• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Kesinlikle HAYIR
O kadar iyibir sistem kurmussunku kilo vermek için o kadar ideal ben sporumu yeme icmemide bildiririm şimdi katın valide evinde dikkat ediyorum bide evime geçince gör tatlim
Ama grup bu kurallar belli uymak şart yoksa fri takılan kendi bilir
Konus kiz esra kim tutar seni heyt be :rapci:

kızlar bir şey sorucam..

Acaba bu spor puanları cuma tartısı pazartesi kilo kontrol falan kaldırsak mı? herkes free mi takılsa? cuma günü de isteyenler sadece kilo paylaşımı yapsa? menü verme işi de tamamen keyfi olsa kişinin kendi sorumluluğunda? herkes kendini takip ederek devam etse mi?

Tam mantığı anlaşılamadı sanki buranın.. Böyle serbest takılsa herkes daha mı iyi olacak ne diyorsunuz?
Canım ya ben burda yeniyim ama bencede kontrollü olsun free olursa ben savsaklarim ya ne güzel düzeni var kız gel etme eyleme acı bize :110::KK17:

Herkese hayırlı akşamlar
Sabah
Peynirli yumurta azıcık kızartma :oops:zeytin domates salatalık
Akşam
Bir tabak bamya 2 biber turşusu
2 lt ye yakın su
80 dk yürüyüş yaptım canlar bende detone yapacağım çok tuzlu yiyorum ama bilmeyerek yani yemeklere farketmeden çok tuz atıyorum kocam isyanda :skandal:

@MiuLego uleyn ne freesi biz niye geldik buraya tatildeyim ben yarın dönüyorum Cuma'dan itibaren daha sık girerim inş yok öyle yağma kuzum birlikte burdayız kız bağır çağır ya grup senin senin ilgiye mi
İhtiyacın var kuzum ya öpelim güzelleşelim :KK60:

Sabah 10:30
Yarım elma
Menemen
5 zeytin bir parça peynir
3 ceviz 1 bardak süt
2 avuç çekirdek

Ara 15:30
Yarım elma 2 yaş incir wc ye çıkamıyorum :( ondan yedim

Akşam 18:00
Yarım kepçe balık çorba
Izgara levrek
2 elma dilim patates kızartması
1 küp şeker büyüklüğünde tahin helvası

Su 2.5 lt
Spor 3 mil leslie

Yarım elma
Menemen
3 ceviz 1 bardak süt
2 avuç çekirdek

Yarım elma 2 yaş incir wc ye çıkamıyorum :KK43: ondan yedim

Yarım kepçe balık çorba
Izgara levrek

Su 2.5 lt
Spor 3 mil leslie
Valla süper menü gülbe.. açık büfeye göre ;)

Yarım elma
Menemen
3 ceviz 1 bardak süt
2 avuç çekirdek

Yarım elma 2 yaş incir wc ye çıkamıyorum :KK43: ondan yedim

Yarım kepçe balık çorba
Izgara levrek

Su 2.5 lt
Spor 3 mil leslie
Spor olarak yüzsene balım ;)

@MiuLego uleyn ne freesi biz niye geldik buraya tatildeyim ben yarın dönüyorum Cuma'dan itibaren daha sık girerim inş yok öyle yağma kuzum birlikte burdayız kız bağır çağır ya grup senin senin ilgiye mi
İhtiyacın var kuzum ya öpelim güzelleşelim :KK60:
Gulbeyi bile yoldan çıkardı :KK45:
Ilk tanıdığımda nasıl da hanım hatun biriydi oysa :KK70: @MiuLego sende şeytan tuyu var kiz :KK8:

Spor olarak yüzsene balım :KK66:
Pazartesi gününe kadar her gün yüzdüm 1.5 saat ama sonra üşüttüm Deniz soğuk ya çıkınca iyi oluyordum ama üşüttüm ya havuz da yasak ben bizimkileri izliyorum termal falan geziyorlar
Açık büfe de sıkıyor ya bir yerden sonra bana 3 gün yetiyor sonra normal şeyler yetiyor kuzum ;)

Back
X