Öpsene beni
gün içinde attıgım adımları sayıyorumKız ne diyosun öyle midir menğ verecek birazdan
@hippotalamus
Kaçamak hakkı yoktu yarım dilim kek de nerden çıktı??? Neyse ki sabah ve yarım dilimcik. Menün güzel canım afiyt olsun.
2000 adım gün içinde attığın adımları mı sayıyorsun yoksa spor için çıkıp tempolu yürüyüş mü?
Çoook güzel gülbecim afiyet olsun sporunu listeye eklemeyi unutma kuzum
1 tabak yemek de ne yemeği?
Sebze falansa harikka menü.. spor da harika
Canım ödem tutmuştur.. olabilir.. çok tuzlu mu tüketiyorsun? Dün karbonhidrat mı yemiştin? Regl yakın mı?
Latte kız bol sütlü kahve
Vay vaaaay süt muz detoksu tamamdır sonucu çooook merak ediyorum
Hayır kuzum spora özel vakit de ayır o zaman.gün içinde attıgım adımları sayıyorum
tamam inşallahHayır kuzum spora özel vakit de ayır o zaman.
tamam inşallah
Bayramdan beri yemeklerin tuzunu fazla kaçırmıştm canım bilerek olmadı ama aceleden oluyordu adete 8 gün kaldı bisküvi yemistim dün canım neyse artık dukan bira yapacağım yarın temizleyecegim vücudu inşallahKız ne diyosun öyle midir menğ verecek birazdan
@hippotalamus
Kaçamak hakkı yoktu yarım dilim kek de nerden çıktı??? Neyse ki sabah ve yarım dilimcik. Menün güzel canım afiyt olsun.
2000 adım gün içinde attığın adımları mı sayıyorsun yoksa spor için çıkıp tempolu yürüyüş mü?
Çoook güzel gülbecim afiyet olsun sporunu listeye eklemeyi unutma kuzum
1 tabak yemek de ne yemeği?
Sebze falansa harikka menü.. spor da harika
Canım ödem tutmuştur.. olabilir.. çok tuzlu mu tüketiyorsun? Dün karbonhidrat mı yemiştin? Regl yakın mı?
Latte kız bol sütlü kahve
Vay vaaaay süt muz detoksu tamamdır sonucu çooook merak ediyorum
Harikasın kuzum sabaha kilonu söylüyorum hazır mısın 64.2Kızlar tartıldım eve şimdi geldim sabahla aynı kilodayıö ve bugün spor yapmadım..
allahım sanırım sabaha eksideyim..
Ben her cuma cozuturdum tartı günü nasılsa diye. İlk defa cozutmadım ve çok mutluyum huzurluyum..
Yaşasınnnnn
Sabah o simitleri yesem yarın artıdaydım kesin iyi ki yemedim be
İşte hepsi etkilemiştir canım o yüzden kafayı takma gidecekler hemencecik. Bende de regl şişkinliği var ama pat pat gidecek birkaç güne. Yaparız bizBayramdan beri yemeklerin tuzunu fazla kaçırmıştm canım bilerek olmadı ama aceleden oluyordu adete 8 gün kaldı bisküvi yemistim dün canım neyse artık dukan bira yapacağım yarın temizleyecegim vücudu inşallah
Oha ohaaaa aağzın semizotu yesinHarikasın kuzum sabaha kilonu söylüyorum hazır mısın 64.2
Besleyiciliği çok az bir menü ama çok mu değil az..Sabah 10.30
Peynir zeytin salatalık domates çay
Öğlen 15.30
Peynir zeytin yarım simit çay
Akşam
Bir buçuk kase tavuklu terbiyeli çorba 3 kaşık yoğurt
Şu ana kadar 2 lt su
80 dk yürüyüş belki sonra bi kaç bölgesel hareket yaparım eklerim öyle bi durumda
Ayyy canım haklısın yapacağız inanıyorumİşte hepsi etkilemiştir canım o yüzden kafayı takma gidecekler hemencecik. Bende de regl şişkinliği var ama pat pat gidecek birkaç güne. Yaparız biz
Evet canım pazara gittik bi arkadaşa gidince hemen kahvaltilik hazırladık zorla simit yedirdi yarimla yirttim yarın tam gaz geliyorum korkun kilolar benden bu kış girmeden 65 ı göreceğim kararliyimBesleyiciliği çok az bir menü ama çok mu değil az..
Öğlen dışarıda falan mıydın bahar?
Salata ne güzel giderdi öğlen menüsüne o zaman efsane menü olurdu..
spor güzel listeye eklemeyi unutma
Aç karnına tiroid ilacı kullanıyorum canım öyle şeyler içmem sakınca yaratabilir o yüzden sadece 2 bardak şu içiyorum aç karnina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?