tuzum belki de yediğin bir şey de dokunuyor ödem yaptırıyordur. Vücudunu dinle bir bakalım..Yaaa sabah bi uyanıyorum parmaklar kapanmıyor bıraktım ama hala gitmedi
Ediyorum onlara et çok yemiyorum zaten geçen köfte yaptım hiç yemedim mesela at yesem sadece iki kaşık yiyorum sebze daha önce hiç yapmadı bana boyletuzum belki de yediğin bir şey de dokunuyor ödem yaptırıyordur. Vücudunu dinle bir bakalım..
Sallıyorum karbonhidrat yiyince oluyor belki ya da et çok yiyince ya da işte bi sebze yemeği iyi gelmiyor şişiriyor belki.. bir dikkat et bakalım
Kız yaylayı kapattık dün.. normal evime geçtim.. evde adım atacak yer yok düşün.. bide 2 çocuk var iş biter miAnam sende ne iş var benim gibisin aynı benide anam iş yaparken dogurmus
o zaman dolunay etkisi kızEdiyorum onlara et çok yemiyorum zaten geçen köfte yaptım hiç yemedim mesela at yesem sadece iki kaşık yiyorum sebze daha önce hiç yapmadı bana boyle
Bitmez anacım Allah kolaylık versinKız yaylayı kapattık dün.. normal evime geçtim.. evde adım atacak yer yok düşün.. bide 2 çocuk var iş biter mi
Ahahahah bi ara duygusal takiliyordum gunes tutulmasına attım suçu şimdi odem dolunaydan Ahahaahahahaha hiç bizde suç yok yediğin tuzlar nereye gitti Sibel deseneo zaman dolunay etkisi kız
bu ara dolunay etkisi varmış ya herkesin dilinde ona atıverelim suçu hiç de anlamam ama..
Sonuçta çok güzel besleniyorsun o ödem illaki gidecek..
Ayy ben kendi adıma çok utandım yaa1. @MiuLego =OFF+360+413+
2.tevafuk55 =300+0+0+
3.hippotalamus =100+0+0+
4.Sily =0+0+0+
5.My SouL =0+0+0+
6. @Gulbe seker =90+0+90+
7. @Esra_4378=275+40+4+
8. @tuzsuz_ruh=120+120+60+
9. @Zms kaya =0+0+0+
10. @uykulu limon =0+0+0+
11.marlin18 =0+0+200+
12.inciakis =0+0+0+
13. B Bhr_89 =160+0+170+
14. H hepsi -bu-kadar =0+0+0+
KIZLAAAR,
3 günlük spor puanları yukarıdaki gibi.. Grubumuza hiç ama hiç yakışmıyor.. Bir bakar mısınız Allah aşkına.. Bir sürü SIFIR puan var.. Sporsuz olmaz ki.. Hayır hiç yapamayanEsra_4378 nın dün yaptığını yapbilir yani.. 20 mekik çekmiş 4 puan.. Sonuçta bu ne demek? Spor aklındaydı unutmadı günü sporsuz geçirmedi vakti fırsatı olsa daha yapacaktı demek.. lütfen SIFIR Puanların devamı güzel dolsun artık!
Ahahahah bi ara duygusal takiliyordum gunes tutulmasına attım suçu şimdi odem dolunaydan Ahahaahahahaha hiç bizde suç yok yediğin tuzlar nereye gitti Sibel desene
İnşallahAyy ben kendi adıma çok utandım yaainş işlerimi halledim spor puanım her gün olacak :))
Tamam1. @MiuLego =OFF+360+413+
2.tevafuk55 =300+0+0+
3.hippotalamus =100+0+0+
4.Sily =0+0+0+
5.My SouL =0+0+0+
6. @Gulbe seker =90+0+90+
7. @Esra_4378=275+40+4+
8. @tuzsuz_ruh=120+120+60+
9. @Zms kaya =0+0+0+
10. @uykulu limon =0+0+0+
11.marlin18 =0+0+200+
12.inciakis =0+0+0+
13. B Bhr_89 =160+0+170+
14. H hepsi -bu-kadar =0+0+0+
KIZLAAAR,
3 günlük spor puanları yukarıdaki gibi.. Grubumuza hiç ama hiç yakışmıyor.. Bir bakar mısınız Allah aşkına.. Bir sürü SIFIR puan var.. Sporsuz olmaz ki.. Hayır hiç yapamayanEsra_4378 nın dün yaptığını yapbilir yani.. 20 mekik çekmiş 4 puan.. Sonuçta bu ne demek? Spor aklındaydı unutmadı günü sporsuz geçirmedi vakti fırsatı olsa daha yapacaktı demek.. lütfen SIFIR Puanların devamı güzel dolsun artık!
İnşallah
sen neden hiç spor yapmıyorsun??
ben de daha tatmadan tuz ekerdim.. Hey gidi... tuz bağımlısıymışım resmen.. şükür kurtuldumDe kız de bu yaşıma kadar hep.ustunden tuz döktüm ben hemen çıkarmı öyle 15 gunde
Çünkü haftasonu ewde değildimsen neden hiç spor yapmıyorsun??
Yürüyüş?Çünkü haftasonu ewde değildim
Aynen bacım bende öyle inşallah bitecek benimdeben de daha tatmadan tuz ekerdim.. Hey gidi... tuz bağımlısıymışım resmen.. şükür kurtuldum
niden bildirim yapmıyosun o zaman dk sını tutar spora eklerdinHavuzda yüzdüm çokk
Canım 1,5 saat çıkmadım havuzdan yüzdüm inan yaza kapanış yaptım.niden bildirim yapmıyosun o zaman dk sını tutar spora eklerdin
yüzmenin dk puanı kaç baktın mı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?