Sensin ŞİŞKO

Cok diyet denedim ama iradesizligim yuzunden basaramadim bekarken 25 kilo vermistim yuruyus be aksam 6 dan sonra hicbisry yemeyerek (yogurt haric)2 bucuk ay once dogum yaptim 110 kiloyla 98 e dustum ama sonradan 104 e ciktim memlekete gittim yedimde yedim sut olsun diye en buyuk yanlisi yaparak 24 yasindayim bu kiloyla kalmak istemiyorum birbirimize destek olup atalim su kilolari psikolojimde bozuluyor esim kucucuk bisry dese hemen beni begenmiyormu diye dusunup duruyorum sinirlerim cok bozuk bu kilolar yuzunden

Kuzum hiç canını sıkma bende iradesizim derdim burda arkadaşlarla gayet iradeli oluyorsun ekmeksiz doymayan ben ekmeği yemiyorum artık kahvaltıda bile çaya şeker atmazsam midem ağrıyordu açık çayı şekersiz içiyorum ağrı falan yok en önemlisi 10 gün yaptım bayrama kadar hiç artı görmeden 2.2 kilo verdim ama bayram malum başka evde olunca tüm düzenim gitti şimdi kaldığım yerden devam ediyorum

Harikaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…