Evet kuzumKız az olmuş bisküvi den dolayı mı akşam yemedin
Kork koooorkKızlar iyi akşamlar
Sabah
1 yumurta salatalık domates zeytin
2 tane bisküvi
Akşam
Yarım kase çorba az miktar da makarna (ne yazık ki)
Klima çarptı baya hasta oldum boğazım şişti üstelik misafirim vardı spor da yapamadım umarım cuma günü artilarla dönmem korkuyorum yaaa
Sağol kuzum ye ye patlayacağım yeterince yedim eşime yeter artık kusacağım karışma bana dedim ne yiyorsan sen ye ben böyle mutluyum beni strese sokma dedim birşey demedi :)Harikasınnnnn dediğini yapmışsın açık büfede harika menü gülbişko sahalara döndü
Bugünü atlattık yavaş yavaş toplayacağız inş ama işte dolu dolu sağlıklı şeyler yiyelimEvet kuzum
Onu bilmem canım doğuma ne etkisi olur ki kilonun acaba ?Çok şükür canım ama Doğum sonrası vermek de zor kolay değil ki kilo vermek hem çok kilo doğumu zorlaştırır canım benim o yüzden çok almadan bitirelim hamileliği inş
Kız eve yeni döndüm ben yoğurdu kendim mayaliyorum o da yoktu yarın eşim alıp gelecek inşallah hiç sorma bugün yazdım zaten tam baslayamadim diyete diye ama yarın başlayacağım nasipse kaçamaklara sonKork koooork
Makarna yerine yoğurt yiyeydin
Bisküvi yerine peynir yiyeydin
Canım benim normal Doğumda etkisi kilo her yerden alıyorsun bacaklar kalınlaşıyor çatı aralığı sıkışıyor bebek zorlanıyor çıkışta ve anne de gizli şeker olabilir tansiyon riski her türlü zararOnu bilmem canım doğuma ne etkisi olur ki kilonun acaba ?kız beni kandiriyorlar o zaman doğumdan sonra kilolar çocuk emdikce kolay gider diyorlardı. Kaçıncı haftadasin canım sen ne kadar kilo aldin bu zamana kadar
Kandıtıyorlar tabi bu seferdedir olsun diye yediriyorlar birde o zaman kilo alıyorsunOnu bilmem canım doğuma ne etkisi olur ki kilonun acaba ?kız beni kandiriyorlar o zaman doğumdan sonra kilolar çocuk emdikce kolay gider diyorlardı. Kaçıncı haftadasin canım sen ne kadar kilo aldin bu zamana kadar
Aaa daha çok yeniymis ya kız maşallah sanaCanım benim normal Doğumda etkisi kilo her yerden alıyorsun bacaklar kalınlaşıyor çatı aralığı sıkışıyor bebek zorlanıyor çıkışta ve anne de gizli şeker olabilir tansiyon riski her türlü zarar
Sezeryan Doğumda da Doğum sonrası zor göbek baskısı yapıyor dikişler iyileşmiyor arkadaşımdan biliyorum
Tatile gidene kadar 1 hafta öncesine kadar hiç kilo almamıştım canım ama şimdi bilmiyorum. 11. Haftanın içindeyiz canım ilk 6 ay hiç kilo almadan devam etmek istiyorum kısmet olursa
Himmm baya vücudunun dengesi sasmistir ya canım bir ver bi al metabolizma korumaya alır kendini peki ilk hamilelige kaç kilo ile kaldınKandıtıyorlar tabi bu seferdedir olsun diye yediriyorlar birde o zaman kilo alıyorsun
Düşün ilk bebeğimi 97 kilo ile Doğuma girdim Doğum sonrası 87 idim sonra 98 oldum düşün yani oha dedim diyete başladım canım
Yok canım ama güzel birşey annelik hayırlıca sen ver kilonu rabbim sana da nasipteydin kilo ister istemez azaltıyormuş döllenmeyiAaa daha çok yeniymis ya kız maşallah sanabaya fenaymis kız gözüm korktu canım rabbim sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip etsin hayırlısı ile
Ben 68 ile evlendim ama çok iyi idim o zaman eşim yemeğe çok düşkün hemen kilo aldım bende onunla onu vereyim derken hamile olduğumu öğrendim 76 idim dr tartısında En son da 97 idim toplam 21 kilo almış oldum canımHimmm baya vücudunun dengesi sasmistir ya canım bir ver bi al metabolizma korumaya alır kendini peki ilk hamilelige kaç kilo ile kaldın
Canim yarış olsun olmasın ben yarından itibaren yaparım regl olunca çok ağrım oluyor ve bebekten sonra bu ilk çok fenayimBi de minnoşlarımmmmm
İlk sayfayı ve listemizi tablolarımızı cuma günü düzenleyeceğim.
Çünkü cumaya kadar da bakıcam kimler düzenli kimler değil diye.. Ona göre listemizi şekillendiricem.. Şimdi yaparsam cuma birdaha yapmam gerekcek..
Spor???
Spor cuma günü mü başlasın? Bugün salı çünkü cumaya kadar yarış olsun mu?
Daha kolay gidiyor bence bende emziriyoru.Onu bilmem canım doğuma ne etkisi olur ki kilonun acaba ?kız beni kandiriyorlar o zaman doğumdan sonra kilolar çocuk emdikce kolay gider diyorlardı. Kaçıncı haftadasin canım sen ne kadar kilo aldin bu zamana kadar
Ayyy canım benim ağzından bal damlıyor inşallah bende korkumdan hemde hamile kalabilmek için kilo vermeye çalışıyorum inşallah bakalım nasıp .Yok canım ama güzel birşey annelik hayırlıca sen ver kilonu rabbim sana da nasipteydin kilo ister istemez azaltıyormuş döllenmeyi
Senğm bebiş ne kadarlıkDaha kolay gidiyor bence bende emziriyoru.
Arkadaşım 87 kilo idi 68-70 arası olunca hamile kaldım darısı sana inş canım sen azimle devam et olur inş hayırlıcaAyyy canım benim ağzından bal damlıyor inşallah bende korkumdan hemde hamile kalabilmek için kilo vermeye çalışıyorum inşallah bakalım nasıp .
Güzel menü olmuş canımSabah
Kk
Öğlen
Bir koca domates
Bir koca kase yoğurt
2 yk yemek
Aksam
Bir kase çorba
3yk et
Böl salata
Hiç ekmek yok bol su içtim 3.5 litre
Ah o eşler yok mu zaten benim eşimde yemek konusunda çok iştahlı durup durup bir şey ister şimdi diyet yapiyorum diye evde pasta hamur işi yapılmıyor isyanda artık onun da biraz göbeği var aslında ama inatla devam ediyor yemeye benim vücutta kilo almaya çok müsait evlendikten sonra baska ile tasindim o yüzden hareketsiz bir ev hayatı ve ardından 86 kilo oldum şoka girdim bu ne diye bakalım inşallah gidiyor tiroit ve insülin direncine karşı bi savaşım sürüyorBen 68 ile evlendim ama çok iyi idim o zaman eşim yemeğe çok düşkün hemen kilo aldım bende onunla onu vereyim derken hamile olduğumu öğrendim 76 idim dr tartısında En son da 97 idim toplam 21 kilo almış oldum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?