Hadi ya bak onu bilmiyordum tamam tartilip yazarim bendee canimm bende de sislik var isin garibi bu dukan birasindan herhalde..gerci ben spor yapinca da sisiyorum ilginctir ki yemek isini bende cok oturtamadim ama en sevdigim ögün kahvalti. O yüzden kahvaltida yiyip diger ogunleri az tutmaya calisiyorum sende öyle yap çünkü kahvaltiyi yakiyoruz gün boyu :)Ben sabah ilacım var aç karnına onu içiyorum 2 bardak su ile sabah güzel bi kahvaltidan sonra gün içinde içiyorum ama mesela ben dün başladım hemen tuvalete cikarmaya başladı ne zamandır gidemiyorum ama ben şu an yemek konusunu oturtamadim bayram 'dan önce iyiydi ya karatay yapmaya calisiyordum ama şimdi beslenme duzenim alt üst oldu spor felan hak getire vücudum felan da şişti ödem topladım baya bakalım vereceğim inşallah bu arada yarın tartilip yazacağız buraya kaçamak kontrolü var haberin olsun tatlim
Ayy spor genel manada bendede şişlik yapıyor ama zamanla vücut alışır canım ben yakında salona başlamayı düşünüyorum düzenli olsun diye bakalım yarın eksi görürüz insallahHadi ya bak onu bilmiyordum tamam tartilip yazarim bendee canimm bende de sislik var isin garibi bu dukan birasindan herhalde..gerci ben spor yapinca da sisiyorum ilginctir ki yemek isini bende cok oturtamadim ama en sevdigim ögün kahvalti. O yüzden kahvaltida yiyip diger ogunleri az tutmaya calisiyorum sende öyle yap çünkü kahvaltiyi yakiyoruz gün boyu :)
Valla benim dolapta da içi dolgulu bir kutu çikolata var vicdan azabı yaptırıyor namıssız kapağı açıp açıp kapatıyorum ama yemedim
Masada halley yüzüme yüzüme bakıyi ama yemicem
Canım haftada bir gün yapıyorum ben gayet başarılı bence inanılmaz wc ama içtikçe tuvaletin kapısında bekliyorumKurun gayet lezzetli sanırım detoks tarzı bu içecekler süper ödem atıyor kahvaltında guzel
Kızım iki yaşını dolduruyor haftaya inş canımIkinciler öyle oluyormuş sanırım kız sağlıkla gelsin oda inşallah dünyaya kızın kaç yaşında
Of süper menü bayıldımİyi geceler millet geldim
Sabah 11
Bir bardak su
Üç kaşık menemen üzeri bir yumurta
İki ince dilim peynir
Domates
Salatalık
Şekersiz çay
Ara 3 gibi bir bardak süt şekersiz
Aksam 8.30
Üç dilim balık levrek
Bol salata
9.30 gibi bir elma
Çeyrekte az muz
2.bucuk litre su 1 litresi hazırladığım şu
30 dakika yuruyus
Artık gözüm dönmüyor o kadar kız bide tuzu kestim sadece yemeklere koyuyorumOf süper menü bayıldım
Harikaaaaaaa yaşasınnnnEki Görüntüle 2043010
Günaydın kızlar, iyi haftalar herkese...
Ewden çıkmadan tartılayım dedim sonuçç
Benim bu hafta içi bunu kiloyu korumam şart
53.3 idim cuma günü
Tmm canimVayy meydan okuma en sevdiğim :)) tamam .. yarın pazartesi tartı kontrolünden sonra başlıyor. ..
3 günde gayet iyi ya bide bayram arkası gayet guzelEki Görüntüle 2043010
53.3 idim cuma günü
Teşekkür ederim canimOh afiyet olsun canım
Cuma günü 53.5 muşsun tam -1 sin şuandaEki Görüntüle 2043010
53.3 idim cuma günü
Ekmek piknikte beyazdı malesef ama bebekte emiyor çok değil bence sütüm azalıyor yoksa emziren bir anne ayda 2 kilo verebilir deniyor zaten diyetisyene gideceğim ins iyle daha doğru olacak hamileykende gidiyordumİyiyim canım ben de seni merak ettim. Yürüyüş yapman ne güzel haber :)
Bu da çok az olmuş canım hani yoğurt hani salata.. yarın daha dolu menü gelir inşallah
:)))))
Tamamm
Gayet güzell
Yok adı onun :)
Kız senin de olcak inşallah
Katılıyorum
Aminnnnn gerçi bir halley yedim 2 adet de burçak bisküvi. Spordan demin geldim eve bunları yedim
Süper bahar beğendim ben
Ekmekler beyaz ekmekse kötü.. değilse iyi gibi.. ay çok gibi de iyi gibi de bilemedim
Kenara geçtim yerimi aldım izliyorum en sevdiğimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?