- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
oh valla bayrmda bol bol yiyonuz benm canmnpide isteyince yok mu yani suraya bi kizgin suraaaaatzms rainbow cnm bayramda kimse düzgün giremedi ki :)) bu arada kaçamak hakkı bitti.. bayramda yapsaydın bananeeee :)) çok canın istiyorsa cumayı bekle bence
Kız senin elinden mi aldık :))oh valla bayrmda bol bol yiyonuz benm canmnpide isteyince yok mu yani suraya bi kizgin suraaaaat
yarinda almayonKız senin elinden mi aldık :))
İyi sayılırım bişey yiyemiyorum dişlerim çok kötü ama vücudum ödem toplamış ilaçlarımı kullanıyorum ama işe yaramıyor sanki umutsuzumSelam kahvecim nasıl gidiyor diyet? Sen nasılsın?
İnşallah kilolardan kurtulmak istiyorum evet eşim sorun etmiyor ama kendi ailem sürekli her görüşmemizde aynı kiloda olmama rağmen uzun süredir aynı kilodayım ama dev gibi olmuşsun çok kötü kilo almışsın deyip duruyor evet kilo vermiyorum ama almıyorum da onlara göstermek istiyorum inanın bıktım artıkKızlaaaarrr
Yarın bayram bitiyor
Hadi bakalım kaçamaklar yapıldıysa yapıldı artılar geldiyse geldi şimdi onlaro gönderme vakti artık
Yarına kendinizi oaikolojik olarak hazırlayınnnn
Yarın tertemiz başlıyoruz inşallah
GünaydınGünaydınnnnnnnn
Hadi bakalım sağlıklı beslenme başlasın
Sen yeterki kendine guvenİnşallah kilolardan kurtulmak istiyorum evet eşim sorun etmiyor ama kendi ailem sürekli her görüşmemizde aynı kiloda olmama rağmen uzun süredir aynı kilodayım ama dev gibi olmuşsun çok kötü kilo almışsın deyip duruyor evet kilo vermiyorum ama almıyorum da onlara göstermek istiyorum inanın bıktım artık
harikasın bayram sonu eksi ile mi geldinGunaydin herkese milletttt...
Kizlar cok guzel eksiyle uyandimmmm mutluyummmmmm
Aynen kuzum yaaaa 3 sehir dolaştık 3 gündeharikasın bayram sonu eksi ile mi geldin
HosgeldinnnMerhabalar hanimlar bende kilolatindan muzdarip biri olarak size katilmak istedim☺
Sen gitmedin mi bayramda canım ben o taraftardayımBalıkesirdeler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?