Sensin ŞİŞKO

Yaaa sabah bi uyanıyorum parmaklar kapanmıyor bıraktım ama hala gitmedi
tuzum belki de yediğin bir şey de dokunuyor ödem yaptırıyordur. Vücudunu dinle bir bakalım..
Sallıyorum karbonhidrat yiyince oluyor belki ya da et çok yiyince ya da işte bi sebze yemeği iyi gelmiyor şişiriyor belki.. bir dikkat et bakalım

Ediyorum onlara et çok yemiyorum zaten geçen köfte yaptım hiç yemedim mesela at yesem sadece iki kaşık yiyorum sebze daha önce hiç yapmadı bana boyle

1. @MiuLego =OFF+360+413+
2. tevafuk55 =300+0+0+
3. hippotalamus =100+0+0+
4. Sily =0+0+0+
5. My SouL =0+0+0+
6. @Gulbe seker =90+0+90+
7. @Esra_4378=275+40+4+
8. @tuzsuz_ruh=120+120+60+
9. @Zms kaya =0+0+0+
10. @uykulu limon =0+0+0+
11. marlin18 =0+0+200+
12. inciakis =0+0+0+
13. B Bhr_89 =160+0+170+
14. H hepsi -bu-kadar =0+0+0+

KIZLAAAR,
3 günlük spor puanları yukarıdaki gibi.. Grubumuza hiç ama hiç yakışmıyor.. Bir bakar mısınız Allah aşkına.. Bir sürü SIFIR puan var.. Sporsuz olmaz ki.. Hayır hiç yapamayan Esra_4378 nın dün yaptığını yapbilir yani.. 20 mekik çekmiş 4 puan.. Sonuçta bu ne demek? Spor aklındaydı unutmadı günü sporsuz geçirmedi vakti fırsatı olsa daha yapacaktı demek.. lütfen SIFIR Puanların devamı güzel dolsun artık!

Ediyorum onlara et çok yemiyorum zaten geçen köfte yaptım hiç yemedim mesela at yesem sadece iki kaşık yiyorum sebze daha önce hiç yapmadı bana boyle
o zaman dolunay etkisi kız
bu ara dolunay etkisi varmış ya herkesin dilinde ona atıverelim suçu hiç de anlamam ama..
Sonuçta çok güzel besleniyorsun o ödem illaki gidecek..

o zaman dolunay etkisi kız
bu ara dolunay etkisi varmış ya herkesin dilinde ona atıverelim suçu hiç de anlamam ama..
Sonuçta çok güzel besleniyorsun o ödem illaki gidecek..
Ahahahah bi ara duygusal takiliyordum gunes tutulmasına attım suçu şimdi odem dolunaydan Ahahaahahahaha hiç bizde suç yok yediğin tuzlar nereye gitti Sibel desene

Ayy ben kendi adıma çok utandım yaa inş işlerimi halledim spor puanım her gün olacak :))

Sporu bilerek yapmadığınız dinlenerek geçirdiğiniz günü de OFF olarak listeye ekleyebilirsiniz benim gibi. Çünkü vücudun ve kasların da dinlenmeye toparlanmaya ihtiyacı var OFF güne ihtiyacı var ama bunu belirtin listeye o şekilde ekleyin..

Tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…