Sensin ŞİŞKO

Günaydın herkese
Ben de tam olarak onu yapiyorum leslie zumba o şekilde ama ah şu geç uyanmalarim olmasa bide millet öğle yemeği yiyecek ben daha kahvaltı yapmadım ya utanıyorum
Evdeyken ben de çok geç uyanırım
2 öğün yaparım ilk öğünüm öğlen ikincsi de akşam.
npalım uykuyu seviyoruz biz de:)

@inciakis inciiiiiiiii nasılsın kuzum anam nasıl özlemişim

Korhilalp nasılsın bayramda da dikkat etmişsindir sen şimdi

@5816bursa bursacım nasılsın nerelerdesin canjmmmmm
Miucumm canım spor yapamadım hiç bide tatlılar börekler derken 55 olmuşum bir haftadır da tartılmadım.hafif göbeğim çıktı sanki

Az önce komşum gördü beni sen hala diyet mi yaoiyorsun cok zayifladin yapma artik dedi. Bende adtik yapmiyorum midem.kuculdu yiyemiyorum dedim @MiuLego
Süpersin zümrem.iyi çevirmişsin hatunu fit zümrem benim.hadi bakalım bir eğitim öğrt yılına daha seminerlerle başladık.hayırlı olsun bize ve çocuklara

Börek olmayınca süper meni toparlarsın canım
Sağol canim
Teşekkür ederim kuzum

Süpersin zümrem.iyi çevirmişsin hatunu fit zümrem benim.hadi bakalım bir eğitim öğrt yılına daha seminerlerle başladık.hayırlı olsun bize ve çocuklara
Amiinn kuzum aminnn kızım 1.sinif olacak çok stresliyim okulum uzak malum kizim merk3zde olacak inşallah bir hale yola koyabiliriz sende değişiklik var mı kuzum

Geldim incire gittik yine sabah 6 kalkış
7.30 gibi
Çeyrek simit

11 gibi
Bir parça ekmek
Zeytin
Kesik
Domates
Şekersiz çay

Öğlen bişey yemicem 1 litre su içtim. Sabahtir
akşamı hafif tut canım karbon yemişsin sabahtan çünkü. Akşam sakın karbonhidrat yeme emi. Sen işini bilirsin gerçi beslenmen bana 10 basar

Ahahaha yok kız herkese öyle birtek bana değil misafiri çok sever yedirmek ister sağolsun ama fazlaca ısrar ediyor bu arada böreği yanında şam tatlısı vardı onu yemedim
ayyy şam tatlısı ne ola ki..

dün bizim yemekhnede de şöbiyet vardı. Yanında geçip gidiverdim

akşamı hafif tut canım karbon yemişsin sabahtan çünkü. Akşam sakın karbonhidrat yeme emi. Sen işini bilirsin gerçi beslenmen bana 10 basar
Yok akşama şu ayran detoksunu yapabilirsem yapicam yapamazsam dünkü sebze yemeğinden var daha yarım tabak yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…