- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Ahahaha dönüp bakmıyorum artık bende gerçi ben tatlıyı sevmem arada bir kriz tutar 3 baklava falan yerim ama minik o da yoksa hiç aklıma gelmezayyy şam tatlısı ne ola ki..
dün bizim yemekhnede de şöbiyet vardı. Yanında geçip gidiverdim
Bence sebze yemeği ye hafif olur.Yok akşama şu ayran detoksunu yapabilirsem yapicam yapamazsam dünkü sebze yemeğinden var daha yarım tabak yerim
maşallah de nazar değdirceksin kendineAhahaha dönüp bakmıyorum artık bende gerçi ben tatlıyı sevmem arada bir kriz tutar 3 baklava falan yerim ama minik o da yoksa hiç aklıma gelmez
Bencede sabahtan uyamadim ona zaten birde bağırsak problemim var ilk başladığımda ne güzel sorun yoktu bayramda vücut sapitinca bu sefer o çıktı birde odem var bende şişti elim ayagimBence sebze yemeği ye hafif olur.
ayran detoksunun kahvaltısı falan farklı.. Ayran aşı tuzsuz olacak gün boyu yeşil çay bol su içilecek gibi... Bunları yarın yaparsın tam ki güzel sonuç alırsın ertesi gün de cumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Yok kız ben tuzlucuyum adım üstünde tuzsuz ahahahah tatlı pek sevmem ama kıymalı börek pişi patatesli kek göstermesin ler bana gözleme falan dayanamam parcalarimmaşallah de nazar değdirceksin kendine
ben de seniiYok kız ben tuzlucuyum adım üstünde tuzsuz ahahahah tatlı pek sevmem ama kıymalı börek pişi patatesli kek göstermesin ler bana gözleme falan dayanamam parcalarim
Ayy fıstık okullu mu oluyır hadi bakalım Allah zihin açıklığı versinAmiinn kuzum aminnnkızım 1.sinif olacak çok stresliyim okulum uzak malum kizim merk3zde olacak inşallah bir hale yola koyabiliriz sende değişiklik var mı kuzum
Ahahahah yok be artık bıraktım onlarida yemiyorumben de senii
evet ya 1 yıl da çalışsak 1 ay bırakınca hemen eskiye dönüyor nankör kaslar fırsatçı yağlar@MiuLego kaptancım mutlaka spor yapmamız lazım biraz salınca geri geliyo kilocuklar.nankör şeyler ya canımız çıktı verene kadar..biraz yiyoruz hemen pırtlıyo göbüş
Olsun çakma detoks da işe yarıyor sende :)Kızlar detoksum güzel gidiyor. . Ama daha detoks çorbası bile içmedim.. çakma detoks olacak yine galiba.. 2 haşlanmış yumurtalı klasik kahvaltımı yaptım. . Kahvemi içtim.. bakalım birazdan kalkıp çorbamı yapıcam inş..
Aman zayıflayalım da.. cumaya artı olmasın daa.. varsın çakma olsun dimi :))Olsun çakma detoks da işe yarıyor sende :)
benim artı olacağı kesin ama ne kadar az artı olursa o kadar iyi..Aman zayıflayalım da.. cumaya artı olmasın daa.. varsın çakma olsun dimi :))
Senin maşallahın var :)benim artı olacağı kesin ama ne kadar az artı olursa o kadar iyi..
Valla keşke şöyle 10 gündür cozutmadim diyecegim vakitler gelsekız sen ne güzel beslenir oldun yaaaa
Benimde ama korkuyorum ne kadar az çıkarsa o kadar iyibenim artı olacağı kesin ama ne kadar az artı olursa o kadar iyi..
Kaldı 7Valla keşke şöyle 10 gündür cozutmadim diyecegim vakitler gelseama uc gundur hic cozutmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?