Bende de tiroit var canım ister istemez etkiliyor metabolizmayı ama gşdşyor biraz spora yüklenmek gerekiyorAh o eşler yok mu zaten benim eşimde yemek konusunda çok iştahlı durup durup bir şey ister şimdi diyet yapiyorum diye evde pasta hamur işi yapılmıyor isyanda artık onun da biraz göbeği var aslında ama inatla devam ediyor yemeye benim vücutta kilo almaya çok müsait evlendikten sonra baska ile tasindim o yüzden hareketsiz bir ev hayatı ve ardından 86 kilo oldum şoka girdim bu ne diye bakalım inşallah gidiyor tiroit ve insülin direncine karşı bi savaşım sürüyor
Aaa sen yeni mi doğum yaptın Ne güzel ya sanırım geçen hafta en yüksek kiloyu sen vermistin dimi bence emzirirken beslenmene dikkat et sonuçta bebek tüm ihtiyacını senden karşılıyor yerine koymak gerekDaha kolay gidiyor bence bende emziriyoru.
3 aylık canim daha öncede diyet yaptı. M ve şimdi yemekleri daha çok yememe rağmen kilo veriyorum tabi spor ve sağlıklı yiyecekler yemeye calisiyorumSenğm bebiş ne kadarlık
Ya canım ilaç kullanıyor muydun yani hamile iken ilaç kullanmaya devam ediyor musun bana doktor bekle çocuk yapma bu ay dedi ama korunmadim zaten olmuyor diye ilac sorun yaratır mı acaba öylesi bi durumda bilemedimBende de tiroit var canım ister istemez etkiliyor metabolizmayı ama gşdşyor biraz spora yüklenmek gerekiyor
Canım ya ama ilk 6 ay bebiş için önemli kaliteli yemelisin ve 3 öğün yap muhakkak metabolizma etkili canım bında da ben veremedim eltim 25 kilo aldı hamilelik boyunca bebeği 8 aylık hiç kilosu kalmadı ekside diyet filan da yapmıyor mesela3 aylık canim daha öncede diyet yaptı. M ve şimdi yemekleri daha çok yememe rağmen kilo veriyorum tabi spor ve sağlıklı yiyecekler yemeye calisiyorum
Evet canım aynen devam ediyorsun ilaç kullanmaya hamile iken de devam ediyorsunYa canım ilaç kullanıyor muydun yani hamile iken ilaç kullanmaya devam ediyor musun bana doktor bekle çocuk yapma bu ay dedi ama korunmadim zaten olmuyor diye ilac sorun yaratır mı acaba öylesi bi durumda bilemedim
Allah bağışlasın canım ya3 aylık canim daha öncede diyet yaptı. M ve şimdi yemekleri daha çok yememe rağmen kilo veriyorum tabi spor ve sağlıklı yiyecekler yemeye calisiyorum
İnşallah canım inşallahAllah bağışlasın canım yaanalı babalı büyüsün ben çok diyet değilde sağlıklı şeyler yiyip hayatıma hareket katmaya ve biraz düzen getirmeye çalışıyorum zaten hep bu düzensiz'lik yüzünden kilo aldım burda yalnızım sadece eşimle ben varız sadece kendimize göre yaşadığımız için iş felan olmayınca uyku yemek herşey çok düzensiz olmaya başladı baktım sağlık elden gidiyor bide sizinkiler gibi tatlı bi evlat sahibi olmak için sivadim kollarimi ya nasip dedik
Anladım canım sağol ilacı kontrol ettim zaten ama yinede tecrübeli olarak sana bi sorayım dedimEvet canım aynen devam ediyorsun ilaç kullanmaya hamile iken de devam ediyorsun
Inşallah allah sanada nasip etsinAllah bağışlasın canım yaanalı babalı büyüsün ben çok diyet değilde sağlıklı şeyler yiyip hayatıma hareket katmaya ve biraz düzen getirmeye çalışıyorum zaten hep bu düzensiz'lik yüzünden kilo aldım burda yalnızım sadece eşimle ben varız sadece kendimize göre yaşadığımız için iş felan olmayınca uyku yemek herşey çok düzensiz olmaya başladı baktım sağlık elden gidiyor bide sizinkiler gibi tatlı bi evlat sahibi olmak için sivadim kollarimi ya nasip dedik
Tevekkül et elinden geleni yap rabbime bırakAnladım canım sağol ilacı kontrol ettim zaten ama yinede tecrübeli olarak sana bi sorayım dedim
Çok şükür canım bende tam anlamiyla onu yapiyorum bende pko var ilacsiz adet olamıyorum düşün en son nisanda olmuştum sonra ağustos ta bi oldum 20 gün sürdü oda metabolizmami kilo mu çok etkiliyor vücut korumaya alıyor yüzüm gözüm vücudum şişiyor ama zayiflarsam büyük ihtimal oda düzene girer . Zaten bu ay tedaviye başlayacağım nasipse bakalım artıkTevekkül et elinden geleni yap rabbime bırak
Kesinlikle katılıyorum zaten vücudun yakıyordur insan kendi vücudu tanıyıp ona göre beslenip davranınca sıkıntı çekmiyor işte mesela benim vücudum hareketsiz bir hayatı kaldırmıyor sağlığım etkileniyor direnci düşüyor o yüzden aktif ve sporlu bir yaşam seçmek zorundayim ama yaşadığım yerde spor salonu bulamadım kendimce çabalıyorumB Bhr_89Ak kelebek kızlar zaten en önemlisi vücudun sağlıklı zayiflamasi ve bebek var normalden daha fazla peynir yoğurt süt tuketiyorum mesela gayet güzel yiyorum ama saglikli
Iyi geçerlerIyi geceler fistuklaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?