- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
Birde eşinin ihtiyaçları illa,sevgilisinin de değilMaalesef. Kadının arzusu olmaz, olursa basit kadın olur. Cinsellik kadının eşinin ihtiyaçlarını gidermesidir.
Ay şu konuyu okuyunca aklıma geldi"Erkeğimmm" diyince yamulmayanı yok zaten. Onlarda aidiyet hissetmek istiyorlar.
evet bir zamanı var insan bır muddet bırlıkte olduğu kişiyle evlenmeyı duşunuyorsa bu cumleyı kurabılır bana gore bu evlılıkte mumkundur erkek eğer bunu ıstıyorsa evlenmemız yonunde bır ışaret olarak algılarım ...
Ay şu konuyu okuyunca aklıma geldi
Geçen bi flortum bana ben senin benim helalim olmani istiyor,bekliyorum dedi
Belki ben haram seviyorum,vicdansız
Herhalde eşinin. Sevgilisinin olacak değil ya.Birde eşinin ihtiyaçları illa,sevgilisinin de değil
Evlenme teklifi mi etmeye çalışmış o
Harama el uzatma, kendini ateşe atma.
Ateş seni çağırıyor.
Herhalde eşinin. Sevgilisinin olacak değil ya.
Seven adam kıyamaz bir kere. İnsan insana bunu yapar mı?
Neyse konu dışına çıktık, dönelim konuya
Herhalde eşinin. Sevgilisinin olacak değil ya.
Seven adam kıyamaz bir kere. İnsan insana bunu yapar mı?
Neyse konu dışına çıktık, dönelim konuya
1 aylık bir ilişkim var kızlar 4 aydır konuşuyoruz 1 aydır sevgiliyiz. Ailelerimiz tanışıyor daha çok öncelerden falan derken bugün konuşurken laf arasında bana aynen başlıktaki cümleyi sarfetti mesaj üzerinden. Ben de biraz ters cevap verdim sonra bana neden istemiyorsun peki dedi bende böyle birşey için çok fazla erken olduğunu aramızdaki paylaşım, bağ arttığında ve ilişkimiz ciddi bir boyut kazandığında böyle bişeyin olabileceğini söyledim. Sizce beni mi denedi kendince? Siz olsanız ne tepki verirdiniz merak ettim bu yüzden sormak istedim. Benim tepkim sizce yerinde mi olmuş ? Teşekkürler :)
ailelerimiz biz daha sevgili olmadan öncede tanışıyordu zaten daha bizim çocukluğumuzdan tanışıyorlaro degıl de daha 1 ayda hemen aılelerı tanıstırmak.. bılemedım. pek saglıklı degıl benım acımdan.
bende bunu düşündüm yani o yatağa girince sadece uyunmayacağını herkes biliyor ve bunun da özel olmasını isterim 1 ay sonuçta daha.Bence de erken. Tamam duygular yogun olduktan sonra insan dokunmak ister ama peki yeterli güven var mı arada? Ben 1 ayda kimseye güvenemem
Bence en iyisini yapmışsın. Kesinlikle özel olmalı..bende bunu düşündüm yani o yatağa girince sadece uyunmayacağını herkes biliyor ve bunun da özel olmasını isterim 1 ay sonuçta daha.
Seni anliyorum tabii. İste dusununce olmazsaegilim ve turkiyenin siyasi degil cinsel bir devrime ihtiyaci oldugunu savunacak kadar ozgurluk yanlisiyim amaaa karsimizdaki turk erkegi ile olan tecrubelerim onlarin medeniyetten cooook uzak canlilar oldugunu gosteriyor. Biz sevdigimiz icin paylasim olsun kokusunu duyalim oyle uykulara dalalim
Derken o meminto pesinde oluyor sonradan da ama sen benle ilk zamandan opustun ya da yataga girdin diye yaziyor kafasina. Dedim ya magara adamindan halliceler. Ve bu iliskinin dinamigini de etkiliyor. Biz de onca sevgiye baglanmaya ragmen sap gibi ortada kaliyoruz. Medeniz cesaretimizden oturu ben kotu bisey yapmadim diye dusunuyoruz( ki sonuna kadar hakliyiz) ama aldigimiz karsilik gittikce bizi kotumser ve mesafeli yapiyor bu islere. Care Alman koca :)
istemesine isterim tabiki onu çok seviyorum ama daha ilk aylardan böyle bişeye bodoslama atlamak istemem aa tamam olur gibisinden bu yüzden böyle bir tepki verdim. biraz bozuldu ve üzüldü gibi yaptı kendini ondan danışmak istedim yanlış mı diye:)
gayet guzel cevap vermıssın.nesı sert kı?1 aylık bir ilişkim var kızlar 4 aydır konuşuyoruz 1 aydır sevgiliyiz. Ailelerimiz tanışıyor daha çok öncelerden falan derken bugün konuşurken laf arasında bana aynen başlıktaki cümleyi sarfetti mesaj üzerinden. Ben de biraz ters cevap verdim sonra bana neden istemiyorsun peki dedi bende böyle birşey için çok fazla erken olduğunu aramızdaki paylaşım, bağ arttığında ve ilişkimiz ciddi bir boyut kazandığında böyle bişeyin olabileceğini söyledim. Sizce beni mi denedi kendince? Siz olsanız ne tepki verirdiniz merak ettim bu yüzden sormak istedim. Benim tepkim sizce yerinde mi olmuş ? Teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?