kezo kezo ? ne dedim ki ben nesi kezo görende sevgilim benle uyumak istediğini söyledi bende onu terkettim falan dedim zanneder siz amerikalı falansınız herhalde türk kızları olarak kezo falan?. hemcinslerimiz birbirimize böyle hitap edersek erkekler herşeyi demekte haklı.Kezo kezo konular aciyorsunuz yine turk kizlari olarak vallahi biktim
Dünya güzeli ayşenaz yine büyük laflar etmişKezo kezo konular aciyorsunuz yine turk kizlari olarak vallahi biktim
Peki uyuduktan sonra evlenmese ne olur?Çok iyi demissin çok güzel demissin ağırdan sat kendini niyeti ciddiyse zaten koşar peşinde , bir de sakin pişman olacağın bir şey yapma şimdi onunla uyumak istersin uyursun da evlenecegin kisi o mu değil mi bilemezsin ki adımlarını dikkatli at ki yarın öbür gün allah nasip eder de evlenirsen geçmiş kurcalamasin kafanı
Peki uyuduktan sonra evlenmese ne olur?
Ben eski sevgilimle uyuduktan sonra başka birisiyle evlendim de. Ondan merak uyandırdı.
Guzelligim yine niye dert oldu anlamadim ama 100 yil geriden gelen kimseye kurban olamam sanirimDünya güzeli ayşenaz yine büyük laflar etmiş
Edebi elden bırakmadan yorum yapalım e mi güzel kız? O kezo dediğin Türk kızlarına kurban ol sen.
Guzelligim yine niye dert oldu anlamadim ama 100 yil geriden gelen kimseye kurban olamam sanirim
teşekkürlerÇok iyi demissin çok güzel demissin ağırdan sat kendini niyeti ciddiyse zaten koşar peşinde , bir de sakin pişman olacağın bir şey yapma şimdi onunla uyumak istersin uyursun da evlenecegin kisi o mu değil mi bilemezsin ki adımlarını dikkatli at ki yarın öbür gün allah nasip eder de evlenirsen geçmiş kurcalamasin kafanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?