Sensin ŞİŞKO

Hayırlı akşamlar
Sabah peynirli 2 yumurta
Zeytin salatalık domates
4 adet bisküvi biraz çekirdek
Kahve ve çay
1 .5 tabak yüzük çorbası az çekirdek daha
Spor yok su 1 lt ya var ya yok bugün tartildim moraller sıfır sıfır sıfır:kızgın::işsiz::KK17:
Canim biraz düzensiz olmuş sanki..

KACAMAAAAAK
EVEEEET
kaçamaklar aslında masum gözüksede çok tehlikeli
Küçük bir kaçamak yapıyoruz telefi etmek için öğün atlıyoruz veeee vücudumuzun ihtiyacı olan yumurtayi sebzeyi eti yetmiyoruz
SONRA SAĞLIKSIZ ZAYIFLIYORUZ KASLANAMIYORUZ BELKI RAKAM DÜŞÜYOR AMA ASIL ISTEDIGIMIZ BU DEĞIL
veee grup içinde kaçamak oldukça bir cikolatadan bir pocadan 2 çatal makarnadan birşey olmadı BAK ARKADAŞ YEDIGI HALDE YINE EKSİDE
Diye bilincimize yerleşiyor
Bir
Iki

Motive bozuluyor gruplar dağılıyor
Kaçamak bizi etkiliyor evet ama bizden daha önemlisi grubumuzdaki arkadaslarimizi daha çok etkiliyor
Tam destek süper dosluk kilo vermek imkansız değil kendimize iyi bakalım
ONCELIKLE BU YAZDIKLARIMI KENDIME SÖYLÜYORUM KENDIM DIKKAT ETMEK IÇIN OKURSANIZDA SEVINIRIM
ŞIMDI BUNUN UZERINE BI SU ICILIR
Eki Görüntüle 2041893
Çikolata :KK42:

Canim biraz düzensiz olmuş sanki..
Ayy düzensizlik ne kelime bildiğin sıkıntılı menü canım ya tadim tuzum kaçtı ne güzel bayramdan önce düzene sokmuştum bir gittim geldim girdi herşey birbirine o kadar çok uyuyorum ki yediğim herşey kilo oluyor şu an bana help me :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK34:

Ayy düzensizlik ne kelime bildiğin sıkıntılı menü canım ya tadim tuzum kaçtı ne güzel bayramdan önce düzene sokmuştum bir gittim geldim girdi herşey birbirine o kadar çok uyuyorum ki yediğim herşey kilo oluyor şu an bana help me :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK34:
Hemen kalk 1 mil leslie yap. . Mekik çek.. su iç...

Screenshot_20170904-013148.webp
:KK200::KK51::sopa:

Detoks çorbası tarif alabilir miyim
Vereyim canım 4 kaşık haşlanmış nohut 4 kaşık haşlanmış bulgur 4 kaşık haşlanmış yeşil mercimek 2 salatalık 1 litreçorbadankatılıp istenirse baharat eklenecek sabah tuzsuz bir klasik kahvaltı sonrasında 2 saatte bir bu çorbadan içilecek başka hiç birşey yenmeyecek kahve asitli içecekler ve tuz yasak 2 gün yapılacak bol su icilecek

Detoksu bırak diyete uygun değil bide bayram donusuya zaten fazla yeme haklarımızı kullandik
Ay benim komşu var bu akşam ondan galip ayrıldım çiğdem yedirecekmis bana birde yeeeeew yeeeeew yeeeeew diye ısrar etti yemedim

Ay benim komşu var bu akşam ondan galip ayrıldım çiğdem yedirecekmis bana birde yeeeeew yeeeeew yeeeeew diye ısrar etti yemedim
Her türlü tebriği HAKEDIYORSUN aferin sana hedefine bir adım daha yaklaştın bayram geçti gerilemeyelim ins. Vicdan azabı yerine MUTLULUK PAHA BICILEMEZ

Vereyim canım 4 kaşık haşlanmış nohut 4 kaşık haşlanmış bulgur 4 kaşık haşlanmış yeşil mercimek 2 salatalık 1 litreçorbadankatılıp istenirse baharat eklenecek sabah tuzsuz bir klasik kahvaltı sonrasında 2 saatte bir bu çorbadan içilecek başka hiç birşey yenmeyecek kahve asitli içecekler ve tuz yasak 2 gün yapılacak bol su icilecek
Teşekkürler

Back
X