53.5Kız kaç kiloydun sen
Yürü kizzzz SouL valla ye ye bişey olmaz ben üç gün önce 300 fazlaydim geçen haftaki kilomdan dün 800 gram vermişim bi tartıltım inanamadım 300 gitmiş birde 500 gitmis53.5
Geçen hafta da 53.7 idim
Bu sabahta 53.3 :)
Ohhh yürü be senide kim tutar ...Yürü kizzzz SouL valla ye ye bişey olmaz ben üç gün önce 300 fazlaydim geçen haftaki kilomdan dün 800 gram vermişim bi tartıltım inanamadım 300 gitmiş birde 500 gitmis
Valla veremem ben tutamam boğazımı diyordum tutuyorum hemde nasilOhhh yürü be senide kim tutar ...
Ya elimden geldiğince haftasonunu hafif geçirmeliyim... Şimdi kahvaltı yapıcam
Ben artık ipin ucunu kacirmiyorum canım iki börek yedim minik kare mide kabul etmedi Ahahahaha hemen wc
En doğrusu canım işi cozmususnBen artık ipin ucunu kacirmiyorum canım iki börek yedim minik kare mide kabul etmedi Ahahahaha hemen wc
Hiç bişey kalmadı midemde suya veriyorum kendimiEn doğrusu canım işi cozmususn
Valla dün 80 dim bugün 79.80 olmusumGünaydın
Eksi ile uyananlar mı varrrr ne güzellll
My SouL @tuzsuz_ruh bravo kızlar e kendimi de ekleyivereyim ben madem @MiuLego bravoooo miuu
Hoşgrldin 79 laaaarValla dün 80 dim bugün 79.80 olmusum
Valla inanılmaz yaaaHoşgrldin 79 laaaar
Ben sana güvendiğimi en başında söylemiştim hissetiiysem demek kiValla inanılmaz yaaa
Afiyet olsun canimKahvaltida
1.5 yum omlet
3 zeytin
Yarım kk peynir
Salatalık ve 1 dilim elazığ 'ın açık ekmeğinden yediminciakis hemşom sen bilirsin
Elveda 8 lereValla dün 80 dim bugün 79.80 olmusum
Ahahahaha sen bana guveniyordun ama ben kendime guvenmiyordum bir gün yesem kaçar ucu diyordum demekki kacmiyormus valla bigun bişey yesem ertesi gün suçluluk oluyor bide burasının sorumluluğu var ahahahahahahha pazartesi geliyor cuma geliyor diye frenliyorum kendimiBen sana güvendiğimi en başında söylemiştim hissetiiysem demek ki
Ay sağol kuzum ayran detoksu gerçekten işe yarıyor daha akşam içemedim tam yapsam belki bi 100 gram daha giderdi de baş dönmesinden içemedim bide tuz yedim mecburElveda 8 leretebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?