Tamam canım çok teşekkür ederim umarım öyle olur bu arada kusura bakma bu alintilama konusundaEvet kuzum aç karnına çıplak :)
400 gr az mı cumadan bu yana
Baharcım eline bir şişe su al bak o kadr kilo verdin öyle düşün hiiç az değil o cumaya 1 kilo olur inşallah bence 100 gr eksi bile çok değerli
Yok alıntılama işini öğrendin artık sanırım yapmışsın çünküTamam canım çok teşekkür ederim umarım öyle olur bu arada kusura bakma bu alintilama konusunda
Yoğurt pul biberli su yeşillik ekmek yok protein var birde irade kuzum ne yapılır ben et yesem de ekmeksiz ızgara ve haşlama yiyorum kızarmış yokzms rainbow ve @tuzsuz_ruh kız kankiler minnoşlar ikiniz de -1.2 siniz ne ettiniz sizzzzzzz bize de söyleyinnnnnnn
Yaptim canim sağol artık darısı 6 'lara diyeyim sabirsizlaniyorum umarım çabuk geçer veririm hepsini gerçi bayramda memlekete gideceğim her ev yemek hazırlar herkes ev baklavası yapar nasıl olacak nasıl geri çevirecegim Allah yardim etsin banaYok alıntılama işini öğrendin artık sanırım yapmışsın çünkü
Aynen işte bu ben de akşam öğünümde pul biberi basıcam yoğurda kızYoğurt pul biberli su yeşillik ekmek yok protein var birde irade kuzum ne yapılır ben et yesem de ekmeksiz ızgara ve haşlama yiyorum kızarmış yok
Tüyoları verdim bahar. Ekmeksiz bolca et ve salata ye. Baklavalara da ay çok yedim ben midem çok yandı, ağzıma geliyor yediklerim neredeyse kusacağım falan diyip geçiştir balım. Booolca da su iç zaten et çok tok tutar.Yaptim canim sağol artık darısı 6 'lara diyeyim sabirsizlaniyorum umarım çabuk geçer veririm hepsini gerçi bayramda memlekete gideceğim her ev yemek hazırlar herkes ev baklavası yapar nasıl olacak nasıl geri çevirecegim Allah yardim etsin bana
Ben midem kotu oldu bulaniyor kusacagim diyemiyorum canim konu bebege geliyor hamilemisin hadi artik diye başka konu uzuyor buda beni üzüyor anam hiç o topa girmeyeyim ben bulacağım bi yol artıkTüyoları verdim bahar. Ekmeksiz bolca et ve salata ye. Baklavalara da ay çok yedim ben midem çok yandı, ağzıma geliyor yediklerim neredeyse kusacağım falan diyip geçiştir balım. Booolca da su iç zaten et çok tok tutar.
He bir de her evde sofra vars ahepsinden az az ye bi sofradan tam doyarak kalkma sakın
EvetttSus zaten o konuda şaşkınımmm
Devamını da getir şurda cumaya ne kaldıııı
SU DEMİŞKENAllahım yaz gününde 1 şişe diyor ya
Gece yatmadan üç kaşık yoğurda bir tatlo kaşığı pul biber az limon sık ye yoğurt çok tok tutuyorAynen işte bu ben de akşam öğünümde pul biberi basıcam yoğurda kız
Meyve yeseydin cnm yaEvet düşen şekerim yenik düşüp bir parça börek yedim kaçamak yaptim
bozuk dehilde canm eksi gorunce bnde sasrdomHemeeeen iç bir şişe hemen çabukkkkkk
Kesinlikle canım
Kız nerden çıktı bozuk diye?
Pili mi bitiyor ?
Su ve acı cidden eğey etkili
Akşama telafi ederim az yiyerek kuzum napiyim meyve yedim zatenMeyve yeseydin cnm yaneyse olan oldu.. telafi için spor yaparsın tamam..
Kız bu göbek eriten yoğurt kürü. Bunu ben diyetimin başında baya yaptıydımGece yatmadan üç kaşık yoğurda bir tatlo kaşığı pul biber az limon sık ye yoğurt çok tok tutuyor
Eritirsin kuzum akşamı hafif geçir yeterEvet düşen şekerim yenik düşüp bir parça börek yedim kaçamak yaptim
Harikaaaa hafifcecik bir menü. Su iç suuuuuuuBugün ki menüm
Sabah;
Peynirli çavdar ekmeğinde tost (tost ekmeği)
Öğlen
Çorba
1 dilim karpuz
Akşam
Ciğer
Salata
3 şişe su içtim ve artık sadece yemeğin yanında akşam içebilirim cunku cok fena şişim öyle böyle değil, regl olsam da rahatlasamm
Vay süper bi akşam yemeği taze fasulyeAhh ahh.. çocuklardan fırsat bulursam yemek yapıcam inş.. fasülye ayıkladım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?