- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Hoşgeldin canımMerhabalar hanimlar bende kilolatindan muzdarip biri olarak size katilmak istedim☺
Oo maşallah tebriklerGunaydin herkese milletttt...
Kizlar cok guzel eksiyle uyandimmmm mutluyummmmmm
Hoşgeldin cnm.. boy kilo hedef kilo alalım.. bide kendinden bahsetseneMerhabalar hanimlar bende kilolatindan muzdarip biri olarak size katilmak istedim☺
Hoşgeldin o halde aramizaMerhabalar hanimlar bende kilolatindan muzdarip biri olarak size katilmak istedim☺
Ahahahah valla benim artı kuzummm bugün yarın bir detoks patlatayım diyorum şu ayran detoksunu sende mi yapacaksinTartıya çıkmadım henüz. .. çok korkuyorum
Evet cnm düşünüyorum. ..Ahahahah valla benim artı kuzummm bugün yarın bir detoks patlatayım diyorum şu ayran detoksunu sende mi yapacaksin
Hadi gel başlayalım bugün beraberEvet cnm düşünüyorum. ..
Kuzum hiç canını sıkma bende iradesizim derdim burda arkadaşlarla gayet iradeli oluyorsun ekmeksiz doymayan ben ekmeği yemiyorum artık kahvaltıda bile çaya şeker atmazsam midem ağrıyordu açık çayı şekersiz içiyorum ağrı falan yok en önemlisi 10 gün yaptım bayrama kadar hiç artı görmeden 2.2 kilo verdim ama bayram malum başka evde olunca tüm düzenim gitti şimdi kaldığım yerden devam ediyorumCok diyet denedim ama iradesizligim yuzunden basaramadim bekarken 25 kilo vermistim yuruyus be aksam 6 dan sonra hicbisry yemeyerek (yogurt haric)2 bucuk ay once dogum yaptim 110 kiloyla 98 e dustum ama sonradan 104 e ciktim memlekete gittim yedimde yedim sut olsun diye en buyuk yanlisi yaparak 24 yasindayim bu kiloyla kalmak istemiyorum birbirimize destek olup atalim su kilolari psikolojimde bozuluyor esim kucucuk bisry dese hemen beni begenmiyormu diye dusunup duruyorum sinirlerim cok bozuk bu kilolar yuzunden
Ben de 57.6Günaydınben tartıldım 67.9 um
Ben 53.5Ben de 57.6
Üzülme kuzum hemen göndericez onları
HarikaaaaaGünaydın kizlarrr o zamann gelsin kahvaltı menüsü an itibariyle pul biberli yoğurdun yiyorum
Kk peynir
Bir yumurta
Bir domates
Bir salatalık
İki zeytin
Bir çatal kesik üstüne çemen
bir kaşık pul biberli yoğurt
Bir tanecik sucuk
Bir bardak şekersiz çay
Tabiki ekmek
Yok kız gitmedim benSen gitmedin mi bayramda canım ben o taraftardayım
Korkunun ecele faydası yoookkkkkTartıya çıkmadım henüz. .. çok korkuyorum
Kuzum hiç canını sıkma bende iradesizim derdim burda arkadaşlarla gayet iradeli oluyorsun ekmeksiz doymayan ben ekmeği yemiyorum artık kahvaltıda bile çaya şeker atmazsam midem ağrıyordu açık çayı şekersiz içiyorum ağrı falan yok en önemlisi 10 gün yaptım bayrama kadar hiç artı görmeden 2.2 kilo verdim ama bayram malum başka evde olunca tüm düzenim gitti şimdi kaldığım yerden devam ediyorum
Iyyyy bi kaşık suda boğacaaaammmmm 1 hafta sonra ben de 53.5 bi kereBen 53.5
Kuzum hiç canını sıkma bende iradesizim derdim burda arkadaşlarla gayet iradeli oluyorsun ekmeksiz doymayan ben ekmeği yemiyorum artık kahvaltıda bile çaya şeker atmazsam midem ağrıyordu açık çayı şekersiz içiyorum ağrı falan yok en önemlisi 10 gün yaptım bayrama kadar hiç artı görmeden 2.2 kilo verdim ama bayram malum başka evde olunca tüm düzenim gitti şimdi kaldığım yerden devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?