Sensin ŞİŞKO

Canım iyiyim şükür.. yoğunum.. akşama oğlumun geçmiş doğum gününü kutlıcaz inş.. aileyi hep yemeğe çağırdım.. bugün pek giremem heralde bi sürü işim var
aboooow Allah kolaylik versin canim
oglun da ins. hayirli saglikli olur ..
Allah uzu omurler veriri insaAllah :)☆♡♡♡

Hipoşcum doğum gününüz kutlu olsun mutlu sağlıklı huzurlu daha nice yılları olsun evladının bende davetlimiyim şu resimdeki yere gelesim var çok pis
Saol cnm.. doğumgünü geçti ama anca yapabiliyoruz.. gel canım gel.. gelebilen herkes davetli

Gunaydunlar benim cici hatunlarim fit hatunlarim üzerinize sağlık dün biraz gunes çarptı beni hala başım ağrıyor sürahi nine formunda takılıyorum evde bel ve baş ağrısıyla
Gelelim.sabaha
An itibariyle kahvaltım bitti çayımı
yudumluyorum
Kahvaltı öncesi bir bardak suya 1tatli kaşığı elma sirkesi katip içtim

Bir domates
Bir salatalık
Bir yeşil biber
Üç ince dilim peynir
Bir minik sucuk
İki kaşık yoğurda bir koz biber çeyrekten az köz patlıcan bir tutam semizotu tabiki pul biber bunları yedim yarısını ayırdım onuda 11 gibi merkeze gidicez gitmeden yiyicem ki oralarda çok acikmiyim

Gitmeden yemek kesinlikle çok iyi olur seni frenler

Gitmeden yemek kesinlikle çok iyi olur seni frenler
İşte benim aç kalmamam lazım sonra gözüm dönüyor ama alisicam inşallah zamanla daha çok yeni çünkü bir ayı bir doldurayım eşim sabah sen 75 e insen şahane olur diyor sen dedim delimisin ne 75 ı benim hedef 65 ben üç günlük yapmıyorum dedim bakakaldi kocacimm

Benimde ilk hedef 65
Ayy benim kocacım da 1 kilo versem nasıl övüyor destekliyor yaparsin sen falan

Inşallah vereceğiz hepsini

Benimde ilk hedef 65
Ayy benim khapurcım da 1 kilo versem nasıl övüyor destekliyor yaparsin sen falan

Inşallah vereceğiz hepsini
Benimkide öyle destek tam o yüzden tabi yemek yerken ondan yana bakmıyorum sağolsun hapur hupur herşeyi yediği için

Benimkide öyle destek tam o yüzden tabi yemek yerken ondan yana bakmıyorum sağolsun hapur hupur herşeyi yediği için
Ooo hapur hupuru gec gelince mesai yapıyor bazen tost istiyor mesela dun gec geldi esime ailesine tost yaptim ohh mis yediler ben yemedim ici burkuldu tabi ama yedi yani sonucta ac adam ne yapsın

Ooo hapur hupuru gec gelince mesai yapıyor bazen tost istiyor mesela dun gec geldi esime ailesine tost yaptim ohh mis yediler ben yemedim ici burkuldu tabi ama yedi yani sonucta ac adam ne yapsın
Benimkinin içi hiç burkulmuyor yerken ahahahaahahab aksine şapırdatarak yiyor sabah yarım kangal sucuğu gömdü bir tane aldım ye gerisini dedim sesi çıkmadan yedi ahahahahahha alırım yerim sucuksuz kalır diye korkuyor

Çeşit çeşit desen desen nasıl istersen
Hepsi farklı farklı Allah muhabbetimizi arttirsin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…