- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Kuzum kolay gelsin günün güzel geçer inşBenim oğlum bana muhalefet. . Karşımda sarelle yiyor sıcak pide ile.. ohh çok güzel. . Sende ye diye ni lokma ile peşimde koşuyor ... dünya tersine döndü :)))
Çeşit çeşit desen desen nasıl istersen
Hepsi farklı farklı Allah muhabbetimizi arttirsin ins.
Eki Görüntüle 2039266
Ahahahah haklısın valla canım aminnnnn yuvarlanıp gidiyoruz şimdilik sonuna kadar insallahÇeşit çeşit desen desen nasıl istersen
Hepsi farklı farklı Allah muhabbetimizi arttirsin ins.
Eki Görüntüle 2039266
Ahahahahah ay ne güldüm yaaaa ohhh paşaya bak sen yerim ben onuBenim oğlum bana muhalefet. . Karşımda sarelle yiyor sıcak pide ile.. ohh çok güzel. . Sende ye diye ni lokma ile peşimde koşuyor ... dünya tersine döndü :)))
Aynen öyle canım zaten benim diyet sınavım kocam ahahahaha adam karşımda koca fındıklı çikolatayı gömdü geçen bir kit tadına baktım anca@tuzsuz_ruhEsra_4378 erkekler öyle eşim 15 kilo verdi gram almadı ya ben azıcık vereyim hemen artıdayım ya diyetyaparken adam simit yiyor ama hiç kilo almıyor bana da çok kilo verme diyor ama sağlıklı nasıl hissediyorsan öyle diyor şimdi hamileyim diye biraz söyleniyor ama hayırlıca geçecek inşallah kızlar herkes idealine kavuşacak yeter ki azimli olamadım bir kaç toplu yerde dikkat edelim eksiler gelsin o zaman irade daha sağlam oluyor
Saol cnm. ..Kuzum kolay gelsin günün güzel geçer inş
1 ay sonra da al canım bakalım değişim vr mı vücut ölçülerinde. İllaki olacak çünkü:)
Hadi bakalım kolay geldin hippoşumİyi geceler kızlar.. çarşamba perşembe detoks yapacaktım ama kaldı maalesefyarın misafirim gelecek. . Perşembe oruç tutma niyetim var inş.. artık bayramdan sonra inş.. sıkı bi spor ve detoksla dönücem..
Günaydın canımmmm kolay gelsin başlamış maraton :)Herkese günaydin kizlar
Mutlu sabahlar
Burda bugün okullar acildi ,maraton basladi.erkenden kalktim 6.30 da.kizlari okula gönderdim.ufaklik uyurken biraz islerimi bitirip yürüyüse gidesim var.
Sonra görüsürüz
Aleyküm selaaaamselamin aleykum kizlar :)
GünaydınnnnnGünaydın kızlarrrr....
AmiiinnnnnnnnnnEki Görüntüle 2039253 cuma günü eksileri görmemizi temenni ediyorum
Geleyim geleyimmmmgel bebeğim yapayım sanada çok doyuruyor valla hiç acıkmadım sonrasında dün
Hahahhaha güneş çarpması dünkü yürüyüşten mi hahahhaGunaydunlar benim cici hatunlarim fit hatunlarim üzerinize sağlık dün biraz gunes çarptı beni hala başım ağrıyor sürahi nine formunda takılıyorum evde bel ve baş ağrısıyla
Gelelim.sabaha
An itibariyle kahvaltım bitti çayımı
yudumluyorum
Kahvaltı öncesi bir bardak suya 1tatli kaşığı elma sirkesi katip içtim
Bir domates
Bir salatalık
Bir yeşil biber
Üç ince dilim peynir
Bir minik sucuk
İki kaşık yoğurda bir koz biber çeyrekten az köz patlıcan bir tutam semizotu tabiki pul biber bunları yedim yarısını ayırdım onuda 11 gibi merkeze gidicez gitmeden yiyicem ki oralarda çok acikmiyim
65 geliyooooorİşte benim aç kalmamam lazım sonra gözüm dönüyor ama alisicam inşallah zamanla daha çok yeni çünkü bir ayı bir doldurayım eşim sabah sen 75 e insen şahane olur diyor sen dedim delimisin ne 75 ı benim hedef 65 ben üç günlük yapmıyorum dedim bakakaldi kocacimm
Günaydın kuzumGünaydın kızlar
Ben uyuyodumKızlar bayram telaşı çöktü heralde. .. nerelerdesiniz??
Ben de kahvaltıda armut yedim kızAn itibariyle bir armut yedim afiyet olsun bana
Kolay gelsin canım yolculuk ne zamandı?Ben valiz hazırlıyorum kızım da uyumuyor öyle yuvarlanıyoruz işte
Uyudun mu bu saate kadar kız yarın sabah Erkenden çıkacağız canımm 1 hafta yokum buralarda
GÜNAYDINNNNNNNNNN
Uyudum valla :)Uyudun mu bu saate kadar kız yarın sabah Erkenden çıkacağız canımm 1 hafta yokum buralarda
Canım incir toplamaya gittik ya ondan her gittiğimde böyle oluyorum gunes hiç iyi gelmiyor bana hala başım ağrıyor belimden galiba fıtık var zorlandığım an gece uyutmuyor hic1 ay sonra da al canım bakalım değişim vr mı vücut ölçülerinde. İllaki olacak çünkü:)
Hadi bakalım kolay geldin hippoşum
Günaydın canımmmm kolay gelsin başlamış maraton :)
Aleyküm selaaaam
Günaydınnnnn
Amiiinnnnnnnnnn
Geleyim geleyimmmm
Hahahhaha güneş çarpması dünkü yürüyüşten mi hahahha
Geçmiş olsun canım aman dikkat.
Yine harika bir kahvalto afiyet olsun
65 geliyooooor
Günaydın kuzum
Ben uyuyodum
Ben de kahvaltıda armut yedim kız
Kolay gelsin canım yolculuk ne zamandı?
Şimdi içtim lav ayran bardaklariylaSu içiyor muyuz kızlaaaar
anca 2 lt canim istemiyi baskaSu içiyor muyuz kızlaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?