Sensin ŞİŞKO

cnm aynı şekilde kilo alarak 102 ile başladım diyete. . Süt olsun diye ye.. bebeğim 6 aylık olunca başladım. . Şimdi 79 kiloyum.. şubattan beri yapıyorum. . Sende başaracaksın.. üstelik çok sıkı bi diyet yapmıyorum. .

Hadi gel başlayalım bugün beraber
bugünü hafif geçirip çarşamba perşembe yapıcam canım... beraber yapalım

Korkunun ecele faydası yoookkkkk
yok

Tamam bende bugün taze fasulye yapayım yiyeyim posalı bişeyler kaç gündür et bagirsaklarim dugumlenecek yarın yapalım beraber ben öğlene yetişirim sana incir gidicez yarın sabah

Boy 170
Kilo 105
Hedef 80
Canım 102 ile başladım benimde ilk hedefim 80di diyet listem yok cnm.. şöle başlayabilirsin..
İlk bi paket tt ekmek al bimden falan.. akşam menü paylaşıcam görürsün inş.. kahvaltı da en fazla 1 yada 2 dilim ye.. 2 yumurta(hergün farklı bi şekilde) peynir domates salatalık zeytin le kahvaltı yapıyorum.. bu beni baya bi tok tutuyor.. hafif açlık hissedince şekersiz türk kahvesi içiyorum. . Önceden şekerli içerdim. Sonra bi porsiyon meyve yiyorum. Akşam en geç 19da akşam yemeğimi yiyorum. . Pilav, patates, makarna, havuç, bezelye, abur cubur hamur işini yemiyorum. Akşam ne yemek yapsam bunlar dışında bi tabak yiyorum. Varsa çorba içiyorum. . Ve en az 4 lt su.. leslie yapıyorum spor olarakta.. bide ip atlıyorum.. bölee işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…