Aynen tuzum aynen ben sistemi bildiğim için bir de seni gördüm aktifsin yediğini içtiğini paylaşıyorsun dedim tamam gitti kilolarAhahahaha sen bana guveniyordun ama ben kendime guvenmiyordum bir gün yesem kaçar ucu diyordum demekki kacmiyormus valla bigun bişey yesem ertesi gün suçluluk oluyor bide burasının sorumluluğu var ahahahahahahha pazartesi geliyor cuma geliyor diye frenliyorum kendimi
Ahahahah inşallah kuzum bu defa yılmak yok gidecek inşallah bu kilolarMiuLego .!.:Aynen tuzum aynen ben sistemi bildiğim için bir de seni gördüm aktifsin yediğini içtiğini paylaşıyorsun dedim tamam gitti kilolar
Maşallahdiyelim de nazar değmesin.. bak pazartesiye ne kaldı bugünü sayma 1 gün
E cumaya da 5 güneksi lazım bize daha derece yapman lazım yine.. sonuçta 1. Olmanın getirdiği bir sorunluluk olmalı kocaman puntolarla adını 1. Sayfaya kazıdık yani
Güzeeeel ben de 3 yk yoğurt 1 muz 1 çk tarçın ve bal ekleyip karıştırıp yedim öğle 14:00 deOglenimi de ekleyeyim şuraya
Yarım kase mercimek çorbası
Yarım tabak barbunya
İki tane kızarmış biber
1 bardak ayran
Ahahahah inşallah kuzum bu defa yılmak yok gidecek inşallah bu kilolar
Owww denemek lazım bunu da güzel bişeye benziyorGüzeeeel ben de 3 yk yoğurt 1 muz 1 çk tarçın ve bal ekleyip karıştırıp yedim öğle 14:00 de
10 bardak içtim sabahtirSu içiyor muyuz çıtırlar ?
Hadi içelim
Ooo çok iyi ben geç uyandım daha 1.5 lt olcak10 bardak içtim sabahtir
Hoşgeldim 7 ler.. kısa sürsün misafirliğin.. daha 6 lar gelecekValla dün 80 dim bugün 79.80 olmusum
Evet okudum canım cumalari bildirim ve günlük ne yediklerimi paylaşıcam :)Hoşgeldin cnm.. 2 hafta deneme süremiz var.. ilk sayfayı okudun mu??
Sen girersin boş bırakmazsın ki hippoşumKızlar bu aralar pek giremeyebilirim.. yayladan normal evimize taşınıyoruz.. malum okullar açılıyo.. bende taşınma telaşı başladı. . Kahvaltı ile duruyorum fırsatım olmadı.. ilk iş bi kahve içicem inş
Evet sohbete de kartılıp aktif olursan süper olur.Evet okudum canım cumalari bildirim ve günlük ne yediklerimi paylaşıcam :)
Ayyy inşallah canım yaaaaHoşgeldim 7 ler.. kısa sürsün misafirliğin.. daha 6 lar gelecek
Ben de bebişim.Kızlar günü kapattım. . Birazdan yazarım menü inş..
Eeeee hani incir sekerdi yemeydi nolduuuKızlar yaş incir alıcam spora giderken marketten. Aus kaptan sabah aç karna ve gece uyumadan önce 1 incir 7 zeytin yenmesiyle ilgili yazı yazmıştı. Onu yapıcam bakalım etkisi nasıl olacak. 1 ay boyunca yapılıyormuş birsürü faydası varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?