AhahahahaTartildim simdidencok buyuj bi surprizle karsilasmadim
Neyse cumaya azicigini yakarim yapcak bir sey yok
Kendi evimde deilim tabi bugun dikkat edecegim jafif seyler yiyerek baslayacagim uarinda sıkı bir diyeyNeden bugün değil?
dişlerimi yaptırıyorum sagolunGecmis olsun hayirdir ?
Geçmiş olsun çok zordur mutlaka üstte 20 lik dişim çıkıyor benimde yandimdişlerimi yaptırıyorum sagolun
evet çok zor tüm dişlerim çarka verilecekGeçmiş olsun çok zordur mutlaka üstte 20 lik dişim çıkıyor benimde yandim
Anammmmm ayyy tez zamanda bitsin inşallah canimevet çok zor tüm dişlerim çarka verilecek
Kizlar evde internette yaptiginiz zayiflamada etkili egzersizleriniz varmi varsa paylasirmisiniz
inşallah sagol canım çekilmesi gereken dişler çekildi yerleri iyileşince bir daha gidecegimAnammmmm ayyy tez zamanda bitsin inşallah canim
İnşallah hadi bakaliminşallah sagol canım çekilmesi gereken dişler çekildi yerleri iyileşince bir daha gidecegim
Bebegimi emziremiyorum malesef 1 ay emebildi sonra sutum kesildi stresten vs.H Haticesumer canım sen 3 öğün Karatay yaparak başla bebişin minik ya 6 aydan sonra 2 öğün yapmaya başlarsın olur canım sen yeter ki iste
Anladım canım kısmet stres yapma lütfen şimdi yarın başla o zaman hemen gider kilolar spor olarak Leslie ile başlayabilirsin 1-2-3 bunlar ideal günlük 3 mil Leslie yapıp akşamına da Leslie 1 mil yaparsan süper kilo verirsin Karatay ileBebegimi emziremiyorum malesef 1 ay emebildi sonra sutum kesildi stresten vs.
Valla kuzum aklımız ne kadar evde de kalsa okul ve çalışmak benim.icin farklı bir yer olduğu için dinlenme gibi oluyor :)) sırf bu yönü bile iyi geliyor insana dışarı çıkabilme olanağı falan:))tevafuk55 ay ders anlatmayı nasıl özledim okulu öğrencileri günde 6 saat üst üste girdiğim dersleri sınav kağıdı okumayı ne kadar sinir oksam da sınav sonuçlarını bilgisayara girmeyi bile ay 2 yıldır evdeyim ben
Ne kadar da ayıp etmişler kuzum hiç olurmu öyle şeyler.. beraber verelim onlara da cevap olsun seni kırıyorlarsa sende cevaplarını ver benceİnşallah kilolardan kurtulmak istiyorum evet eşim sorun etmiyor ama kendi ailem sürekli her görüşmemizde aynı kiloda olmama rağmen uzun süredir aynı kilodayım ama dev gibi olmuşsun çok kötü kilo almışsın deyip duruyor evet kilo vermiyorum ama almıyorum da onlara göstermek istiyorum inanın bıktım artık
Hos geldin canimCok diyet denedim ama iradesizligim yuzunden basaramadim bekarken 25 kilo vermistim yuruyus be aksam 6 dan sonra hicbisry yemeyerek (yogurt haric)2 bucuk ay once dogum yaptim 110 kiloyla 98 e dustum ama sonradan 104 e ciktim memlekete gittim yedimde yedim sut olsun diye en buyuk yanlisi yaparak 24 yasindayim bu kiloyla kalmak istemiyorum birbirimize destek olup atalim su kilolari psikolojimde bozuluyor esim kucucuk bisry dese hemen beni begenmiyormu diye dusunup duruyorum sinirlerim cok bozuk bu kilolar yuzunden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?