Ne var ne yok yedim ben ay. Şimdi açlık zamanı benim içinKızzz sen neden öyle oldun kiiii
Ewettt 1 şişe bitti
Yok balım işyerndeki yoğunluğu halledeyim tablolarla ilgilencemYeni tabloyu ekledin mii
Neden bugün değil?Yarin veya persembe baslayacagim insllh guzl haberler veririm
Tamam cnm.. incir yeme sakın haaa...
bayram boyunca 3 cikolatami yedin sadece
Cuma günü kilo bildiriminde görcez3 tane cikolata
2 dilimde baklava yedim
Evet hazirim kızın bana hadiiiu
Ne yedin kiz :) ben ev ziyaretlerini kapidan yapip bacadan kaciyorum ahahahhaMargaaaaben neler neler yedimmm
Cuma günü kilo bildiriminde görcez
Yawrumm amannn kendine gelll oyyyy benim karın kaslarım sıkılaşınca daha rahat edicem inşallah.Ne var ne yok yedim ben ay. Şimdi açlık zamanı benim için
Ben de 1.5 lt içtim bile
Bakalım cuma günü ne olceekkkBayramda regli oldum onun
Evet kuzum onuda zorla benimki ye ye yeeeeeeeee diye isyan ettide oyle yedim.
Birde bayramda regl de oldum. Daha cok tatli yemem gerekirken , bu donemide tatlisiz kapattim.
Onun haricinde hic hamur yemedim.
Yaprak sarmasida yemedim.
Disarida et, tavyk, kofte ve salara tarzi menuler yedim.
Bak simdi aklima geldi birde bir dilim pasta yemistim
Şaka mı yapıyorsun kız? ? Ne ki onlar :))3 tane cikolata
2 dilimde baklava yedim
Evet hazirim kızın bana hadiiiu
Şaka mı yapıyorsun kız? ? Ne ki onlar :))
Tartildim simdidenBakalım cuma günü ne olceekkk
Tartıldın mı?? O kadar dan bişi olmaz canım sıkma canınıCiddiyim o kadar yedim =( zaten hava sicak sicak havada tatli gitmiyor =(
Evet tartildim ama cuma gunu soyleyeyim =(Tartıldın mı?? O kadar dan bişi olmaz canım sıkma canını
Anam bizi salmiyorlar öyle yaaaa hele bir komşum var inan delirtti beni yesene yeee neden yemiyorsun begenmedinmi ye kizzz temelli aç kalacaksın diye diye en iyisi yiyim kurtulayım dedim çenesinden börek bile yedim ben ama bir dilimin birde 3. Gün ekmekNe yedin kiz :) beyesenev ziyaretlerini kapidan yapip bacadan kaciyorum ahahahha
Anam bizi salmiyorlar öyle yaaaa hele bir komşum var inan delirtti beni yesene yeee neden yemiyorsun begenmedinmi ye kizzz temelli aç kalacaksın diye diye en iyisi yiyim kurtulayım dedim çenesinden börek bile yedim ben ama bir dilimin birde 3. Gün ekmek
Gecmis olsun hayirdir ?dişçiden yeni geldim kızlar nasılsınız ?
Bende bilmediğim yerde yemem ben sarma hiç yemedim bu bayram her yerde tatlı da yemedim ama isteO kotu oluyor harbiden kirmamak icin yemek zorunda birakiliyoruz.Ben her evde bir sey yiyemiyorum kuzum :/ mesela her evde yaprak sarmasi yiyemiyorum.
Yapraklari kimini aci kiminin tuzlu kiminin icinin tuzu yok kiminin tuzu fazlagittigim evler tutturamiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?