- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Aaa doğru ya. Çok iyi yapmışsın@MiuLego et ile yoğurt yememek lazım diye yemedim kuzum
Kolay gelsin hippo bugün de sporsuz oluversinKızlar yarın küçük oğlumun geçmiş doğum gününü kutlucaz inş. . Hazırlık yapıyorum.. Bugün spor kaldı
Öhöömmmm öhööömmmmmmGece gelecem demistim
Menümü veriyorum
Sabah türk kahvesi 1 hurma
Kahvalti: 2 yumurta biber maydanozdan omlet
Kk.peynir ve kiraz sapı çayı
Ara şekersiz nescafe
Ögle: fırında kabak üzerne yoğurt
1 dilim ekmek
Ara: yarim muz 1 dilim ananas
üzerine 3 kaşık yogurt
Akşam 19.30: cevizli , kk peynirli salata
Ara türk kahvesi 1 hurma
Su 3 litreden fazla oldu
Sporda var
Enerjim tavandı canım bugüngunaydiiiiin naoslsin bakkim
enrjin yuksek gozukuyor :)
Ablam bende olmayaydı o enerji sizi bulacaktıÖffffffff akşam yemek yemedim, ciğeri est geçtim seninle buluştum canım çekti önünden geçince napiimm
Günaydın enerjiye bakk
Günaydın, bize de versin o enerjiden dimi :)
Illa ki oluyir canım özellikle kuzum çocuk oturmalara emekllemelere başlayınca ilgi çekmeye başlayınca. Ama çok şükür bu konuşularak çözülen şeyler benim kzim kardeşine hiç zarar vermedi. Bi parka gideriz kardeşini kaydirakta takip eder hala kıskanır mi evet ama normal seviyede.. En çok etkili olan şeyler onunda küçüklük videolarını seyrettirmek anlatmak...Kıskançlık oldu mu canım nasıl zorlandım mı peki
Ekmek beyaz değil canim suyu unutmuşum 2.5 yatmadan önce dahada içiyorumAfiyet olsun spor da olursa güzel olcak
Afiyt olsun canım ekmek beyaz olmasın amannn su bol mu?
Gel bana bazı bazıııııııı
GüEl menü canım hayırlı yolculuklar uğra eksik kalma buralardan
GüZel menü gülbecim temizlikte epey kalori harcamışsındır zaten. Akşam yemeğinde gözüm yoğurt aramadı değil
Bal mısın sen yaÖhöömmmm öhööömmmmmm
Bayanlar bayanlaaar
İzninizle haftanın menüsü seçiyorum
Ha ri kaaaaaa yaaaaaaaa bravo valla
Ahh Ahh sen benim ölçülerimi bir görsen bütün günüme yayıyorum 2 çocuk ve kayinvalidemde yiyip içiyorum sorma kız en fazla 6 saat uyuyorummalum sabah eşimi gönderince yatmıyorum ayy içimi dökesim varmış yaa ama gündüz tv izlerkende mesala bacaklarıma pilates lastiği koyup açıp kapatıyorum top koyuyorum onları saymiyorum
Işte ben bu azme hayranımAhh Ahh sen benim ölçülerimi bir görsen bütün günüme yayıyorum 2 çocuk ve kayinvalidemde yiyip içiyorum sorma kız en fazla 6 saat uyuyorummalum sabah eşimi gönderince yatmıyorum ayy içimi dökesim varmış yaa ama gündüz tv izlerkende mesala bacaklarıma pilates lastiği koyup açıp kapatıyorum top koyuyorum onları saymiyorum
Sağol canim iltifat etmissinIşte ben bu azme hayranım
Mükemmel ötesi. ..Gece gelecem demistim
Menümü veriyorum
Sabah türk kahvesi 1 hurma
Kahvalti: 2 yumurta biber maydanozdan omlet
Kk.peynir ve kiraz sapı çayı
Ara şekersiz nescafe
Ögle: fırında kabak üzerne yoğurt
1 dilim ekmek
Ara: yarim muz 1 dilim ananas
üzerine 3 kaşık yogurt
Akşam 19.30: cevizli , kk peynirli salata
Ara türk kahvesi 1 hurma
Su 3 litreden fazla oldu
Sporda var
gunaydiiiiiin :) ☆♡○Herkese günaydin kizlar
Mutlu sabahlar
Burda bugün okullar acildi ,maraton basladi.erkenden kalktim 6.30 da.kizlari okula gönderdim.ufaklik uyurken biraz islerimi bitirip yürüyüse gidesim var.
Sonra görüsürüz
Aleyküm selam cnm..selamin aleykum kizlar :)
nasilsin:)Aleyküm selam cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?