Sensin ŞİŞKO

KIZLARRRR

lütfen herkes spor yapsın. Sporsuz asla olmaz. Ben bahane kabul etmiyorum hem de HİÇBİR BAHANEYİ KABUL ETMİYORUM.

Üzgünüm ama en yoğun zamanda dahi yemek pişirirkebn ocak başında bile 50 squat yapılır.. İsteyen yapar.. ve ben spor yapmayanları çok da önemsemeyeceğim açıkçası.. çünkü sporsuz kilo da verilse istenilen bedene asla kavuşulamaz..

Ve spor listeseine herkes adını sporunu eklesin.. Zor değil gerçekten.. Üşenmeyin unutmayın, doğru listeden yani son listeden alıntı yaptığınıza emin olun ekleyiverin ne kadar zaman alır... Spor listesi başlamamış cevabı da kabul etmiyorum bir başlık yazıp altına sporunuzu ekleyeceksiniz bu kadar..

Lütfen sporlarımız göz doldursun bu hafta bedenimize en güzel fayda spor.

Size inanıyorum minnoşlar biz yaparız

Bu arada ben bugün spor yapmayı düşünmüyorum. Off günüm olsun diye düşündüm bugün.. Bakalım akşam netleşir.. Sonraki günler full spor tabiki.. günlerdir çok spor yaptım vücudum bugün dinlensin istiyorum. (hadi iyisiniz beni de anca böyle spor yapmazsam yenersiniz zati )

Kahvaltı 09:30
Domates salatalık zeytin peynir
1 bardak süt

Öğle 12:20
Yarım kase mercimek çorba
1 tabak et döner
salata

13:00 latte

17:40
1 muz
3-4 yk yoğurt
10 tane çiğ yerfıstığı
1 kare bitter

Su: 2.5 lt
Spor: yok dinlenme günüm bugün

yaaa cidden genlerden gelen bir şey =/ özür dilerim
3 ay önce doğum yapıp 56 kilo olmak nedir yaaaa
172 boy nedir
Anaaammm
Kız yiyip yiyip kilo almayanlardan mısın?
Yoksa dikkat ediyor musun?
Ay bi maşallah bırakayım şuraya
Bir de kıskançlıktan öldü emojisi bırakayım

kuzum yediğime dikkat ediyorum ama su içsem yarıyorlardan değilim :)

yaa kıskanma :) inşallah hedeflediğiniz kiloya en yakın zamanda ulaşırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…