- 4 Eylül 2017
- 32
- 74
- 3
bende 3 şehir dolaştım bayramda bide çalıştım ama artıyımAynen kuzum yaaaa 3 sehir dolaştık 3 günde
cnm aynı şekilde kilo alarak 102 ile başladım diyete. . Süt olsun diye ye.. bebeğim 6 aylık olunca başladım. . Şimdi 79 kiloyum.. şubattan beri yapıyorum. . Sende başaracaksın.. üstelik çok sıkı bi diyet yapmıyorum. .Cok diyet denedim ama iradesizligim yuzunden basaramadim bekarken 25 kilo vermistim yuruyus be aksam 6 dan sonra hicbisry yemeyerek (yogurt haric)2 bucuk ay once dogum yaptim 110 kiloyla 98 e dustum ama sonradan 104 e ciktim memlekete gittim yedimde yedim sut olsun diye en buyuk yanlisi yaparak 24 yasindayim bu kiloyla kalmak istemiyorum birbirimize destek olup atalim su kilolari psikolojimde bozuluyor esim kucucuk bisry dese hemen beni begenmiyormu diye dusunup duruyorum sinirlerim cok bozuk bu kilolar yuzunden
bugünü hafif geçirip çarşamba perşembe yapıcam canım... beraber yapalımHadi gel başlayalım bugün beraber
yokKorkunun ecele faydası yoookkkkk
Kızzz sen neden öyle oldun kiiiiIyyyy bi kaşık suda boğacaaaammmmm 1 hafta sonra ben de 53.5 bi kere
Ewettt 1 şişe bittiBol su içiyor muyuz gençlerrrr
Doyet listen nasil atabilirmisin cok guzl kilo vermissin bu arada tebrik ederim
Yeni tabloyu ekledin miiH Haticesumer bir de 1. Sayfayı okuyabildn mi? Her akşam düzenli menü veriyoruz bol su içiyoruz cumaları tartı günümüz vs.. göz gezdirirsen sevinirim
Tamam bende bugün taze fasulye yapayım yiyeyim posalı bişeyler kaç gündür et bagirsaklarim dugumlenecek yarın yapalım beraber ben öğlene yetişirim sana incir gidicez yarın sabahcnm aynı şekilde kilo alarak 102 ile başladım diyete. . Süt olsun diye ye.. bebeğim 6 aylık olunca başladım. . Şimdi 79 kiloyum.. şubattan beri yapıyorum. . Sende başaracaksın.. üstelik çok sıkı bi diyet yapmıyorum. .
bugünü hafif geçirip çarşamba perşembe yapıcam canım... beraber yapalım
yok
Ben tatli yemedim ama serbetten midem kalkiyo etlede cok yok aram ac dolastim resmenbende 3 şehir dolaştım bayramda bide çalıştım ama artıyım
Tamm baalayalim yarin vrya persembeTamam bende bugün taze fasulye yapayım yiyeyim posalı bişeyler kaç gündür et bagirsaklarim dugumlenecek yarın yapalım beraber ben öğlene yetişirim sana incir gidicez yarın sabah
Boy 170H Haticesumer hoşgeldin.
Boy:
Güncel Kilo:
Hedef kilo:
Olarak bilgilerini yazabilir misin sana zahmet.. kayıtlara geçeyim çünkü elimde olsun.. 2-3 ay sonra vay be başladığımda bu kilodaydım şimdi 15-20 kilo daha azım dersin biz de seviniriz
Yarin veya persembe baslayacagim insllh guzl haberler veririmBoy 170
Kilo 105
Hedef 80
Canım 102 ile başladım benimde ilk hedefim 80diBoy 170
Kilo 105
Hedef 80
Tamam cnm.. incir yeme sakın haaa...Tamam bende bugün taze fasulye yapayım yiyeyim posalı bişeyler kaç gündür et bagirsaklarim dugumlenecek yarın yapalım beraber ben öğlene yetişirim sana incir gidicez yarın sabah
Yok yemem bu hafta kaçamak yok kuzumTamam cnm.. incir yeme sakın haaa...
Margaaaa3 tane cikolata
2 dilimde baklava yedim
Evet hazirim kızın bana hadiiiu
3 tane cikolata
2 dilimde baklava yedim
Evet hazirim kızın bana hadiiiu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?