AhahahahahaGözümüzün önünde eridi gitti hatun
Kim kıskandı ki
Maşallah soul ümeeeeAhahahahaha
Ahahahahaha
Aahahahahahahah
Kızzzz bende şaşırdım kendime inan valla nazar değdiricem kendime
Canım dün ne yemiştin? Spor ilk başlarda kaslarda şişkinlik yapar ödem olur.. regl yakın mı? Wc çıktın mı tartılmadan önce?Ağlıcam ya azcık yiyip spor yapıp kilo almayı başarmışım tebrik edin beni kizlarr 82.6 dım 83.5 olmusum bu sabah.. ödem mi acaba anlamadim..kilo veren arkadaşlarr çok tebrik ederimmm
Anaaammmmm maşallah..Eki Görüntüle 2043048 Ayaklarım hala şiş kızlar bir careee bulun banaaa
Gideyim maydonoz limon kürü yapayım bari o birayı içemedim ben çok iğrenç bence yaaaaa kiraz sapı da var onuda gece mi icsemMaşallah soul ümeeee
Canım dün ne yemiştin? Spor ilk başlarda kaslarda şişkinlik yapar ödem olur.. regl yakın mı? Wc çıktın mı tartılmadan önce?
Anaaammmmm maşallah..
Yeşilçay
Kiraz sapı çayı
Dukan birası
Bol bol su
Sabah aç karna maydonozlu su
Aklıma bunlar geliyor
Düj akşam süt mısır yedim tuzladım bide sonra feci karnım sisti uyuyamadim..daha wcye cikmadim ödem sanırım..olabilir canim normalde spor yapmıyordum yapınca odem olabilir cumaya kadar atarim ins ödemiMaşallah soul ümeeee
Canım dün ne yemiştin? Spor ilk başlarda kaslarda şişkinlik yapar ödem olur.. regl yakın mı? Wc çıktın mı tartılmadan önce?
Anaaammmmm maşallah..
Yeşilçay
Kiraz sapı çayı
Dukan birası
Bol bol su
Sabah aç karna maydonozlu su
Aklıma bunlar geliyor
ayy bende tartılim ama sabah daldım yarım lt su içtim ya.. akşam da yemeği 9da yedimEki Görüntüle 2043032 evet hippo haydi bakalım dün gece yumurta yediğim için iddiam sonuktu ama yine eksideyim
aynen ben de geceleri içiyorum çoğu zaman kirz sapını. Kız birazdan içeyim bir kupa aklıma gelmişken..Gideyim maydonoz limon kürü yapayım bari o birayı içemedim ben çok iğrenç bence yaaaaa kiraz sapı da var onuda gece mi icsem
hatırladım senin menünü. az ve sağlıksızdı. Onlar ödem yapar vücudu kıtlık moduna sokma.. bugün boool proteinli sıfır karbonhidratlı beslenirsen yarına gider ödeminDüj akşam süt mısır yedim tuzladım bide sonra feci karnım sisti uyuyamadim..daha wcye cikmadim ödem sanırım..olabilir canim normalde spor yapmıyordum yapınca odem olabilir cumaya kadar atarim ins ödemi
tartıl tartıl bekliyoruzKızlar o kadar yoğunum ki.. bugün akşam yemeği çok geç oldu. . Evi toplama telaşından.. yaylayı kaoa
ayy bende tartılim ama sabah daldım yarım lt su içtim ya.. akşam da yemeği 9da yedimmecburiyetten..
Kizz tuzlama anacım bırakmaya çalış o tuzu ben bıraktım bak hala odem var heryerimdeDüj akşam süt mısır yedim tuzladım bide sonra feci karnım sisti uyuyamadim..daha wcye cikmadim ödem sanırım..olabilir canim normalde spor yapmıyordum yapınca odem olabilir cumaya kadar atarim ins ödemi
Tok iciliyormuaynen ben de geceleri içiyorum çoğu zaman kirz sapını. Kız birazdan içeyim bir kupa aklıma gelmişken..
hatırladım senin menünü. az ve sağlıksızdı. Onlar ödem yapar vücudu kıtlık moduna sokma.. bugün boool proteinli sıfır karbonhidratlı beslenirsen yarına gider ödemin
tartıl tartıl bekliyoruz
Aynen dimi vücudu ne hale getirmişiz tuz ve diğer sağlıksız şeylerle ödem gitmiyor kolay kolayKizz tuzlama anacım bırakmaya çalış o tuzu ben bıraktım bak hala odem var heryerimde
tabiki kuzum gün içinde istediğin saatte..Tok iciliyormu
Yaaa sabah bi uyanıyorum parmaklar kapanmıyor bıraktım ama hala gitmediAynen dimi vücudu ne hale getirmişiz tuz ve diğer sağlıksız şeylerle ödem gitmiyor kolay kolay
Tamam birazdan bi içeyim bende kendim kurutmustumtabiki kuzum gün içinde istediğin saatte..
Anam sende ne iş var benim gibisin aynı benide anam iş yaparken dogurmusKızlar evde büyük temizlik var.. şimdi bebeği sallıyorum sonra tartılacam bakalım nolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?