Düzelttim balım ay ne göz var helal hahaha matematiğimi konuşturmuşum gene ordaAkşam bende yoğurtlu kabak ayarladım aynen
Aynen balböceğim rahat ec ye çıkayım dedim kabak yersem vücut rahatlar dedimDüzelttim balım ay ne göz var helal hahaha matematiğimi konuşturmuşum gene orda
Kabak müthiş birşey ya hem bağırsaklara wc ye de iyi geliyor
Ben sadece çorba içtim öğlen..Kızlar harikaaaa doyurucu bir kahvalto yaptım. Akşam yemeğim de 17:30 da yoğurt ve çiğ rendelenmiş kabak olacak. Sonra spora gideceğimAkşam eve gelince kiraz sapı çayımı içeceğimm ve boool su. ve yarın tartıda eksi göreceğim
Ne kadar su içtin?Ben sadece çorba içtim öğlen..
Hadiii inşallahh gelsin eksilerrrrr
aci veeee su bnce cok ise yoruyorzms rainbow ve @tuzsuz_ruh kız kankiler minnoşlar ikiniz de -1.2 siniz ne ettiniz sizzzzzzz bize de söyleyinnnnnnn
Hemeeeen iç bir şişe hemen çabukkkkkk
Kesinlikle canım
Kız nerden çıktı bozuk diye?aci veeee su bnce cok ise yoruyor
bide bol bol yemektacuk doner
kebaplar
canim ddgm gibi suyla acinin faydasi var gibi
sanirim benim tarti bozuk ya :S
1 şişe bitmişti de sonra kaldı, hemen hemenn taaammm taammmHemeeeen iç bir şişe hemen çabukkkkkk
Kesinlikle canım
Kız nerden çıktı bozuk diye?
Pili mi bitiyor ?
Su ve acı cidden eğey etkili
Allahım yaz gününde 1 şişe diyor ya1 şişe bitmişti de sonra kaldı, hemen hemenn taaammm taammm
Yaptim canım 400 gramcik gitmiş sadece pek mutlu olmadım açıkçası bu arada aç karnına tartiliyoruz dimiB Bhr_89 nerdesin canım kilo bildirimi sen kaldın birtek gerisi izinli zaten. Hadi bildirimini yap. Bir de @Margarikotin var..
Kızlar harikayız herkes ekside neredeyse.. bravooooo... bu demek ki cumaya harika eksler geliyorrr asla bozmak yok düzeni demek ki doğru yoldayız.
tevafuk55 ve @hippotalamus cumaya zaten eksi gelecektir eminim onlar ne yapar ne eder eksi gelir
Ama haftasonu o maydanozlu suları içtiğimi bi görseydinAllahım yaz gününde 1 şişe diyor ya
Evet kuzum aç karnına çıplak :)Yaptim canım 400 gramcik gitmiş sadece pek mutlu olmadım açıkçası bu arada aç karnına tartiliyoruz dimi
Sus zaten o konuda şaşkınımmmAma haftasonu o maydanozlu suları içtiğimi bi görseydinbenimle gurur duyardın fazlasıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?