Sensin ŞİŞKO

Kız bir börekleri bırakamadın ha

Sabah 10:00
Aç karna 2 bardak su
1 şeftali
2 tereyağlı yumurta
1 salatalık
5 zeytin
Bir parça peynir
1 muska şeklinde pestil

Ara 16:00 yarım elma
Akşam 17:30
1 kepçe kırmızı mercimek çorbası
5 yk taze fasülye
4 yk yoğurt

Su 2.5 lt
Spor yok çünkü kızım uyumadı dünden beri uykusuzum

Ay öyle diye diye veremiyoruz şimdiden sen frenle kendini sonra insan alamıyor kendini yemekten tuzsuz
Yok anacım tartidaki eksiler en güzel börekten bile güzel 79.80 olmuşum birdaha pışşıkkkkk yermiyim öyle hapur hupur

Oooo menü baya fena kız makarnalar börekler a vicdansiz nasıl yedin onları

Yok anacım tartidaki eksiler en güzel börekten bile güzel 79.80 olmuşum birdaha pışşıkkkkk yermiyim öyle hapur hupur
Yavrukuşum sen börekleri yeme tartıda 78 i görürdün daha hızlı giderdi şimdi diyetin başındasın her zaman başlangıçta kilo hızlı gider bu zamanı iyi değerlendir diyorum yani börekler olmasın bir müddet

Yavrucum ben buna dua ediyorum ben ki asla kendini tutamayan ben yemeden duramayan böreği asla bir iki ile bırakmayan bennnn ve dün 80 olan bennnn bugün 200 gram gitmiş az mı yani ahahahahaha bizden pilav makarna patates kızartması eksik olmazken elimi atamıyorum ben onlara kizzzz

Yaaaa valla verdim öyle bir tuttum bu boğazı benden beklenilemez şeylerdi ama yaptım şimdiki hedef kiloda inip yaşam biçimi haline getirmek bunu daha sağlıklı beslenmek sende yaparsın burayı bir sorumluluk olarak görürsen daha kolay oluyor J jaspeado

Son düzenleyen: Moderatör:
Ahahaha eritti bile benim midem sanıldığı kadar çok. Değil yediklerim bu arada tahta kaşıkla değil yemek kaşığı ayol
Kız ne canımızı cektiriyorsun senin mide yakıyor bizimki doğrudan göbeğe yağ olarak yerleşiyor şaka bi yana afiyetler olsun şekerim yakıyor kilo veriyorsan hiç sıkıntı yok

Kız ne canımızı cektiriyorsun senin mide yakıyor bizimki doğrudan göbeğe yağ olarak yerleşiyor şaka bi yana afiyetler olsun şekerim yakıyor kilo veriyorsan hiç sıkıntı yok
Ahahahaha çekiyorsa ucundan bak ama başka yeme kuzummm sagolasin

Bir an once hedefimize ulasiriz insallah canimm boyle devam et bende sana yetisicem

Salataya doğra tostta yapabilirsin zaten tadi aynı tereyağı gibi biraz daha yogun
Ay çok merak ediyorum
İnşallah çok yakarım aminnn şuan spordayım terden ölüyoruö 1000 tane de ip atlayayım.

Kız bana unutturmayın avokadoyu 2-3 gün sonra bi hatırlatın yumuşamasını beklicem beklerken ynutuveriyom
Tuzum baban getirdi böreği 1 kare yiyeydin niye üç kare wuuuhhh.

Gerisi güzel menü saatlerini de alalım canjm belki akşamı çok geç yedin oklava çıkarıcam sana böyle olunca çıkaramıyorum bu hakkı benden alma

Spor da yapılmış. Spor listesi başlataydın bari de ekleyeydin
Ooooooo
Gülbe bugünkü menüne bayıldım bak harika! Yarın eksidesin balım
Yeme

Kız sabah 9
Öğle 12.30
Aksam 18.30 eridi gitti diye boşuna demiyorum yaaaaa ahahahahaahah

Siz üç kareden ne anladınız bayanlar 3 kare ancakta çikolata karesi kadar öyle dilimledik lokmalik anaaaaaa iki dilim ekmek yiyen ne yapıyorlar ona niye sopa kalkmıyor şimdi düşüp bayilacayimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…