Daha gece uzuuuun kaya o en az 3.5 olurbugun anca 2.5 lt su icevildim
Bebeğim bende onu sadece pul biberle yapıyorum limon koymadan sabahları baya bi tok tutuyo bugün yoğurt yemedim sabah o yüzden erken aciktimKız bu göbek eriten yoğurt kürü. Bunu ben diyetimin başında baya yaptıydım
Eritirsin kuzum akşamı hafif geçir yeter
Harikaaaa hafifcecik bir menü. Su iç suuuuuuu
Vay süper bi akşam yemeği taze fasulye
Örnek bi menü :)) evdesin diye herhalde kahvaltı süper..
Sabah uyanınca aç karna 750 ml su
Kahvaltı 12:40
Lorlu keten tohumlu omlet
Boolca Peynir,zeytin,domates,salatalık
Yeşil/kırmızı köz biber
16:00 2 hurma
Akşam 17:20
Çiğ rendelenmiş kabak ve pulbiberli yoğurt karışımı, 1 salatalık
Akşam kiraz sapı çayı içicem
Su: 2.5 lt (3.5 lt yi geçer uyuyana kadar)
Örnek bi menü :)) evdesin diye herhalde kahvaltı süper..
Sabah uyanınca aç karna 750 ml su
Kahvaltı 12:40
Lorlu keten tohumlu omlet
Boolca Peynir,zeytin,domates,salatalık
Yeşil/kırmızı köz biber
16:00 2 hurma
Akşam 17:20
Çiğ rendelenmiş kabak ve pulbiberli yoğurt karışımı, 1 salatalık
Akşam kiraz sapı çayı içicem
Su: 2.5 lt (3.5 lt yi geçer uyuyana kadar)
Eveeet ahhh evde olsam hergün krallar gibi kahvaltı sefiller gibi akşam öğünü yaparım aslındaaaa. Neyseki baya bi evdeyim toparlarım kendimi artıkÖrnek bi menü :)) evdesin diye herhalde kahvaltı süper..
Gece de ye kuzum acıkırsan.. çok aç bırakıp kendini sonra zararlı şeylere dadanmaBebeğim bende onu sadece pul biberle yapıyorum limon koymadan sabahları baya bi tok tutuyo bugün yoğurt yemedim sabah o yüzden erken aciktim
Ne yaöekliğin var evde canımkizceleeeeer
mercimek corbasi yaptim
bide salata yapayim
bunlarin yanina sizce baska hangi yemek olur ¿
anlsim canm ya yazdigini kafam basmadi baya dusundum ama kfam bimilyinNe yaöekliğin var evde canım
sen hameydin demi ..Acayip tatlı istiyor canım ya
Evde ne yemeklik var yazmak istedim telefonun azizliğine uğradım canım :)sen hameydin demi ..
kac aylik
ozman sana serbest olmali canin cektigi sonucta asermeye giriyor :) @MiuLego caniii tatli istiyormus YE de :/Evde ne yemeklik var yazmak istedim telefonun azizliğine uğradım canım :)
Evet canım hamileyim 9. Hafta içindeyim
Ay çok kilo almak istemiyorum canım her istediğimi yersem Doğuma 100 kilo giderim ay bana göre değil olmasın öyle şimdi incir filan yerim maksimum bir kare çikolataozman sana serbest olmali canin cektigi sonucta asermeye giriyor :) @MiuLego caniii tatli istiyormus YE de :/
bunlarsa yeter :) kac kiloydun ki senAy çok kilo almak istemiyorum canım her istediğimi yersem Doğuma 100 kilo giderim ay bana göre değil olmasın öyle şimdi incir filan yerim maksimum bir kare çikolata
82 kiloyum bu civarda geziyorum canımbunlarsa yeter :) kac kiloydun ki sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?