Sensin ŞİŞKO

Kizlar ufaklik uyandi gitmeden menümü birakip gideyim.. @MiuLego

Sabah 2 buyuk bardak su, ardindan 1 fincan sekersiz turk kahvesi. Ardindan bir büyük bardak su, ardindan bir fincan yesil çay
Bugün öğlen esim kahvaltiya geldi onu bekledim oglene kadar, karatay kahvalti yaptik tereyagda yumurta ile..

Akşam 19 30 da ilk defa bu kadar gec kaldi aksam yemeğim cunku et sote ve esim yapti isten gelip.. yaninda salata.

Toplam su 3 lt fazlasida var

Spor bol bol ziplama ve zumba muhtemelen bir saati gecmis olabilir hatta iki saat evin icinde kovalamaca da oynadim cocuklarla

Afiyet olsun cnm.. tam Karatay menüsü. .

Menü vereyim kızlar...
Kahvaltı 11 de. .
Patatesli yumurta (patateslerinden almamaya çalıştım.. eltimdeydim)
3 kaşık çökelek salatası
Şekersiz çay
Kk peynir
1 çatal ev uapımı çilek reçeli
1 lokma ekmek

Ara
Türk Kahvesi
1 badem

16da..
1 pasta tabağı büyüklüğünde
Biberli ekmek (lahmacun gibi bişey..kıyma yerine biber var)

19.30da..
1 bardak süt
Tarçınlı muz

Spor yapıcam inş.. ama çok işim var.. yaylayı kapatıcaZ..

Not: çikolata yok!!! Miucan ile aramı zor düzelttim..

hippotalamus nerde acaba . çikolata mı yiyor yoksa
aşkolsun graliçem... nettin?? Yemedim tabisi

Puhahahahh yiyeme o çikolata.. ağzı yerdi belki ama yüreği yemez çikolata yemeyi
Yok miucanım üzer miyim seni.. bide bi daha o kadar azar işitemem pis kötü bi çikolata için :))
Benim menü sade :)
Sabah muz 1 bardak süt

Ogle bitki çayı muz

Ara muz 1 bardak süt

Akşam 21.00: 1 bardak muz süt

Aralarda kahve 1 hurma yedim
2.5 litre su
gelsin eksiler kuzumaa...

tevafuk55 tatlı isteğim Yök canım ama wc problemim var dr ile yazıştım meyve ye aç karna deyince yedim bunları ama. Fos işe yaramadı yahu

@MiuLego enerji kaynağım menülerimin daha düzeltmen Laz'ım 1 hafta sonra kızımın Doğum günü var onun gününde azıcık pastasından yemem için

Hatay'ın biberli ekmeği çok güzeldir afiyet olsun kuzum

Afiyet olsun güzel bir menü olmuş canım

Evet canım pazara gittik bi arkadaşa gidince hemen kahvaltilik hazırladık zorla simit yedirdi yarimla yirttim yarın tam gaz geliyorum korkun kilolar benden bu kış girmeden 65 ı göreceğim kararliyim
İşte duymak istediğim cümleler
Aç karnına tiroid ilacı kullanıyorum canım öyle şeyler içmem sakınca yaratabilir o yüzden sadece 2 bardak şu içiyorum aç karnina
Ay aman diyim ben bilmiyorum tabi haklısın
Offf müthiş menü sporunu da ekle
Çoook güzel hippoşum
aşkolsun graliçem... nettin?? Yemedim tabisi

Yok miucanım üzer miyim seni.. bide bi daha o kadar azar işitemem pis kötü bi çikolata için :))
gelsin eksiler kuzumaa...
Seni yerim ben
Evine daha yeni geldin yarın çok daha güzel olacak eminim

Kızlar ben yarın sabah karatay kahvaltı. Öğle ya da akşam yeşil mercimek yicem yoğurtlu salata gibi ya da yemeği diğer öğünde de yoğurt meyve yicem. Akşam da spor var.. böyle planladım günü..
Ben yarın ne yiyeceğimi bilmiyorum ama sağlıklı iki öğünlü ara öğünlü bir gün düşünüyorum inşallah

İyi geceler ben geldim bu arada miu detoks yarım kaldı akşam içemedim sadece misafir geldi onu çıkaramadım yanlarına

Sabah benim klasik kahvaltı yumurta domates 1 parça peynir salatalık falan şekersiz çay

Öğlen 1 kase detoks çorbası

Aksam
Yarım kase mercimek
İki kaşık barbunya
Salata
İki tanede balık hamsi

Valla bugün suyu 3 litre yaptım sanırsam
1 saatte yürüyüş ekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…