Ayyy ben tatliya da ete de bayılırım ama az yemeye calistimBen tatli yemedim ama serbetten midem kalkiyo etlede cok yok aram ac dolastim resmen
Işte bu beee sen bizim enerjimizsinHADİ BAKALIM YEMEKLER MAKARNALAR PASTALAR BÖREKLER BAKLAVALAR ABUR CUBURLAR!!!!!!!!!!!
SİZ Mİ BÜYÜKSÜNÜZ MİU MUUUU
YEMİYORUM ULAN
Tabii ki kilo değil tabiatimiza aykırı bir haftada 3 4 kilo almak vermek nasıl sagliksiz ve imkansizsa bi anda yerleşik almak da imkansız3.5 lt su içmişim bugün kızlar..
Akşam da spora gidicem daha..
Herhalde 5 lt su içicem bugün. Akşam da kiraz sapı çayı içerim ödem varsa gitsin artıların hepsi inşallah ödemdir kilo değildir
İvit haklısın kuzumIşte bu beee sen bizim enerjimizsin
Tabii ki kilo değil tabiatimiza aykırı bir haftada 3 4 kilo almak vermek nasıl sagliksiz ve imkansizsa bi anda yerleşik almak da imkansız
Kıskanmalık menüMenümü vereyim (iftiharla)
Sabah iki yumurtadan sebzeli omlet
kk peynir kiraz sapı çayı
Ara nescafe şekersiz
Ögle: fırında kabak üzerine yoğurt
1 kepçe çorba
Ara türk kahvesi 1 hurma
Ara 1 dilim şeftali yarim muz 1 dilim ananas ve 3 kaşık yoğurttan meyve salatası
Akşam 18.30: 6 fındıklı kk peynirli salata (bolca)
Ara türk.kahvesi 1 hurma
Su 3 litre
Geçmiş olsun hadi hemen geçsin diş ağrısı çok zordurKahvaltı yapamadım
Öğlende az bi çorba içebildim
Akşam 1haşlanmış patates yedim
Dişim çok fena
Spor 1saat yürüyüş
Çekilen yerler yara oldu bi iki de çürük var hepsi birleşti bir de hastalığım nüksetti halsiz kalınca inşallah geçer iyi olmam lazımGeçmiş olsun hadi hemen geçsin diş ağrısı çok zordur
Çok sağol canımGeçmiş olsun hadi hemen geçsin diş ağrısı çok zordur
Ohh miss gibi menü. . Börek te nazar boncuğu olsunGeldim menü gelsin o vakit
Sabah 9
Bir yumurta haşlanmış
İki dilim peynir
Bir domates
Bir salatalık bir sucuk
Bir çatal kesik üstü çemen
Şekersiz çay
Ara
Bir elma
Öğle
Bir dilim börek komşunun zoruyla yedim zorla yedirdi
Aksam
Çok güzel bir yemek yaptım bir kaşık kıyma bir soğan ufak bir patates bir yeşil yarım kırmızı biber yarım patlıcan bir kabak börülce ve taze fasulyeden tabi domatesli güzel bir sebze yemeği pişirdim üstüne yoğurt döküp yedim Bolca salata tabi
En az 2 litre su
Bir saat yuruyus
Bu komşuya birdaha gitmeden yemin et bişey yedirmicen diye soylucem vallahi kadın üstümde egemenlik kuruyor yaaa ben yemedim evde olsamOhh miss gibi menü. . Börek te nazar boncuğu olsun
Kendi şişko mu tuzum ?Bu komşuya birdaha gitmeden yemin et bişey yedirmicen diye soylucem vallahi kadın üstümde egemenlik kuruyor yaaa ben yemedim evde olsam
Afiyet olsun canım hain domdom komşu olmasa efsane menüymüş ama yine de güzel bence öğlen yemişsin eridi gitti oGeldim menü gelsin o vakit
Sabah 9
Bir yumurta haşlanmış
İki dilim peynir
Bir domates
Bir salatalık bir sucuk
Bir çatal kesik üstü çemen
Şekersiz çay
Ara
Bir elma
Öğle
Bir dilim börek komşunun zoruyla yedim zorla yedirdi
Aksam
Çok güzel bir yemek yaptım bir kaşık kıyma bir soğan ufak bir patates bir yeşil yarım kırmızı biber yarım patlıcan bir kabak börülce ve taze fasulyeden tabi domatesli güzel bir sebze yemeği pişirdim üstüne yoğurt döküp yedim Bolca salata tabi
En az 2 litre su
Bir saat yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?