- 25 Temmuz 2017
- 626
- 1.246
- 28
- 37
Bende de var ondan 4,5 yıldırUyumayan çocuk yapmışlar cidden uyumuyor ya
Ben de onu yicektim ablam bitirdi akşamBende kabak yemeği düşünüyorum :)
Oo detoks bozılsa da çok güzel menü bravo spor da var daha nolsun kiiİyi geceler ben geldim bu arada miu detoks yarım kaldı akşam içemedim sadece misafir geldi onu çıkaramadım yanlarına
Sabah benim klasik kahvaltı yumurta domates 1 parça peynir salatalık falan şekersiz çay
Öğlen 1 kase detoks çorbası
Aksam
Yarım kase mercimek
İki kaşık barbunya
Salata
İki tanede balık hamsi
Valla bugün suyu 3 litre yaptım sanırsam
1 saatte yürüyüş ekledim
Hayır nasıl yorumlayalım..@MiuLego ben menumu her yedigimde yazsam olmaz mi unutym ne yedigimi
kafam gidik :/
Onunki arada kaynadi aslında kız eklemedi sonrasindaBen de onu yicektim ablam bitirdi akşam
Oo detoks bozılsa da çok güzel menü bravo spor da var daha nolsun kii
KızUykulu limon o seninki spor değil. Spor yapmak için zaman ayırıp spor yapınca spor sayılıyor
Hee tamamOnunki arada kaynadi aslında kız eklemedi sonrasinda
Zaten ayran çok ağır geldi bana bidaha bu detoksu yapamam baş dönmesinden öldüm yaaaBen de onu yicektim ablam bitirdi akşam
Oo detoks bozılsa da çok güzel menü bravo spor da var daha nolsun kii
KızUykulu limon o seninki spor değil. Spor yapmak için zaman ayırıp spor yapınca spor sayılıyor
Hoşgeldin cnm.. 2 hafta deneme süremiz var.. ilk sayfayı okudun mu??Selam kızlar.. diyete başladım ama tek başaramıyorum 2 3 gün sonra sıkılıyorum. Beni de alın aranıza birlikte kurtulalım kilolarımızdan :) Boy: 168 Kilo:83 Diyet Başlangıç Tarihi: 08/09/2017
Kız kaç kiloydun senGünaydın latii lokumlarrrrr
Yaa ben tartıda 53.3 çıktım ya La
Sabah tartıldım ve kahvaltı yapmaya korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?