Sensin ŞİŞKO

@tuzsuz_ruh Esra_4378 erkekler öyle eşim 15 kilo verdi gram almadı ya ben azıcık vereyim hemen artıdayım ya diyetyaparken adam simit yiyor ama hiç kilo almıyor bana da çok kilo verme diyor ama sağlıklı nasıl hissediyorsan öyle diyor şimdi hamileyim diye biraz söyleniyor ama hayırlıca geçecek inşallah kızlar herkes idealine kavuşacak yeter ki azimli olamadım bir kaç toplu yerde dikkat edelim eksiler gelsin o zaman irade daha sağlam oluyor

Benim oğlum bana muhalefet. . Karşımda sarelle yiyor sıcak pide ile.. ohh çok güzel. . Sende ye diye ni lokma ile peşimde koşuyor ... dünya tersine döndü :)))
Ahahahahah ay ne güldüm yaaaa ohhh paşaya bak sen yerim ben onu

Aynen öyle canım zaten benim diyet sınavım kocam ahahahaha adam karşımda koca fındıklı çikolatayı gömdü geçen bir kit tadına baktım anca

1 ay sonra da al canım bakalım değişim vr mı vücut ölçülerinde. İllaki olacak çünkü:)
Hadi bakalım kolay geldin hippoşum
Herkese günaydin kizlar
Mutlu sabahlar
Burda bugün okullar acildi ,maraton basladi.erkenden kalktim 6.30 da.kizlari okula gönderdim.ufaklik uyurken biraz islerimi bitirip yürüyüse gidesim var.
Sonra görüsürüz
Günaydın canımmmm kolay gelsin başlamış maraton :)
selamin aleykum kizlar :)
Aleyküm selaaaam
Günaydın kızlarrrr....
Günaydınnnnn
Eki Görüntüle 2039253 cuma günü eksileri görmemizi temenni ediyorum
Amiiinnnnnnnnnn
gel bebeğim yapayım sanada çok doyuruyor valla hiç acıkmadım sonrasında dün
Geleyim geleyimmmm
Hahahhaha güneş çarpması dünkü yürüyüşten mi hahahha
Geçmiş olsun canım aman dikkat.
Yine harika bir kahvalto afiyet olsun
65 geliyooooor
Günaydın kızlar
Günaydın kuzum
Kızlar bayram telaşı çöktü heralde. .. nerelerdesiniz??
Ben uyuyodum
An itibariyle bir armut yedim afiyet olsun bana
Ben de kahvaltıda armut yedim kız
Ben valiz hazırlıyorum kızım da uyumuyor öyle yuvarlanıyoruz işte
Kolay gelsin canım yolculuk ne zamandı?

Canım incir toplamaya gittik ya ondan her gittiğimde böyle oluyorum gunes hiç iyi gelmiyor bana hala başım ağrıyor belimden galiba fıtık var zorlandığım an gece uyutmuyor hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…