"Seninle aklı başında biri evlenmez"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ördeklerin bile tecavüze uğradığı bir dünya da kıyafetle doğru insanı bulmanın hiç alakası olmadığı gibi
Yanacaksam ben yanacam yaradancilik oynayıp Allah'la arama girmeyin diye bir tersle

Bak nasıl susuyorlar .

18 yaşında kıza dediklerine bak hele .

onlardan kac kurtul benceee

Ben zaten evlenmeyi düşünmüyorum ölene kadar sizlerle yaşıcam ne kadar güzel değil mi de :)
Banda cok laf atıyolardı hep böyle savunuyodum kendimi :)

Evlilik düşünmuyorum tabiki bunu ilk başta söylemiştim.

Önümüzdeki 8 9 yıl boyunca evlilik düşünmüyorum zaten. Sadece örnek vermiştim.

Bide yanacaksın edeceksin dinsel konulara girdiklerinde;
Hiiii Allah a şirk mi koşuyorsunuz siz nerden biliyosunuz ne olacağını töbe haşa çarpılırsınız vs diyip geri atak yapabilirsin :)

Onların fikrini ne yapsan değiştiremezsin.
Ama şunu bil ki haksızlar..
Her inançlı insan ahlak ve namus sahibi olmadığı gibi, her inançsız insan da gözü dışarda, ahlaksız olmuyor. Ama sen sittin sene dil döksen yine de bunu anlatamazsın bu topluma, o yüzden boşver takma kafana.

Cahil lakırdıları umursama geç

Klasik seni kendilerine benzetme çabaları . He heee de geç . Eğitimini tamamla mesleğini eline al dimdik ayakta dur.
O zaman zaten koca derdinde olmazsın .Kafana göre yaşam tarzına göre biriyle de evlenir mutlu olursun inşallah ..

Sende deki siz kapalisinizda ne oluyor dedikodu giybet sizde bilmiyorum namaz.kiliyorlar mi eger kilmiyorlarsa siz cok mi kiliyorsunuz de herkesin imani iffeti namussu kendine dee herkes yanacaksa kendine yanacak dee artik soylemeyin sunlari cok sikildim biliyorum bunlari dee hayirlisiyla banada iyi bi kismet cikar sizde agziniz acik bakarsiniz dee boyle seyler de iste insanoglu kendini gormez baskasinda kusuru bulur herkesin gunahida sevabida kendine bu kadar basit

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…