Sensin ŞİŞKO

gün içinde attıgım adımları sayıyorum

Kızlar tartıldım eve şimdi geldim sabahla aynı kilodayıö ve bugün spor yapmadım..
allahım sanırım sabaha eksideyim..
Ben her cuma cozuturdum tartı günü nasılsa diye. İlk defa cozutmadım ve çok mutluyum huzurluyum..
Yaşasınnnnn
Sabah o simitleri yesem yarın artıdaydım kesin iyi ki yemedim be

Bayramdan beri yemeklerin tuzunu fazla kaçırmıştm canım bilerek olmadı ama aceleden oluyordu adete 8 gün kaldı bisküvi yemistim dün canım neyse artık dukan bira yapacağım yarın temizleyecegim vücudu inşallah

Harikasın kuzum sabaha kilonu söylüyorum hazır mısın 64.2

İşte hepsi etkilemiştir canım o yüzden kafayı takma gidecekler hemencecik. Bende de regl şişkinliği var ama pat pat gidecek birkaç güne. Yaparız biz

Hee bir de kızlar bundan sonra yeni gelen kimseyi listeye almıyorum!

2 hafta deneme süresi var. O süre boyunca çok düzenliyse azimli ve çok altifse gruba arkadaşlarına faydalıysa yani menüleri yorumluyorsa önerilerde bulunuyorsa ancak öyle alıyorum.

Bilin istedim

Besleyiciliği çok az bir menü ama çok mu değil az..
Öğlen dışarıda falan mıydın bahar?
Salata ne güzel giderdi öğlen menüsüne o zaman efsane menü olurdu..
spor güzel listeye eklemeyi unutma

Besleyiciliği çok az bir menü ama çok mu değil az..
Öğlen dışarıda falan mıydın bahar?
Salata ne güzel giderdi öğlen menüsüne o zaman efsane menü olurdu..
spor güzel listeye eklemeyi unutma
Evet canım pazara gittik bi arkadaşa gidince hemen kahvaltilik hazırladık zorla simit yedirdi yarimla yirttim yarın tam gaz geliyorum korkun kilolar benden bu kış girmeden 65 ı göreceğim kararliyim

Aç karnına tiroid ilacı kullanıyorum canım öyle şeyler içmem sakınca yaratabilir o yüzden sadece 2 bardak şu içiyorum aç karnina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…