Evdeyken ben de çok geç uyanırımGünaydın herkese
Ben de tam olarak onu yapiyorum leslie zumba o şekilde ama ah şu geç uyanmalarim olmasa bide millet öğle yemeği yiyecek ben daha kahvaltı yapmadım ya utanıyorum
BilmiyorumAaaaaa hayrolsun neden ki.
Senin yemekhane vardı çoba vardır iç hemen
Üzüldüm şimdi ne bozdu mideni acaba
Öyle tabi ama canım uykunun kilo yaptığı insanlardan olmak kötü işteEvdeyken ben de çok geç uyanırım
2 öğün yaparım ilk öğünüm öğlen ikincsi de akşam.
npalım uykuyu seviyoruz biz de:)
Miucumm canım spor yapamadım hiç bide tatlılar börekler derken 55 olmuşum@inciakis inciiiiiiiii nasılsın kuzumanam nasıl özlemişim
Korhilalp nasılsın bayramda da dikkat etmişsindir sen şimdi
@5816bursa bursacım nasılsın nerelerdesin canjmmmmm
Süpersin zümrem.iyi çevirmişsin hatunuAz önce komşum gördü beni sen hala diyet mi yaoiyorsun cok zayifladin yapma artik dedi. Bende adtik yapmiyorum midem.kuculdu yiyemiyorum dedim@MiuLego
Yapalım ben sabah kahvaltı yaptım akşama onu yicem nasıldı o@tuzsuz_ruh detoks yapıyoz dimi??
Değil yedirmeyi çok seviyor yada en zayıf kendisi olsun istiyor galiba :)Kendi şişko mu tuzum ?
aAhahahaha aynen öyle yaaAfiyet olsun canım hain domdom komşu olmasa efsane menüymüş ama yine de güzel bence öğlen yemişsin eridi gitti o
Sağol canimBörek olmayınca süper meni toparlarsın canım
Teşekkür ederim kuzumDüzensiz olmuş ama sonucları harika olacak hissediyorum
Benim canım da bayram çikolatası istiyor ama kendimi cumaya saklıyorum sen de sakla
Afiyet olsun fıstık
Yemeğin vitamin dolu menun de harika afiyet olsun
Işte bu menü gulbe menusudur afiyet olsun kuzum
Amiinn kuzum aminnnSüpersin zümrem.iyi çevirmişsin hatunufit zümrem benim.hadi bakalım bir eğitim öğrt yılına daha seminerlerle başladık.hayırlı olsun bize ve çocuklara
ben de ben deMiucumm canım spor yapamadım hiç bide tatlılar börekler derken 55 olmuşumbir haftadır da tartılmadım.hafif göbeğim çıktı sanki
2. seçenek kesinDeğil yedirmeyi çok seviyor yada en zayıf kendisi olsun istiyor galiba :)
kız sen ne güzel beslenir oldun yaaaaŞu ana kadar kacamaksiz devam ediyorum
Ahahaha yok kız herkese öyle birtek bana değil misafiri çok sever yedirmek ister sağolsun ama fazlaca ısrar ediyor bu arada böreği yanında şam tatlısı vardı onu yemedimben de ben de
2. seçenek kesin
akşamı hafif tut canım karbon yemişsin sabahtan çünkü. Akşam sakın karbonhidrat yeme emi. Sen işini bilirsin gerçi beslenmen bana 10 basarGeldim incire gittik yine sabah 6 kalkış
7.30 gibi
Çeyrek simit
11 gibi
Bir parça ekmek
Zeytin
Kesik
Domates
Şekersiz çay
Öğlen bişey yemicem 1 litre su içtim. Sabahtir
ayyy şam tatlısı ne ola ki..Ahahaha yok kız herkese öyle birtek bana değil misafiri çok sever yedirmek ister sağolsun ama fazlaca ısrar ediyor bu arada böreği yanında şam tatlısı vardı onu yemedim
Yok akşama şu ayran detoksunu yapabilirsem yapicam yapamazsam dünkü sebze yemeğinden var daha yarım tabak yerimakşamı hafif tut canım karbon yemişsin sabahtan çünkü. Akşam sakın karbonhidrat yeme emi. Sen işini bilirsin gerçi beslenmen bana 10 basar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?