Sensin ŞİŞKO

Canım incir toplamaya gittik ya ondan her gittiğimde böyle oluyorum gunes hiç iyi gelmiyor bana hala başım ağrıyor belimden galiba fıtık var zorlandığım an gece uyutmuyor hic
Ayyy geçmiş olsun fıtık da çok zor inşallah fıtık değildir
Şimdi içtim lav ayran bardaklariyla
Ben de içiyorum 1.5 lt olcak benim
anca 2 lt canim istemiyi baska
Kız daha ne. Daha akşama da var ohooo 3.5 olur senin su

Ayyy geçmiş olsun fıtık da çok zor inşallah fıtık değildir

Ben de içiyorum 1.5 lt olcak benim

Kız daha ne. Daha akşama da var ohooo 3.5 olur senin su
İnşallah değildir canım bilmiyorum gidicem bayramdan sonra
Kızlar yarın perşembe malum akşam yemeğini hafif geçirmek istiyorum. Sizce hangisi daha hafif olur?
1- taze fasulye ve cacık
2- köz patlıcan
3- semizotu salatası lorlu
Ahahaha ucunude severim ucude benim çocuklarım gibi diye bir laf varya aha tam benlik bu taze fasulye ve cacık bence ekmeksiz yenirse şahane olur

İnşallah değildir canım bilmiyorum gidicem bayramdan sonra

Ahahaha ucunude severim ucude benim çocuklarım gibi diye bir laf varya aha tam benlik bu taze fasulye ve cacık bence ekmeksiz yenirse şahane olur
Tamam canım ekmeksiz tabi ki ekmek hiç yemiyorum kiii

Anammmm karpuzcum gelmiş:)

Kız 54.0 çıktım bugün koruma devam ama 52 olcam kafaya koydum

Sen napıyorsun kaç kilosun? Spora yüklenmeye devam mı? Türkiyede misin hala? Ay anlat kız

yok dondum amerikaya. yumurtalarimi toplattim, olgunlasmamis cikti maalesef. Kisin tekrar deniycem. Regl olmayi bekliyorum. operasyondan sonra gecikebiliyomus. Benimki 15 gun gecikti. Sistim sistim balon gibi oldum odemden. Malum onun icin de kilo veremiyorum. Ama almadim da. Bi regl olayim kesin bi bes kilo veririm herhalde

spora devam. kendi kendime takip etmeye calisiyorum. Ip atliyorum deli gibi. Senin sayende ip hayatima girdi

yarin derslerim basliyo. kosturmaca basliyo bakalim. Dolabimi saglikli yiyeceklerle doldurdum. yeni sezona hazirim

Ooooo amerikaya dönülmüş dersler de başlıyor senin yoğunluk başlamış..

Kışın inşallah yumurta olayı çözülür kuzum hadi inşallah ya.

Valla o kadar regl gecikmesine bi de koşuşturmaya kilo almadıysan harika ama olunca bence de kesin pat pat gidecek kilolar Allaaaahhh

Gel kapışalım kız sporda. geçen 1000 tane atladım azcık dizim ağrıdı dün atlamadım o yüzden ama bugün 1000 daha atlarım inşallahsporda seni yenmeyi özledim

Kız yeşil mercimek salatası yap onun yerine. Nohut şişirmesin. Lor maydonoz domates eklersin azcık da ceviz ımmmm mis gibi yeşil mercimek salatası bol protein hem.
O da olabilir ama ben bol yeşillikler yapıyorum salatayı köz biber maydanoz soğan taze soğan dereotu roka tursu salatalik domates doguyorum tabi bunlara giren nohut ta ancak iki üç kaşık oluyor borulceylede yapıyorum bunu mercimeklede oda olur mercimegim var hasliyim bari :)

Oooo tamam o zaman
Börülceye bayılırım tuzum ruhum börülce deme yaaa ankarada yok bulamıyorum börülce

Oooo tamam o zaman
Börülceye bayılırım tuzum ruhum börülce deme yaaa ankarada yok bulamıyorum börülce
Nasıl yok kuru börülce al onla yap ben onla yapıyorum zaten yaş börülce olmuyormu orda pazar yokmu anaaaa ne biçim ankara ora börülce bile yok

Nasıl yok kuru börülce al onla yap ben onla yapıyorum zaten yaş börülce olmuyormu orda pazar yokmu anaaaa ne biçim ankara ora börülce bile yok
Kız börülce benim bildiğim ince uzun uzun olan. Onu haşlarız üstüne zeytinyağı sarımsak limon sosu ile karıştırıp yeriz. Ama ankarada yok. Pazarcıların çoğu bile bilmiyo börülce ne diyor düşün ama memlekete gidince alır gelirim mutlaka eve stok yaparım

Tamam o taze börülce git markete birde kuru içi var borulcenin onu hasla onla yapabilirsin tanesi gibi değil ama severim ben tarhana çorbası yaparız borulceli çok güzel olur Allah Allah yaaa demek yok orda hayret

Tamam o taze börülce git markete birde kuru içi var borulcenin onu hasla onla yapabilirsin tanesi gibi değil ama severim ben tarhana çorbası yaparız borulceli çok güzel olur Allah Allah yaaa demek yok orda hayret
Kuru içi hiç denemedi bi deneyeyim o zaman. Tarhanaya katınca nasıl oluyor vay değişik bi tat

Kuru içi hiç denemedi bi deneyeyim o zaman. Tarhanaya katınca nasıl oluyor vay değişik bi tat
Onu bir sefer bir taşım kaynatıp suyunu suzeceksin tekrar su koyup birdaha kaynatıp pisireceksin pişen tarhanaya sarımsak rendele birde börülce kat pişmiş daha da bişey demem

Selamlar kızlar
Benim malum misafirim geldi Regl im yani kurbana iki gün kala gelmesine sevindim bil3
Ama.ona rağmen maşallah artılarımi verdim eksiye bile geçtim
Ama reglden dolayı istediğim rakamı goremeyebilirim
Neyse çıkmamış candan ümit kesilmez
@MiuLego ben bu akşam kabak yemeği yiyecem. senin seçeneklerden bana semizotu lor peyniri salatası mükemmel geldi. Ben dün akşam normal sebzelisini yaptım üzerine de 3 ceviz parçaladım enfes oldu

kabak sevmiyom ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…