Hoşbuldum :) 26 yaşındayım, 5 6 yil once kpss calisirken aldim kilolari sonra eski kiloma hiç donemedim 5 6 kilo verip geri aldim hepEvet sohbete de kartılıp aktif olursan süper olur.
Hoşgeldin:) kendinden bahseder misin?
Bir de aşağıdaki şekilde bilgilerini yazar mısın
Başlangıç kilo: bugün sabahki kilonu yaz
Hedef kilo:
Boy:
İvit öyle bu sabah 1 akşam 1 günde 2 tane.. bilimsel olrak bu adette ve zeytinle tüketilmesi faydalıymış ben napıyımEeeee hani incir sekerdi yemeydi nolduuu
Anladım canım ben de masabaşı işte çalışıyorum akşamları spor yapıyorum spor yapmayınca olmuyor.. hadi bakalım inşallah vereceksin bugünden itibaren başla sende :)Kizlar bende simdiye kadarki yediklerimi paylasayim
Sabah:
2 dilim kizarmis kepek ekmegi
Hoşbuldum :) 26 yaşındayım, 5 6 yil once kpss calisirken aldim kilolari sonra eski kiloma hiç donemedim 5 6 kilo verip geri aldim hepşuan masabaşı bir iste calisiyorum hareketsizim yani aksamlari yürüyüş yapmayı düşünüyorum evde koşu bandım var.. artik tamamen kurtulmak istiyorum çünkü beni mutsuz ediyor ve bazen özgüvenimi azaltıyor..asıl hedefim 60 kilo olmak ama kendime 3 hedef koydum 60a cok yolum var vazgecmeyeyim diye..
Başlangıç kilom: 82.6 (bu sabah)
Hedef kilo:
1.hedef: 75 2.hedef :68 3.hedef: 60
Boy: 1.68
Tamam canım. Ne kadar yoksun? Bu cuma kilo bildirimi yapamayacakson sanırım? Sonraki hafta?@MiuLego ben insaAllah sabah tartilip kilo mu soylicem p.tesi yokum
ewt bu cuma yapamam bir sonraki hafta belli dehil ama gittigimoz yerlerde rarti varsa tartilip haber ederim :)Anladım canım ben de masabaşı işte çalışıyorum akşamları spor yapıyorum spor yapmayınca olmuyor.. hadi bakalım inşallah vereceksin bugünden itibaren başla sende :)
Tamam canım. Ne kadar yoksun? Bu cuma kilo bildirimi yapamayacakson sanırım? Sonraki hafta?
Afiyet olsun canım kahvaltıda yumurta varsa öğle de makarna varsa ekmek yemenini tercih ederdim..Bugünkü menümü de paylaşayım hazır gelmişken :)
Sabah:
2dilim kizarmis kepek ekmegi
3 kaşık kadar peynirli omlet
1 tk çemen
1 tk bal
Ara: sade türk kahvesi
Öğle: 1 tabak salçalı makarna
1 kase yogurt
Akşam: 1 kase yogurt (icine 1şeftali dogradim ve 1 yk chia tohumu koydum )
Ara: 1 sade nescafe
Aksam Acıkırsam yesil elma yicem
Su: şimdiye kadar 1 lt su içtim. Günde 2 lt icmeye calışıyorum kaldi 1 lt :)
Kizlar bir de internette bulduğum birşyi deniyorum 2 gündür çok iyi metabolizma çalıştırıyor ve tuvalete çıkarıyor tadını seversrniz siz de yapın için.. tarifi:
Yarım lt kaynamıs suya 2 poşet yeşil çay atıp 10 dk bekliyorum(yesil cay tazeyse 2 kasik kadar yaprak aticaksiniz), sonra yarım limon sıkıp 2 tane soda(maden suyu) ekliyorum 1 lt oluyor toplamda. bunu gün içinde oda sıcaklığında iciyorum. tadını sevdim zaten soda seviyordum deneyin sizde işe yarıyor :) 2 lt su iciyorum bunla 3 oluyor
Bir de spordan yarim saat önce sade nescafe için, kalori yakımını hizlandiriyor..spordan hemen sonrada light süt icmek yada yogurt yemek gerekiyormus oda kalori yakilmasina devam ettiriyormus vucutta,spor bitmesine ragmen :) spor sırasında ve hemen sonrasinda su icmek karacigeri cok zorluyormus ve kalori yakımını azaltıyormus biraz arastirdim da :)
Şimdi spora kaçıyorum 1saat yürücem önce kahvemi içicem ama :)
Bir yolunu bulup tartılırsan çok iyi olur. Ve diyetini asla bozmuyorsunewt bu cuma yapamam bir sonraki hafta belli dehil ama gittigimoz yerlerde rarti varsa tartilip haber ederim :)
Bu hafta süper gidiyorsun kuzum
Kahvaltı 08:00
Biberli keten tohumlu omlet
Domates kavurması (2 yk belki yemişimdir)
Domates salatalık zeytin peynir
3 yuvarlak dilim sucuk
Ev salçası (1-2 tk kadar)
Öğle 14:00
3 yk yoğurt, 1 muz, 1 çk tarçın ve 1 çk bal karıştırıp yedim
16:10 duble türk kahvesi, 1 hurma
Akşam 17:00
1 tabak haşlanmış yeşil mercimek salatası ( içinde 2 ceviz,3 cin biber ve beyaz peynir vardı yağsız tuzsuz)
Gece 1 kupa kiraz sapı çayı içerim.
Uyumadan önce 1 incir 7 zeytin yicem.
Su: 3 lt (daha içerim baya)
Spor yapınca listeye yazıcam
Afiyet olsun canım kahvaltıda yumurta varsa öğle de makarna varsa ekmek yemenini tercih ederdim..
karbondihrat alımını çok iyi dengelemek gerekiyor..
Söylediğn su kürü dukan birası diye geçiyor aynen çok faydalı.
Kız spordan önce sade neskafe değil sade türk kahvesi içilmeli meta yı hızlandırıyor ben genelde yapıyorum onu da :)
Spor yok mu?
Sağol gülbişim toparlanmak lazımdıBu hafta süper gidiyorsun kuzum
AnladımmÖğlen makarna olcagini bilmiyordum onu önceden düşünemedim ama aksamla dengeledim diye düsunuyorm :) valla ben türk kahvesi bagimlisiyim günde 3 tane iciyorum normalde de o yüzden bagisiklik kazandim metabolizmama cok etki etmiyor etse zayiflardim herhaldeama nescafe cok icmedigim icin icince hemen etki ediyor hissediyorm belki de bana oyle geliyor bilmiyorum ondan neskafe daha etkili gibi geliyor bana :) kahveyi yeni ictim biraz zaman gecsin hemen spor yapmiyim dedim simdi yuruyus yapicam 1 saat 6 km/saat hizla yuruyus bandinda
Salataya doğra tostta yapabilirsin zaten tadi aynı tereyağı gibi biraz daha yogunAvokado aldım. Bundan önceki iki alışımda da unuttum küflenmişti. İnşallah bu sefer yemek nasip olur
Çok faydalıymış ilk kez tadıcam ama nasıl tüketsem kiiii salataya mı doğrasam tost içine mi koysammmm
Afiyet olsun canım daha çok kalori yakıcaksın emin ol :) ben 75 dk yürüyüs yaptım 9000 adım atmışım 10000e zorlayım dedim de ayaklarım ağirdi biraktimAnladımm
Seni dinledim spora gircem kapıda sade nescafemi içiyoruö
Arkadasim sabahlari tostuna koyup yiyor ama salatasi da guzel olabilirr tabi unutma da yee bu seferAvokado aldım. Bundan önceki iki alışımda da unuttum küflenmişti. İnşallah bu sefer yemek nasip olur
Çok faydalıymış ilk kez tadıcam ama nasıl tüketsem kiiii salataya mı doğrasam tost içine mi koysammmm
Hoşgeldin canimmmAfiyet olsun canım daha çok kalori yakıcaksın emin ol :) ben 75 dk yürüyüs yaptım 9000 adım atmışım 10000e zorlayım dedim de ayaklarım ağirdi biraktim
Arkadasim sabahlari tostuna koyup yiyor ama salatasi da guzel olabilirr tabi unutma da yee bu sefer
Hosbuldum canımm :)Hoşgeldin canimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?