- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Kız bir börekleri bırakamadın haGeldik menumuz çok mutluyum tok 84 gelirken şuan 80.5 falan geliyorum
Sabah
3 kare börek
bir dilim peynir
Domates
Salatalık
2 dilim sucuk
Şekersiz çay
Öğle
Yarım tabak.barbunya
Yarım kase çorba
Bir bardak.ayran
Aksam
İki kaşık kavurma bir kaşık makarna
Bolca salata
3 litre su
1 saat yürüyüş
Kız babam getirmiş kahvaltıya napiyim 3 küçük kare yedimKız bir börekleri bırakamadın ha
Nasilsin bakalimmmHosbuldum canımm :)
Yok anacım tartidaki eksiler en güzel börekten bile güzel 79.80 olmuşum birdaha pışşıkkkkk yermiyim öyle hapur hupurAy öyle diye diye veremiyoruz şimdiden sen frenle kendini sonra insan alamıyor kendini yemekten tuzsuz
Oooo menü baya fena kız makarnalar börekler a vicdansiz nasıl yedin onlarıGeldik menumuz çok mutluyum tok 84 gelirken şuan 80.5 falan geliyorum
Sabah
3 kare börek
bir dilim peynir
Domates
Salatalık
2 dilim sucuk
Şekersiz çay
Öğle
Yarım tabak.barbunya
Yarım kase çorba
Bir bardak.ayran
Aksam
Bolca salata
3 litre su
1 saat yürüyüş
Yavrukuşum sen börekleri yeme tartıda 78 i görürdün daha hızlı giderdi şimdi diyetin başındasın her zaman başlangıçta kilo hızlı gider bu zamanı iyi değerlendir diyorum yani börekler olmasın bir müddetYok anacım tartidaki eksiler en güzel börekten bile güzel 79.80 olmuşum birdaha pışşıkkkkk yermiyim öyle hapur hupur
Nasilsin
iyiyim diyete basladim ya daha iyi hissediyorum kendimi :) sen nasilsın canım? Bu arada baslangic kilolariniza baktim ilk sayfadan..kilolarimiz yakın ama sen baya iyi vermissin tebriklerr insallah bende 7li rakamlari gorebilirim en yakin zamanda
Ahahaha eritti bile benim midem sanıldığı kadar çok. Değil yediklerim bu arada tahta kaşıkla değil yemek kaşığı ayolOooo menü baya fena kız makarnalar börekler a vicdansiz nasıl yedin onları
Yavrucum ben buna dua ediyorum ben ki asla kendini tutamayan ben yemeden duramayan böreği asla bir iki ile bırakmayan bennnn ve dün 80 olan bennnn bugün 200 gram gitmiş az mı yani ahahahahaha bizden pilav makarna patates kızartması eksik olmazken elimi atamıyorum ben onlara kizzzzYavrukuşum sen börekleri yeme tartıda 78 i görürdün daha hızlı giderdi şimdi diyetin başındasın her zaman başlangıçta kilo hızlı gider bu zamanı iyi değerlendir diyorum yani börekler olmasın bir müddet
Kız ne canımızı cektiriyorsun senin mide yakıyor bizimki doğrudan göbeğe yağ olarak yerleşiyorAhahaha eritti bile benim midem sanıldığı kadar çok. Değil yediklerim bu arada tahta kaşıkla değil yemek kaşığı ayol
Ahahahaha çekiyorsa ucundan bak ama başka yeme kuzummm sagolasinKız ne canımızı cektiriyorsun senin mide yakıyor bizimki doğrudan göbeğe yağ olarak yerleşiyorşaka bi yana afiyetler olsun şekerim yakıyor kilo veriyorsan hiç sıkıntı yok
Bir an once hedefimize ulasiriz insallah canimm boyle devam et bende sana yetisicem
Ay çok merak ediyorumSalataya doğra tostta yapabilirsin zaten tadi aynı tereyağı gibi biraz daha yogun
İnşallah çok yakarım aminnn şuan spordayım terden ölüyoruö 1000 tane de ip atlayayım.Afiyet olsun canım daha çok kalori yakıcaksın emin ol :) ben 75 dk yürüyüs yaptım 9000 adım atmışım 10000e zorlayım dedim de ayaklarım ağirdi biraktim
Arkadasim sabahlari tostuna koyup yiyor ama salatasi da guzel olabilirr tabi unutma da yee bu sefer
Tuzum baban getirdi böreği 1 kare yiyeydin niye üç kare wuuuhhh.Geldik menumuz çok mutluyum tok 84 gelirken şuan 80.5 falan geliyorum
Sabah
3 kare börek
bir dilim peynir
Domates
Salatalık
2 dilim sucuk
Şekersiz çay
Öğle
Yarım tabak.barbunya
Yarım kase çorba
Bir bardak.ayran
Aksam
Bolca salata
3 litre su
1 saat yürüyüş
OooooooSabah 10:00
Aç karna 2 bardak su
1 şeftali
2 tereyağlı yumurta
1 salatalık
5 zeytin
Bir parça peynir
1 muska şeklinde pestil
Ara 16:00 yarım elma
Akşam 17:30
1 kepçe kırmızı mercimek çorbası
5 yk taze fasülye
4 yk yoğurt
Su 2.5 lt
Spor yok çünkü kızım uyumadı dünden beri uykusuzum
YemeYok anacım tartidaki eksiler en güzel börekten bile güzel 79.80 olmuşum birdaha pışşıkkkkk yermiyim öyle hapur hupur
Kız sabah 9Ay çok merak ediyorum
İnşallah çok yakarım aminnn şuan spordayım terden ölüyoruö 1000 tane de ip atlayayım.
Kız bana unutturmayın avokadoyu 2-3 gün sonra bi hatırlatın yumuşamasını beklicem beklerken ynutuveriyom
Tuzum baban getirdi böreği 1 kare yiyeydin niye üç kare wuuuhhh.
Gerisi güzel menü saatlerini de alalım canjm belki akşamı çok geç yedin oklava çıkarıcam sana böyle olunca çıkaramıyorum bu hakkı benden alma
Spor da yapılmış. Spor listesi başlataydın bari de ekleyeydin
Ooooooo
Gülbe bugünkü menüne bayıldım bak harika! Yarın eksidesin balım
Yeme
Siz üç kareden ne anladınız bayanlar 3 kare ancakta çikolata karesi kadar öyle dilimledik lokmalik anaaaaaa iki dilim ekmek yiyen ne yapıyorlar ona niye sopa kalkmıyor şimdi düşüp bayilacayimmmAy çok merak ediyorum
İnşallah çok yakarım aminnn şuan spordayım terden ölüyoruö 1000 tane de ip atlayayım.
Kız bana unutturmayın avokadoyu 2-3 gün sonra bi hatırlatın yumuşamasını beklicem beklerken ynutuveriyom
Tuzum baban getirdi böreği 1 kare yiyeydin niye üç kare wuuuhhh.
Gerisi güzel menü saatlerini de alalım canjm belki akşamı çok geç yedin oklava çıkarıcam sana böyle olunca çıkaramıyorum bu hakkı benden alma
Spor da yapılmış. Spor listesi başlataydın bari de ekleyeydin
Ooooooo
Gülbe bugünkü menüne bayıldım bak harika! Yarın eksidesin balım
Yeme
Sen sus valla pataklarımSiz üç kareden ne anladınız bayanlar 3 kare ancakta çikolata karesi kadar öyle dilimledik lokmalik anaaaaaa iki dilim ekmek yiyen ne yapıyorlar ona niye sopa kalkmıyor şimdi düşüp bayilacayimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?