Sensin ŞİŞKO

Bayramda regli oldum onun
bayram boyunca 3 cikolatami yedin sadece

Evet kuzum onuda zorla benimki ye ye yeeeeeeeee diye isyan ettide oyle yedim.
Birde bayramda regl de oldum. Daha cok tatli yemem gerekirken , bu donemide tatlisiz kapattim.
Onun haricinde hic hamur yemedim.
Yaprak sarmasida yemedim.
Disarida et, tavyk, kofte ve salara tarzi menuler yedim.
Bak simdi aklima geldi birde bir dilim pasta yemistim

Ne var ne yok yedim ben ay. Şimdi açlık zamanı benim için
Ben de 1.5 lt içtim bile
Yawrumm amannn kendine gelll oyyyy benim karın kaslarım sıkılaşınca daha rahat edicem inşallah.
Bunun içinde şekeri kesmem şart.
Bayramda tatlı cok yemedim şerbetli ama çikolata yedimm

Bakalım cuma günü ne olceekkk

Ne yedin kiz :) beyesenev ziyaretlerini kapidan yapip bacadan kaciyorum ahahahha
Anam bizi salmiyorlar öyle yaaaa hele bir komşum var inan delirtti beni yesene yeee neden yemiyorsun begenmedinmi ye kizzz temelli aç kalacaksın diye diye en iyisi yiyim kurtulayım dedim çenesinden börek bile yedim ben ama bir dilimin birde 3. Gün ekmek

O kotu oluyor harbiden kirmamak icin yemek zorunda birakiliyoruz.Ben her evde bir sey yiyemiyorum kuzum :/ mesela her evde yaprak sarmasi yiyemiyorum.
Yapraklari kimini aci kiminin tuzlu kiminin icinin tuzu yok kiminin tuzu fazla gittigim evler tutturamiyor

Bende bilmediğim yerde yemem ben sarma hiç yemedim bu bayram her yerde tatlı da yemedim ama iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…