seninle mutlu olabileceğimi sanmıyorum

znrznr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
1.752
3
46
Ankara
daha önceki konularda aslında belliydi sorunun bu noktaya geleceği
sabah günaydın aşkım mesajı ondan bi saat sonra bu mesaj
dün ev alırsak tapu kimin üzerine olacak dedi benim üzerime dedi bende niye dedim bende şerh koydururum dedim esprisine baktım mevzu uzuyo kestim sonra gayet mutlu mesut ayrılıp evlerimize gittik sonra sabah bu mesaj anlayamıyorum sabahtan beri demediği laf kalmadı ağlamaktan mahvoldum. uzun uzun düşünmüş akşam.

evliyken ev alsanız kanunen ortak oluyor zaten
yani onun verip vermemesiyle değil
kaç yaşındasınız

olmayan ev yüzünden kavga etmek bana boş geldi
başka sıkıntılarınız mı var

dönem dönem ayrılıklar yaşadık bana zaten sorun bu değil de kılıf arıyor gibi geliyor dün durup dururken saçını sarı yap dedi alayına esmerim oysa 4 yıl önce ayrıldığı kız arkadaşı sarışındı galiba onu özlüyor.

bir de bana güvenmiyor musun diye sormaz mı şu erkek milleti
güven mantar gibi yerden bitiyor sanki
bana öyle davran ki sana gözü kapalı güveneyim
ama yooook güvenmiyorsan sen arızalısın onlara göre

bir de bana güvenmiyor musun diye sormaz mı şu erkek milleti
güven mantar gibi yerden bitiyor sanki
bana öyle davran ki sana gözü kapalı güveneyim
ama yooook güvenmiyorsan sen arızalısın onlara göre

kendisi o kadar çok şey yaptı ki bana hepsini alttan aldım hala da alıyorum çünkü mizacımda çirkeflik yok. bi insan aşık olduğu insana nasıl böyle davranır aklım almıyor yarın görüşelim yok diyor gidip takip edecem valla

8aydır falan eş evi satamıyor hatta şimdi ev alırken bile tapuda senden imza isterler artık kanunen şart evi de senden gizli satamıyor zaten senin imzanla satıyor boşanırken de ikinizin hatta yeni yasada eşler başkasına kefil olamıyor eşin izni olmadan

8aydır falan eş evi satamıyor hatta şimdi ev alırken bile tapuda senden imza isterler artık kanunen şart evi de senden gizli satamıyor zaten senin imzanla satıyor boşanırken de ikinizin hatta yeni yasada eşler başkasına kefil olamıyor eşin izni olmadan

sorun bunlar değil ki maddi manevi olarak en çok yıpranacak kişi ben olacam çünkü şu an tek işte çalışıyorum ama ilerde iki iş yapıp hem ev işi yapıp ki bunları bildiği halde sen başımın tacısın demek yerine benm üstüme olacak diye para kavgası yapıyor benimle yetmezmiş gibi bide ayrılmaya kalkışıyo

sorun bunlar değil ki maddi manevi olarak en çok yıpranacak kişi ben olacam çünkü şu an tek işte çalışıyorum ama ilerde iki iş yapıp hem ev işi yapıp ki bunları bildiği halde sen başımın tacısın demek yerine benm üstüme olacak diye para kavgası yapıyor benimle yetmezmiş gibi bide ayrılmaya kalkışıyo

takdir görmek istiyorsun anladım ama her erkek bunu yapmaz ancak zamanla gözüne soka soka anlatırsın malesef böyle kadın ne kadar fedakarsa o kadar haksız derler ya kocanın 2 tabagı varsa birini kıracaksın

şerh nasıl konuyormus beyahu, bız de ev aldık esım dırekt benım uzerıme yaptı, ben de centılmen kocam deyıp optum :) acaba serh mı koydurdu :S:S :D:D yaaaaaa bak sen su ıse dur ben bunu arastırayım :1:

Back
X