İnşallah canım kilo ları isteyerek almadım sorunlarımı hastalığımı ilaç kullanımımı biliyorlar ama neyseValla kuzum aklımız ne kadar evde de kalsa okul ve çalışmak benim.icin farklı bir yer olduğu için dinlenme gibi oluyor :)) sırf bu yönü bile iyi geliyor insana dışarı çıkabilme olanağı falan:))
Ne kadar da ayıp etmişler kuzum hiç olurmu öyle şeyler.. beraber verelim onlara da cevap olsun seni kırıyorlarsa sende cevaplarını ver bence
Hos geldin canim
Sen yeter ki iste bizden sana tam destek gelir canım. Muhakkak başlangıç halinin fotosunu çek 20 30 kilo sonra aynı kıyafetlerle hayal et yeter ki gerisi gelir.. bu arada karatay mi yapmayı düşünüyorsun..
Oh mis afiyet olsun canımkahvaltim
yumurta
3 zrytin
2 dilik domates
1 bardak cay
Kk ne oluyor kadınlar kulübü kısaltması mıKk yaptım azıcık ekmek
Öğlen 2 yk et bir kocaman domates koca bir kase yoğurt sıfır ekmek bayramı telafi etmek istiyorum karnım çok ağrıyor spor yapamıyorum ins. Kendimi biraz iyi hissedince yapicam ins.
sımsıkı taş gibi olacağız :)Yawrumm amannn kendine gelll oyyyy benim karın kaslarım sıkılaşınca daha rahat edicem inşallah.
Bunun içinde şekeri kesmem şart.
Bayramda tatlı cok yemedim şerbetli ama çikolata yedimm
geçmiş olsun kahvedişçiden yeni geldim kızlar nasılsınız ?
tamamdırKendi evimde deilim tabi bugun dikkat edecegim jafif seyler yiyerek baslayacagim uarinda sıkı bir diyey
gidecekkkSporumu yaptım kızım uyurken dr bu ne diyecek gitmeden hemen gitsin kilolar
Teşekkürler canımsımsıkı taş gibi olacağız :)
geçmiş olsun kahve
tamamdır
gidecekkk
Klasik kahvaltı canim yumurta zeytin peynir domates salatalikKk ne oluyor kadınlar kulübü kısaltması mı
Anladım teşekkür ederim canım :)Klasik kahvaltı canim yumurta zeytin peynir domates salatalik
Miusum sen bu değilsin kendine özüne dön canimin içiAllahım ya herşeyi yiyesim var offffff
Benim de çünkü hiç düşünmeden yedim ondan wc ye de çıkamıyırum yaİştahım çok açık
Miusum sen bu değilsin kendine özüne dön canimin içi
kız aynı ben de vücut sistemimi mahfettim ya 6-7 günde ufffBenim de çünkü hiç düşünmeden yedim ondan wc ye de çıkamıyırum ya
Allah korusun gülbem yaAy miu geri 60 lı rakamları görmek ister misin şakın ha beyne reset atmak lazım ya Yök sa olmayacak
kız anlamadım ben de.. eskiden de böyleydim ben hunharca yerdim. bir kaç gün yiyince vücut o günlerini hatırladı galibaMiu noldu kuzum sana bu kadar ne yedin de açıldı istah
spor?????Bugün ki menüm; @MiuLego
Sabah;
Çubuk kreker ve çay
Öğlen
Mercimek çorbası
Salata
Etli sarma (3 adet)
Akşam;
Dışarıda yemek yicem.
TAvuk ve salata yiyeceğim ..
Bugün iş yerinde 2 şişe içtim su.
Akşam biraz daha içerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?