baya kalori yakmışsındır iyi sevindim bari..Canım 1,5 saat çıkmadım havuzdan yüzdüm inan yaza kapanış yaptım.
Birde hamlamışım
Yüzme daha mı cok puan
Yüzme 4 puan diyorrbaya kalori yakmışsındır iyi sevindim bari..
bilmem kaç puanmış bi bak 1. sayfada
ivit 1 dk yüzünce 4 puan. Gitti puanlarınYüzme 4 puan diyorr
Olsun yazaydık yani ne olucak ki üstünden 15 gün geçmedi kiivit 1 dk yüzünce 4 puan. Gitti puanlarıno kadar da puan yapmışsın halbuki
olmaz yazamam o zaman sporda beni geçersinOlsun yazaydık yani ne olucak ki üstünden 15 gün geçmedi ki
Oyuzden mi yaniolmaz yazamam o zaman sporda beni geçersin
eveettttttttttttOyuzden mi yani
hahahaha tamamen duygusalım görüyorsunAhahahahahah
evet kuzum yediklerine göre eksi gelmesi harika oldu. Bu seni motive etsin hadi az karbonhidrat bol proteinGünaydın herkese aslında ödem baya bendede var hatta bugünü çok hafif geçirmeyi düşünüyorum çünkü dün o kadar fenaydi ki nefes alamıyordum tartı yinede iyi geldi inşallah gidecek kilolar herkesi tebrik ederim öpücüklü hemde
eveetttttttttttt
kural var ama o günün sporu ertesi gün öğleye kadar listeye eklencek. Eklenmezse saymıyoruz.
yoksa ne alaka o yüzden
hahahaha tamamen duygusalım görüyorsun
Allah bağışlasın canım ya tam hareketli zamanı çok tatlıdır ama yoruyordur seniKızım iki yaşını dolduruyor haftaya inş canım
Sorma canım 2 yal ergenliği var kızımda :)Allah bağışlasın canım ya tam hareketli zamanı çok tatlıdır ama yoruyordur seni
kız ben dee dün 53.7 idim bu sabah 54.0.. ama tartıldığım saatler farklı o yüzden olduDün 83.8 idim bugün böyle geldi tuzsuz mesela bana karbonhidrat hiç yaramıyor hemen artı çıkıyorum herkesin bir noktası var vücuduna etki eden et türevi hiç kilo yapmaz bende ne kadar yersem yiyeyim domates salatalık türü sebzelerde ama bulgur bakliyat ekmek hemen şişiriyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?