilirler. Senden 10 yas buyukmusum canim en iyisi sana genel tavsiyeler vereyim, her ne kadar senin hoşuna gitmeyen şekilde konuşsalar da sen kendine yakışan şekilde saygiyi elden bırakma. Bundan 10 sene sonra geri dönüp baktığında keşke yapsaydım veya yapmasaydim diyeceğin şeyler yapma (özellikle de geri dönülmez hatalar yapma) saygı görmek istiyorsan her daim dik dur eninde sonunda saygı göstereceklerdir. Gözlerinde hala küçük bir çocuksun muhtemelen. Öyle olmadığını kanıtlayacak şekilde sorumluluk sahibi ve mantıklı bir genç ol :)
E daha küçükmüşsün. Bu yaşta öyle giyinmeyeceksin de ne zaman giyeceksin? Onların derdi aslında senin özgür olman olabilir. Kendileri zorla kapatılmış olabilir erken yaşta. İçlerinde kaldıysa senin böyle giyinmeni kıskanıyor olabilirler. Bilinçaltı bir şekilde senin de onlar gibi baskı altında olmanı istiyorlardır. Bu yaşta evlilik düşüncesini empoze etmeye çalışmaları hem de bu şekilde çok yanlış. İleride kendin de tavır, davranış, giyim olarak değişeceksin. İnsan her zaman aynı olmuyor. İnancına bir şey diyemem. O sana kalmış. Belki tamamen koparsın belki onlardan daha takva sahibi olursun. Kimse bilemez.
Ahlaksızlığın adı imam nikahı olmuş ne demek. Düzgün konuşun. Inanmayabilirsiz. Konu sahibine yapılan anlayışsızlıktan farklı değil şu lafınız. Ahlaksızlık oluşmuş. Banlanırsam da banlanayımYaşın baya geçmiş
Seni hala çocuk görüyorlar sanırım
Herkes herkesin tercihine saygi duymalı
Ne ayıp seyler ya
Annen de hata gördüm
Annen orda herkesi susturacak bir anne olarak,bırakın o boyle mutlu şöyle boyle diyecek
Sen tabiki yaşlarına saygıdan susmussun ama annende bitiyor bence is
Annen heralde teyzene ve ananene cevap verebilir
Ya herkes keske kendi poposundaki dona baksa
Ama nerdeeeee bizim millette
Hep bir kinama hep bir eleştiri
Bende namaz kılmıyorum,esim serseri degil mesela.Butun gun evde hoppa zippa gözü disarda laylaylom birisi değil
Namazla niyazla olmuyor niyet meselesi
Mesela ahlaksızlığın adı imam nikahı olmuş. Çıkmış
Adam sozum ona namazli niyazlı vs vs baska kadina gizlice ev acıyor aldatiyor cocugunun rızkını baskasina veriyor
Ya da adam hacca gidiyor tefecilik yapıyor
Of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?