Sensin ŞİŞKO

Yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum
Bu arada dogumdan sonra ilk regl donemim tartıda artı gördüm zaten bayramda çok dikkat etmedim ama çabaladım peki şimdi ben ne zaman tartilmiyim acaba tam bittiğinde şişkinlik inermi yoksa birkaç gün sonramı daha iyi oluyor
Sağlıklı beslenmeye kaldığımız yerden devam

Bebegimi emziremiyorum malesef 1 ay emebildi sonra sutum kesildi stresten vs.
Anladım canım kısmet stres yapma lütfen şimdi yarın başla o zaman hemen gider kilolar spor olarak Leslie ile başlayabilirsin 1-2-3 bunlar ideal günlük 3 mil Leslie yapıp akşamına da Leslie 1 mil yaparsan süper kilo verirsin Karatay ile

Valla kuzum aklımız ne kadar evde de kalsa okul ve çalışmak benim.icin farklı bir yer olduğu için dinlenme gibi oluyor :)) sırf bu yönü bile iyi geliyor insana dışarı çıkabilme olanağı falan:))
Ne kadar da ayıp etmişler kuzum hiç olurmu öyle şeyler.. beraber verelim onlara da cevap olsun seni kırıyorlarsa sende cevaplarını ver bence
Hos geldin canim
Sen yeter ki iste bizden sana tam destek gelir canım. Muhakkak başlangıç halinin fotosunu çek 20 30 kilo sonra aynı kıyafetlerle hayal et yeter ki gerisi gelir.. bu arada karatay mi yapmayı düşünüyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…