Dün gözleme yedim ... bide kaç gündür kaçamak incir yiyorum ondan olabilir :))
Burdan hipposuma bir şarkı armağan ediyorum
Canım etlerden ve salatadan ye.. onu yemem bunu yemem diyetteyim deme.. o zmn aman bu kadar dan bişi olmaz diye başlarlar.. tabağına al.. ayy midem rahatsız oldu de.. ağır geldi de.. ikramları geri çevirme al ama ayy bugün çok tatlı yedim yiyemiyorum deGelelim kurbana ne yapacağız ben köye gidiyorum orada adet şöyle her evde yemek hazır oluyor el öpmeye çıkınca sofra kuruluyor gece akrabalar toplanıyor yine yemek ne yapcam ben ne yapacağım belli de nasıl yapacağım Lütfen beni Bol bol uyu yarın verdiğim kiloların kalıcı olmasını istiyorum ama çok sabote edilecek bayramda biliyorum
Yaa tevafuk.. hayatımda ilk defa meyve yerken vicdan yapıyorum. . Ama incir mevsimi kısa napim yaaBurdan hipposuma bir şarkı armağan ediyorumhem belki cevap olur kim bilir
Zaten diyetteyim demem kendimi kötü hissediyorum çaktırmamakta çalışıyorum ama kendi canim istiyor yemeyi onu napcazCanım etlerden ve salatadan ye.. onu yemem bunu yemem diyetteyim deme.. o zmn aman bu kadar dan bişi olmaz diye başlarlar.. tabağına al.. ayy midem rahatsız oldu de.. ağır geldi de.. ikramları geri çevirme al ama ayy bugün çok tatlı yedim yiyemiyorum de
Hahaha kıyamam kız incir seven insan çok seviyor benim annemin de önüne 2 kilo koy banamisin demezYaa tevafuk.. hayatımda ilk defa meyve yerken vicdan yapıyorum. . Ama incir mevsimi kısa napim yaa
Harikasın esra sporun göz kamaştırıyorAn itibariyle spor yapılmıştır dahada yapmayı düşünüyorum
700 bölgesel 45 leslie 15 zumba yapıldı ama leslie yaparken bölgesel çalışmadan saymıyorum fakat kol geliştiriyorum leslie yaparken dambil ve lastim kullaniyorum kollarim tombikEki Görüntüle 2038518
Bizim de kurbanlarda yufka ekmeği yerler kavurma ile. Eğer ona dayanırsam sıkıntı yaşamayacam inşallahZaten diyetteyim demem kendimi kötü hissediyorum çaktırmamakta çalışıyorum ama kendi canim istiyor yemeyi onu napcaz
Görüşelim bebeğimSen göreceksin
Hoşgeldiiinnnnnnnbendeee geldim ☆☆♡☆♡☆♡♡
Niyeymişkiiiiiii. Küçük bir yoğurt ye geç git bebişimBugün öğlen hiç yemek yemek istemiyorum
Niden uyumadın nidennnnnDisardayim daha tartilamadim hic uyumasan disari ciktim suan adim zor atiyorum
Kızzz aşk acısı mıııZaten cok moralim bozuk, aci cekiyorum aci yemeden icmeden kesildim
Grup kurucularıBAŞGAN: MiuLego
REYİZ: tevafuk55
FOUNDER: Sily
CEO: hippotalamus
FAHRİ ÜYE: eylul7158eylul
Bu ne yaww
Selam incimmmmmmSelam kizlar
Canım çoook güzel gidiyorsun hiiiç bozmayacaksın. Booolca su içip kendini aç hissetmeyeceksin. Et ve salata ayran yoğurt boolca yiyeceksin. Tatlılara sıra gelince midem yanıyor, ay kusma kıvamına geldim çok yedim, sizde de yarın yiyeyimlere dadanacaksın.Gelelim kurbana ne yapacağız ben köye gidiyorum orada adet şöyle her evde yemek hazır oluyor el öpmeye çıkınca sofra kuruluyor gece akrabalar toplanıyor yine yemek ne yapcam ben ne yapacağım belli de nasıl yapacağım Lütfen beni Bol bol uyu yarın verdiğim kiloların kalıcı olmasını istiyorum ama çok sabote edilecek bayramda biliyorum
Puhahahahhahaj çok iyiBurdan hipposuma bir şarkı armağan ediyorumhem belki cevap olur kim bilir
Ne mi yap? Yemeyeceksin artık yeterYaa tevafuk.. hayatımda ilk defa meyve yerken vicdan yapıyorum. . Ama incir mevsimi kısa napim yaa
Yemeyeceksinnnnnn can istemesi 10 sn lik ağza bişey atonca geçmez. Yedin gibi düşün. Düşün ki yesem şimdi 10 sn ağzımda tadı kalacak ama sonra o löp löp göbüşümde yağ olacak. Onun için onlarca saat spor yapmam gerekecek diyeceksin ve bir bardak su içip sakinleşeceksinZaten diyetteyim demem kendimi kötü hissediyorum çaktırmamakta çalışıyorum ama kendi canim istiyor yemeyi onu napcaz
İçelimmmm hemen 0.5 lt dikiyorum kafayaaaEki Görüntüle 2038517 hadi su içelim
Harikasın esraaaa bravoooooooıo sporda coşmuşsunAn itibariyle spor yapılmıştır dahada yapmayı düşünüyorum
700 bölgesel 45 leslie 15 zumba yapıldı ama leslie yaparken bölgesel çalışmadan saymıyorum fakat kol geliştiriyorum leslie yaparken dambil ve lastim kullaniyorum kollarim tombikEki Görüntüle 2038518
YemeyeceksinnnnnBizim de kurbanlarda yufka ekmeği yerler kavurma ile. Eğer ona dayanırsam sıkıntı yaşamayacam inşallah
Inşallah canım. ..B Bhr_89 nerdesin canım kilo bildirimi sen kaldın birtek gerisi izinli zaten. Hadi bildirimini yap. Bir de @Margarikotin var..
Kızlar harikayız herkes ekside neredeyse.. bravooooo... bu demek ki cumaya harika eksler geliyorrr asla bozmak yok düzeni demek ki doğru yoldayız.
tevafuk55 ve hippotalamus cumaya zaten eksi gelecektir eminim onlar ne yapar ne eder eksi gelir
Akşam bende yoğurtlu kabak ayarladım aynenKızlar harikaaaa doyurucu bir kahvalto yaptım. Akşam yemeğim de 17:30 da yoğurt ve çiğ rendelenmiş kabak olacak. Sonra spora gideceğimAkşam eve gelince kiraz sapı çayımı içeceğimm ve boool su. ve yarın tartıda eksi göreceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?