Ayyy geçmiş olsun fıtık da çok zor inşallah fıtık değildirCanım incir toplamaya gittik ya ondan her gittiğimde böyle oluyorum gunes hiç iyi gelmiyor bana hala başım ağrıyor belimden galiba fıtık var zorlandığım an gece uyutmuyor hic
Ben de içiyorum 1.5 lt olcak benimŞimdi içtim lav ayran bardaklariyla
Kız daha ne. Daha akşama da var ohooo 3.5 olur senin suanca 2 lt canim istemiyi baska
İnşallah değildir canım bilmiyorum gidicem bayramdan sonraAyyy geçmiş olsun fıtık da çok zor inşallah fıtık değildir
Ben de içiyorum 1.5 lt olcak benim
Kız daha ne. Daha akşama da var ohooo 3.5 olur senin su
Ahahaha ucunude severim ucude benim çocuklarım gibi diye bir laf varya aha tam benlik bu taze fasulye ve cacık bence ekmeksiz yenirse şahane olurKızlar yarın perşembe malum akşam yemeğini hafif geçirmek istiyorum. Sizce hangisi daha hafif olur?
1- taze fasulye ve cacık
2- köz patlıcan
3- semizotu salatası lorlu
Tamam canım ekmeksiz tabi ki ekmek hiç yemiyorum kiiiİnşallah değildir canım bilmiyorum gidicem bayramdan sonra
Ahahaha ucunude severim ucude benim çocuklarım gibi diye bir laf varya aha tam benlik bu taze fasulye ve cacık bence ekmeksiz yenirse şahane olur
Anammmm karpuzcum gelmiş:)kiz miuu,
kac kilo oldun? motive et accik beni
Anammmm karpuzcum gelmiş:)
Kız 54.0 çıktım bugün koruma devam ama 52 olcam kafaya koydum
Sen napıyorsun kaç kilosun? Spora yüklenmeye devam mı? Türkiyede misin hala? Ay anlat kız
Bende şimdi çorba içtim akşama nohut salatası yapıyım bari bendeTamam canım ekmeksiz tabi ki ekmek hiç yemiyorum kiii
Ooooo amerikaya dönülmüş dersler de başlıyor senin yoğunluk başlamış..yok dondum amerikaya. yumurtalarimi toplattim, olgunlasmamis cikti maalesef. Kisin tekrar deniycem. Regl olmayi bekliyorum. operasyondan sonra gecikebiliyomus. Benimki 15 gun gecikti. Sistim sistim balon gibi oldum odemden. Malum onun icin de kilo veremiyorum. Ama almadim da. Bi regl olayim kesin bi bes kilo veririm herhalde
spora devam. kendi kendime takip etmeye calisiyorum. Ip atliyorum deli gibi. Senin sayende ip hayatima girdi
yarin derslerim basliyo. kosturmaca basliyo bakalim. Dolabimi saglikli yiyeceklerle doldurdum. yeni sezona hazirim
Kız yeşil mercimek salatası yap onun yerine. Nohut şişirmesin. Lor maydonoz domates eklersin azcık da ceviz ımmmm mis gibi yeşil mercimek salatası bol protein hem.Bende şimdi çorba içtim akşama nohut salatası yapıyım bari bende
O da olabilir ama ben bol yeşillikler yapıyorum salatayı köz biber maydanoz soğan taze soğan dereotu roka tursu salatalik domates doguyorum tabi bunlara giren nohut ta ancak iki üç kaşık oluyor borulceylede yapıyorum bunu mercimeklede oda olur mercimegim var hasliyim bari :)Kız yeşil mercimek salatası yap onun yerine. Nohut şişirmesin. Lor maydonoz domates eklersin azcık da ceviz ımmmm mis gibi yeşil mercimek salatası bol protein hem.
Oooo tamam o zamanO da olabilir ama ben bol yeşillikler yapıyorum salatayı köz biber maydanoz soğan taze soğan dereotu roka tursu salatalik domates doguyorum tabi bunlara giren nohut ta ancak iki üç kaşık oluyor borulceylede yapıyorum bunu mercimeklede oda olur mercimegim var hasliyim bari :)
Nasıl yok kuru börülce al onla yap ben onla yapıyorum zaten yaş börülce olmuyormu orda pazar yokmu anaaaa ne biçim ankara ora börülce bile yokOooo tamam o zaman
Börülceye bayılırım tuzum ruhum börülce deme yaaa ankarada yok bulamıyorum börülce
Kız börülce benim bildiğim ince uzun uzun olan. Onu haşlarız üstüne zeytinyağı sarımsak limon sosu ile karıştırıp yeriz. Ama ankarada yok. Pazarcıların çoğu bile bilmiyo börülce ne diyor düşünNasıl yok kuru börülce al onla yap ben onla yapıyorum zaten yaş börülce olmuyormu orda pazar yokmu anaaaa ne biçim ankara ora börülce bile yok
Tamam o taze börülce git markete birde kuru içi var borulcenin onu hasla onla yapabilirsin tanesi gibi değil ama severim ben tarhana çorbası yaparız borulceli çok güzel olur Allah Allah yaaa demek yok orda hayretKız börülce benim bildiğim ince uzun uzun olan. Onu haşlarız üstüne zeytinyağı sarımsak limon sosu ile karıştırıp yeriz. Ama ankarada yok. Pazarcıların çoğu bile bilmiyo börülce ne diyor düşünama memlekete gidince alır gelirim mutlaka eve stok yaparım
Kuru içi hiç denemedi bi deneyeyim o zaman. Tarhanaya katınca nasıl oluyor vay değişik bi tatTamam o taze börülce git markete birde kuru içi var borulcenin onu hasla onla yapabilirsin tanesi gibi değil ama severim ben tarhana çorbası yaparız borulceli çok güzel olur Allah Allah yaaa demek yok orda hayret
Onu bir sefer bir taşım kaynatıp suyunu suzeceksin tekrar su koyup birdaha kaynatıp pisireceksin pişen tarhanaya sarımsak rendele birde börülce kat pişmiş daha da bişey dememKuru içi hiç denemedi bi deneyeyim o zaman. Tarhanaya katınca nasıl oluyor vay değişik bi tat
kabak sevmiyom benSelamlar kızlar
Benim malum misafirim geldi Regl im yani kurbana iki gün kala gelmesine sevindim bil3
Ama.ona rağmen maşallah artılarımi verdim eksiye bile geçtim
Ama reglden dolayı istediğim rakamı goremeyebilirim
Neyse çıkmamış candan ümit kesilmez
@MiuLego ben bu akşam kabak yemeği yiyecem. senin seçeneklerden bana semizotu lor peyniri salatası mükemmel geldi. Ben dün akşam normal sebzelisini yaptım üzerine de 3 ceviz parçaladım enfes oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?