- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Günaydın balıö hayırdır? ?kizlar gunaydin
hastanedeyim onun icin diyete pek uyamadim
kahvaltim
1 kutu peynir
simit
1 ayran
hayir mi bilmiyom bekliyim halaGünaydın balıö hayırdır? ?
Internette kendine uygun birçok video bulabilirsin hem yanlız yapıyor gibi olmazsinKesinlikle katılıyorum zaten vücudun yakıyordur insan kendi vücudu tanıyıp ona göre beslenip davranınca sıkıntı çekmiyor işte mesela benim vücudum hareketsiz bir hayatı kaldırmıyor sağlığım etkileniyor direnci düşüyor o yüzden aktif ve sporlu bir yaşam seçmek zorundayim ama yaşadığım yerde spor salonu bulamadım kendimce çabalıyorum
Anlamadım. ..bebek mi??hayir mi bilmiyom bekliyim hala
bi et parcas diyem sadece :/
Günaydın. .. burdasın dimi artıkKizlar herkese gunaydin
Cok istiyorum ama ozel sebeplerden dolayi cok stresliyim canim.kendimi yemege vurdum.menu yazmaya utaniyorumGünaydın. .. burdasın dimi artık
Utanacağın şeyler yemeCok istiyorum ama ozel sebeplerden dolayi cok stresliyim canim.kendimi yemege vurdum.menu yazmaya utaniyorum
Katılıyorum tamamennnGünaydın hanımlar
Gine sporla başlamayı düşünüyorum spor yapma düşüncesi bile beni mutlu ediyor
Eki Görüntüle 2040676 Eki Görüntüle 2040677 ve arkadaşlar öncelikle kendime söylüyorum bayram bitti yedik yemedik geçti geriye bakıp üzülmenin modumuzu düşürmenin faydası yok gün bu gunEki Görüntüle 2040679
Yapma canımmmmCok istiyorum ama ozel sebeplerden dolayi cok stresliyim canim.kendimi yemege vurdum.menu yazmaya utaniyorum
Spor yapmadım dışarıdaydım geç geldim canım.
detoks yapcam ben perşembe yarın da azcık yicem
kız aynı ben de vücut sistemimi mahfettim ya 6-7 günde ufff
Allah korusun gülbem ya
Asla istemiyorum yemiycemmmmm
kız anlamadım ben de.. eskiden de böyleydim ben hunharca yerdim. bir kaç gün yiyince vücut o günlerini hatırladı galiba
spor?????
çubukla kahvaltı mı olurmuş(eskiden benim de favorimdi bayılırım)
Böbreklerini yoracaksın canımya 3 lt bende kafii değil mii3.5 lt su içmişim bugün kızlar..
Akşam da spora gidicem daha..
Herhalde 5 lt su içicem bugün. Akşam da kiraz sapı çayı içerim ödem varsa gitsin artıların hepsi inşallah ödemdir kilo değildir
yok kiz ne bebegiAnlamadım. ..bebek mi??
dün çok susdadım anlamadım ben de.Spor yapmadım dışarıdaydım geç geldim canım.
Bu akşamda dışarıda olma ihtimalim war
Ondan sonra rahatım. Bu hafta böyle oldu...
Böbreklerini yoracaksın canımya 3 lt bende kafii değil mii
Aynen kuzumm zararlı fazlası böbreklere..dün çok susdadım anlamadım ben de.
Fazlası zararmış çünkü biliyorum
Benim midem kaynıyor ve bulantı yapıyor, sıcak bir çorbaya ihtiyacım varrr iyi değilimçok acıktımmmm hadi hemen 12 olsun saat
Günaydın herkeseInternette kendine uygun birçok video bulabilirsin hem yanlız yapıyor gibi olmazsin
Aaaaaa hayrolsun neden ki.Aynen kuzumm zararlı fazlası böbreklere..
Benim midem kaynıyor ve bulantı yapıyor, sıcak bir çorbaya ihtiyacım varrr iyi değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?