"Seninle aklı başında biri evlenmez"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlenmezse evlenmesin kimse.

Sanki su hayatta tek amac evlenmek de sen de.

Kime gore neye gore akli basinda deyin sizde.. ne olunca akli basinda oluyormus mesela? Kendi adima yazayim ben onlarin mantigindaki biriyle yapamazdim ki ben muhafazakar bir cevrede buyudum.. insanlar kendi hayallerindeki kisileri evlatlarina uydurmaya kalkmasalar keske, siz de akli basinda olmayan ama sizi deli gibi seven biriyle evlenirsiniz belki.. sert durmazsaniz bu laflar omrunuzun sonuna kadar gidecek..

Yani özür dilerim sonucta teyzeniz ama bence lafi gedigine koyun. Siz de ters yapin. Agzinin payini verin birdaha bir sey soylerse. Cunku insanin icine oturuyor boyle seyler sonra kendimizi yedigimizle kaliyoruz. Siz de ona laf cakin o dusunsun.

Yani evet ben de o mantıkta biriyle yapamam ki kısıtlanmak en uyuz olduğum şeylerden biri. Artık daha sert bir tepki koymam gerek.

Haklısınız aslında kendisine sokacak çok lafım var da işte...

Evliyken bir baskasina aldatma yolu ile yapilan imam nikahi yani 2. Eş olayi evet ahlaksizliktir ne olcak baska ya? Zina iste.

Bende senin gibiyim.
Beni de ailemde pek sevmezler teyzemler ananemler falan.
Çünkü cesaretliyim,özgüvenim tam,güzel giyinirim etekler elbiseler uçuş uçuş..
Ama hep söylerlerdi seni alan böyle almaz biraz daha usturuplu ol kapalı giyin diye seninle eğlenirler derlerdi
Şimdi nişanlıyım 2 ay var yok evlenmeme
Bu seferde evlenince böyle olma kocan seni kapının önüne koyar diyorlar.
Yani bunların sözü bitmez en iyisi hiiiç dinlememek he he diyip geçmek

Serserimi gozu disarda biri mi, bunu onceden anlasa millet mutsuz kimse olmaz zaten:) evlilik nasip isidir, kimin ne olacagi belli olmaz. Imanla parada kimde o da belli olmaz. Yasin kucuk o yuzden mudahale etmeye calisiyolar. Her zaman mi boylelerdi sana karsi? Sen neden onlar gibi degilsin mesela? Arkadas cevresi mi yoksa onlarin icinde yetismene ragmen benimsetemedin mi mesela?

Genelde oyle oluyorlar. Aldirma. Duymazliktan gel.

Sanki kendi kocası çok mu iyiymiş, namazlı abdestli kadın almış da el üstünde mi tutmuş?
Boşversene ya, daha 18 yaşında sana yakistirdiği şey koca,eş
Ben benimle böyle konuşan kişiye (anneme) bir insanı böyle böyle dinden soğutuyorsun ya, bu da sorulur sana öte tarafta, demiştim.
Bence etkileyici olmuştu :) sen de bu cümleyi kullanabilirsin

Adamın yaptığı ahlaksızlığı nikahla bağdaştırmayın o zaman
Adamin yaptığı ahlaksızlığın üstünü örten o nikah ama
Benim imam nikahlı karım diyor kadinda biseler diyor kendince kulp takıyorlar
Yoksa benim lafım imam nikahina degil ki .
Bu terbiyesizligi onunla örten lere.

Bana da seni alan geri getirir diyorlardı eşime bile sen iyi geri getirmedin bunu dedi akrabalar amannnn işte boşver salla takma aile arasında illa söylenir olur olmaz şeyler

Bosuna nefes tüketme canim bu yasdan sonra degismezler. Sen istedigin sekilde yasa.... hic bir yerede uyman gerekmiyor... viy herkes kendine göre birini bulur nasil olsa onun begenip begenmemesi önemli degil .... ayrica büyük konusmasin yarin birgün kendi gelini/damadi olucak elbet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…