Sensin ŞİŞKO

ayyy şam tatlısı ne ola ki..

dün bizim yemekhnede de şöbiyet vardı. Yanında geçip gidiverdim
Ahahaha dönüp bakmıyorum artık bende gerçi ben tatlıyı sevmem arada bir kriz tutar 3 baklava falan yerim ama minik o da yoksa hiç aklıma gelmez

Yok akşama şu ayran detoksunu yapabilirsem yapicam yapamazsam dünkü sebze yemeğinden var daha yarım tabak yerim
Bence sebze yemeği ye hafif olur.
ayran detoksunun kahvaltısı falan farklı.. Ayran aşı tuzsuz olacak gün boyu yeşil çay bol su içilecek gibi... Bunları yarın yaparsın tam ki güzel sonuç alırsın ertesi gün de cumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bencede sabahtan uyamadim ona zaten birde bağırsak problemim var ilk başladığımda ne güzel sorun yoktu bayramda vücut sapitinca bu sefer o çıktı birde odem var bende şişti elim ayagim

Amiinn kuzum aminnn kızım 1.sinif olacak çok stresliyim okulum uzak malum kizim merk3zde olacak inşallah bir hale yola koyabiliriz sende değişiklik var mı kuzum
Ayy fıstık okullu mu oluyır hadi bakalım Allah zihin açıklığı versin stres yapma hiç güzellik başarır ben eminim.bnde değişiklik yok tatlım

@MiuLego kaptancım mutlaka spor yapmamız lazım biraz salınca geri geliyo kilocuklar.nankör şeyler ya canımız çıktı verene kadar..biraz yiyoruz hemen pırtlıyo göbüş
evet ya 1 yıl da çalışsak 1 ay bırakınca hemen eskiye dönüyor nankör kaslar fırsatçı yağlar
spor yapıcaz şart kuzum ben başladım dün spora yine sen de başla bugün hemen

Olsun çakma detoks da işe yarıyor sende :)

Korhilalp zümrem s3n beni anlarsin b3nim kizim kasim dogumlu yani 70 aylik. Sinifinda maalesef bir yil önce kasim aralikta doğupta rapor almış çocuklar var. Yani kızımdan 1 yaş büyük veya aynı yılın ocak şubat dogumluları da kızımdan 10-11 ay büyük oluyorlar birtek endişem bu konu canim. çok kararsiz kaldık verip vermemekte en sonunda vermeye karar verdik hayırlısı olsun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…