Sensin ŞİŞKO

Kizlar bende simdiye kadarki yediklerimi paylasayim
Sabah:
2 dilim kizarmis kepek ekmegi
Evet sohbete de kartılıp aktif olursan süper olur.
Hoşgeldin:) kendinden bahseder misin?
Bir de aşağıdaki şekilde bilgilerini yazar mısın

Başlangıç kilo: bugün sabahki kilonu yaz
Hedef kilo:
Boy:
Hoşbuldum :) 26 yaşındayım, 5 6 yil once kpss calisirken aldim kilolari sonra eski kiloma hiç donemedim 5 6 kilo verip geri aldim hep şuan masabaşı bir iste calisiyorum hareketsizim yani aksamlari yürüyüş yapmayı düşünüyorum evde koşu bandım var.. artik tamamen kurtulmak istiyorum çünkü beni mutsuz ediyor ve bazen özgüvenimi azaltıyor..asıl hedefim 60 kilo olmak ama kendime 3 hedef koydum 60a cok yolum var vazgecmeyeyim diye..
Başlangıç kilom: 82.6 (bu sabah)
Hedef kilo:
1.hedef: 75 2.hedef :68 3.hedef: 60
Boy: 1.68

Anladım canım ben de masabaşı işte çalışıyorum akşamları spor yapıyorum spor yapmayınca olmuyor.. hadi bakalım inşallah vereceksin bugünden itibaren başla sende :)
@MiuLego ben insaAllah sabah tartilip kilo mu soylicem p.tesi yokum
Tamam canım. Ne kadar yoksun? Bu cuma kilo bildirimi yapamayacakson sanırım? Sonraki hafta?

ewt bu cuma yapamam bir sonraki hafta belli dehil ama gittigimoz yerlerde rarti varsa tartilip haber ederim :)

Bugünkü menümü de paylaşayım hazır gelmişken :)
Sabah:
2dilim kizarmis kepek ekmegi
3 kaşık kadar peynirli omlet
1 tk çemen
1 tk bal

Ara: sade türk kahvesi

Öğle: 1 tabak salçalı makarna
1 kase yogurt

Akşam: 1 kase yogurt (icine 1şeftali dogradim ve 1 yk chia tohumu koydum )

Ara: 1 sade nescafe

Aksam Acıkırsam yesil elma yicem

Su: şimdiye kadar 1 lt su içtim. Günde 2 lt icmeye calışıyorum kaldi 1 lt :)

Kizlar bir de internette bulduğum birşyi deniyorum 2 gündür çok iyi metabolizma çalıştırıyor ve tuvalete çıkarıyor tadını seversrniz siz de yapın için.. tarifi:
Yarım lt kaynamıs suya 2 poşet yeşil çay atıp 10 dk bekliyorum(yesil cay tazeyse 2 kasik kadar yaprak aticaksiniz), sonra yarım limon sıkıp 2 tane soda(maden suyu) ekliyorum 1 lt oluyor toplamda. bunu gün içinde oda sıcaklığında iciyorum. tadını sevdim zaten soda seviyordum deneyin sizde işe yarıyor :) 2 lt su iciyorum bunla 3 oluyor

Bir de spordan yarim saat önce sade nescafe için, kalori yakımını hizlandiriyor..spordan hemen sonrada light süt icmek yada yogurt yemek gerekiyormus oda kalori yakilmasina devam ettiriyormus vucutta,spor bitmesine ragmen :) spor sırasında ve hemen sonrasinda su icmek karacigeri cok zorluyormus ve kalori yakımını azaltıyormus biraz arastirdim da :)

Şimdi spora kaçıyorum 1saat yürücem önce kahvemi içicem ama :)

Afiyet olsun canım kahvaltıda yumurta varsa öğle de makarna varsa ekmek yemenini tercih ederdim..
karbondihrat alımını çok iyi dengelemek gerekiyor..
Söylediğn su kürü dukan birası diye geçiyor aynen çok faydalı.

Kız spordan önce sade neskafe değil sade türk kahvesi içilmeli meta yı hızlandırıyor ben genelde yapıyorum onu da :)

Spor yok mu?

Kahvaltı 08:00
Biberli keten tohumlu omlet
Domates kavurması (2 yk belki yemişimdir)
Domates salatalık zeytin peynir
3 yuvarlak dilim sucuk
Ev salçası (1-2 tk kadar)

Öğle 14:00
3 yk yoğurt, 1 muz, 1 çk tarçın ve 1 çk bal karıştırıp yedim

16:10 duble türk kahvesi, 1 hurma

Akşam 17:00
1 tabak haşlanmış yeşil mercimek salatası ( içinde 2 ceviz,3 cin biber ve beyaz peynir vardı yağsız tuzsuz)

Gece 1 kupa kiraz sapı çayı içerim.
Uyumadan önce 1 incir 7 zeytin yicem.

Su: 3 lt (daha içerim baya)
Spor yapınca listeye yazıcam

Bu hafta süper gidiyorsun kuzum

Öğlen makarna olcagini bilmiyordum onu önceden düşünemedim ama aksamla dengeledim diye düsunuyorm :) valla ben türk kahvesi bagimlisiyim günde 3 tane iciyorum normalde de o yüzden bagisiklik kazandim metabolizmama cok etki etmiyor etse zayiflardim herhalde ama nescafe cok icmedigim icin icince hemen etki ediyor hissediyorm belki de bana oyle geliyor bilmiyorum ondan neskafe daha etkili gibi geliyor bana :) kahveyi yeni ictim biraz zaman gecsin hemen spor yapmiyim dedim simdi yuruyus yapicam 1 saat 6 km/saat hizla yuruyus bandinda

Anladımm
Seni dinledim spora gircem kapıda sade nescafemi içiyoruö

Salataya doğra tostta yapabilirsin zaten tadi aynı tereyağı gibi biraz daha yogun

Anladımm
Seni dinledim spora gircem kapıda sade nescafemi içiyoruö
Afiyet olsun canım daha çok kalori yakıcaksın emin ol :) ben 75 dk yürüyüs yaptım 9000 adım atmışım 10000e zorlayım dedim de ayaklarım ağirdi biraktim
Arkadasim sabahlari tostuna koyup yiyor ama salatasi da guzel olabilirr tabi unutma da yee bu sefer

Geldik menumuz çok mutluyum tok 84 gelirken şuan 80.5 falan geliyorum

Sabah
3 kare börek
bir dilim peynir
Domates
Salatalık
2 dilim sucuk
Şekersiz çay

Öğle
Yarım tabak.barbunya
Yarım kase çorba
Bir bardak.ayran

Aksam

İki kaşık kavurma bir kaşık makarna
Bolca salata

3 litre su
1 saat yürüyüş

Hoşgeldin canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…